home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Američki Ford objavio je da će povećati proizvodnju automobila u SAD za 13 procenata u prvom kvartalu da bi zadovoljo potražnju.

 (Dalje)Udruženje vlasnika kombi vozila i prevoznika najavilo je da će u petak, 11. februara održati protestnu vožnju kroz Beograd, Niš, Novi Sad i Kraljevo jer su nezadovoljni što nije rešen njihov zahtev da se ukine obaveza plaćanja poreza na luksuz

 (Dalje)

Britanski magazin Auto Express najavljuje da će Škoda već krajem ove godine kupcima ponuditi novi, trovratni model Joyster (tako se inače zvao i koncept predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2006. godine).

 (Dalje)

Dok se Mercedes priprema za zvaničnu promociju obnovljenog C63 AMG modela, tjuneri vlasnicima sada već stare verzije ovog sedana i dalje nude brojne tjuning pakete.

 (Dalje)

Samo nedelju dana nakon izvinjenja BBC-ja ambasadoru Meksika što su njegovu zemlju u emisiji “Top gir” okarakterisali kao “lenju i neodgovornu”, autori serijala o automobilima nastavili su s uvredljivim nacionalnim stereotipima, potkačivši sada Albaniju. Voditelj Džeremi Klarkson je uz to u kolumni u tabloidu „San“ odbio da se izvini u ime emisije i naveo da Meksikanci nemaju smisla za humor.

 (Dalje)

Objavljen je teaser crtež novog Infinitijevog koncept automobila čija će premijera biti održana 1. marta, na press konferenciji japanske marke na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Francuski "reno" lansirao je vrlo provokativnu reklamnu kampanju za novi "klio", a u jednom od video spotova kraljica burleske Dita fon Tiz izvodi striptiz, dok je u ulozi vojaera ni manje ni više do fudbalska zvezda Tijeri Anri.

 (Dalje)

Pre nego što stigne njegov naslednik, Peugeot je sadašnji 308 (do sada prodat u više od 900.000 primeraka širom sveta) detaljno obnovio, a zvanična premijera je zakazana za početak marta i Salon automobila u Ženevi (prodaja startuje u aprilu).

 (Dalje)


BMW serije 5 Sedan, MINI Countryman, BMW S 1000 RR i BMW koncept za dizajn serije 6 su četiri modela BMW Grupe koji su u Minhenu nagrađeni od strane GOOD DESIGN Award za 2010. godinu.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors je objavio finansijske i rezultate prodaje za prva tri kvartala fiskalne 2010. godine koja se završava 31. marta 2011., uz svoju prognozu za punu fiskalnu godinu.

 (Dalje)

Iako 3 l/100 km ne zvuči tako upečatljivo kao 0,9 l/100 km kod nedavno predstavljenog koncepta Volkswagen XL1, i dalje se radi o vrhunskom rezultatu. Ako se pitate koji će automobil imati tako nisku potrošnju reč je o konačnoj verziji VW modela Up, tačnije o jednoj njegovoj varijanti.

 (Dalje)

VIDEO I : BMW Advanced Diesel – Changes


 (Dalje)