home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prema poslednjim vestima, Hyundai će u prvoj polovini naredne godine predstaviti osveženi model i10, koji će istovremeno dobiti i novi trocilindrični benzinski motor.

 (Dalje)Korejci s ulaganjima u visini 3 milijarde američkih dolara žele usavršiti ekološki prihvatljivije tehnologije, jer poslovna grupacija Hyundai-Kia (zvanično se korejski gigant zove Hyundai-Kia Automobile Group) do 2012. godine želi biti među prva četiri automobilska proizvođača sa najnižim emisijama CO2.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs 

Novinarka „Politike” imala je ekskluzivnu priliku da se vozi u jednom od policijskih moćnih automobila koji love ulične „Šumahere.”

 (Dalje)

Naftni derivati skuplji su od ponoći u proseku za 80 para po litru. Od početka godine, gorivo je samo jednom pojeftinilo, i to sredinom jula za oko 3 dinara.

 (Dalje)

Arden Jaguar XKR Cabrio

8 Avg 2009 - 08:38 Tuning Link

Nemački tjuner Arden je obradio još jedan Jaguarov model, a ovoga puta je reč o obnovljenom modelu XKR Cabrio, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Fordova luksuzna filijala Lincoln je za meksičko tržište pripremo novi 2010 Lincoln Mark LT, koji ipak nije ništa drugo nego Ford F-150 sa karakterističnim grilom i Lincoln oznakama.

 (Dalje)

Izvor : Pressonline.rs

Akcija zamene staro za novo u Nemačkoj, u kojoj građani dobijaju 2.500 evra od države da svoj stari automobil recikliraju i kupe novi, leglo je prevare, pišu nemački mediji. Prema podacima policije u toj zemlji, dosad je najmanje 50.000 starih automobila završilo na tržištima Afrike i Azije umesto na reciklaži.

 (Dalje)

U pogonima kragujevačke fabrike automobila od 10. avgusta dve sedmice neće se sklapati "punto" zato što radnici idu na kolektivni godišnji odmor.

 (Dalje)

Američki Senat je kasno sinoć izglasao i poslao na potpis u Belu kuću produženje programa "keš za krntije" u iznosu od dve milijarde dolara, tako da će se i ubuduće primenjivati taj uspešni program koji je povećao prodaju američke auto-industrije, objavljeno je u Vašingtonu.

 (Dalje)

Nakon američke promocije novog Legacya i Outbacka na Salonu automobila u Njujorku, kao i karavan verzije mesec dana kasnije u Japanu, Subaru je danas objavio i prve fotografije evropske verzije ovog modela, koji će široj javnosti na Starom kontinentu premijerno biti predstavljen na Salonu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Pojavile su se nove fotografije i detalji o dugo, ali već zaista dugo, očekivanom Aston Martinovom modelu Rapide, koji je u formi koncept vozila inače predstavljen još početkom 2006. godine na Salonu automobila u Detroitu (od koga se serijski model ne razlikuje mnogo).

 (Dalje)

Odmah pošto su na internet dospele prve špijunske slike BMW–ovog koncept automobila, najavljenog za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu, pojavile su se i ilustracije koje pokazuju šta je to u stvari sakriveno na tim fotografijama.

 (Dalje)

Seriji obnovljenih verzija Porschea 911 se sada pridružio i doterani 911 Turbo, koji će zvaničnu premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu (17. – 27. septembar).

 (Dalje)

Alfa nastavlja sa specijalnim edicijima svog najmanjeg modela u ponudi, pa su tako Japanci dobili posebno izdanje MiTo Imola Edition.

 (Dalje)