home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tjuner Mcchip-dkr se pozabavio pojačanjem motora Mercedesa C200 CDI, koji inače u fabričkom izdanju raspolaže sa 136KS i 270 Nm obrtnog momenta.
 (Dalje)Ništa od Alfe MiTo GTA?

21 Jul 2009 - 00:31 Vesti Link

Iako je prodaja sportske, GTA (Gran Turismo Alleggerito) verzije Alfinog najmanjeg modela MiTo (u formi koncept vozila je bio izložen na Salonu automobila u Ženevi) trebalo da počne krajem ove godine, prema poslednjim vestima iz italijanske fabrike, ceo projekat je stopiran, i to na neodređeno vreme.

 (Dalje)

Pošto je na poslednjem Salonu automobila u Njujorku i zvanično promovisala novi koncept ZDX, Acura je sada konačno objavila i prve oficijelne fotografije i detalje o serijskoj varijanti ovog crossovera, čija prodaja na američkom tržištu startuje ove zime.

 (Dalje)

Kanadska kompanija „Magna” i ruska „Sberbanka” promenile su ponudu za kupovinu „Opela”, evropske podružnice američkog „Dženeral Motorsa” (GM), tako da bi, ukoliko sporazum bude postignut, kontrolisale po 27,5 odsto nemačkog proizvođača automobila, umesto ranije planiranih 20, odnosno 35 odsto.

 (Dalje)


Nekoliko ranije objavljenih špijunskih fotografija i par detalja o novom Bentleyu možete pogledati OVDE.

U subotu 18.07.2009. god. na prostoru ispred cluba ’’Asterix’’ na Ušću održana je manifestacija ’’NBG Car Show’’ koju su organizovali Hyundai Auto Beograd i Opština Novi Beograd. Akcija je održana u okviru već tradicionalne manifestacije opštine Novi Beograd-Novobeogradsko leto.

 (Dalje)

Diva umesto Alfe 166?

20 Jul 2009 - 18:37 Top secret Link

Pošto je najmanja Alfa u ponudi nazvana MiTo (po početnim slovima gradova Milano i Torino), a naslednici 147-ice i 159-tke najavljeni kao Milano, odnosno Giulia, na red je došao i naslednik najveće Alfe 166 (predstavljene još 1998., a obnovljene 2003. godine).

 (Dalje)

Vlasnicima vozila sa stranim i ekonomskim tablicama sutra ističe rok za preregistraciju, a vlada bi trebalo da na sledećoj sednici donese uredbu na osnovu koje će i pravna lica sa sedištem u Srbiji moći da preregistruju vozila pod istim uslovima kao i fizička lica, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu ekonomije.

 (Dalje)

Komercijalni direktor fabrike "Fijat automobili Srbija" Dragoljub Petrović izjavio je danas Tanjugu da je u pogonima kragujevačke fabrike automobila od sredine aprila do danas montirano oko 6.500 automobila "punto klasik" sa motorom na benzin i dizel motorom, a da je prvih 60 "dizelaša" već prodato.

 (Dalje)

Peugeot 207 Economique

20 Jul 2009 - 14:20 Noviteti Link

Peugeot je u paletu nedavno osveženog modela 207 ubacio i ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju verziju Economique, koja emituje 99 grama CO2 po kilometru.

 (Dalje)

Preregistracija oborila cene polovnih vozila i do 30 odsto, ali tržište stoji. Broj prodatih novih automobila skoro je upola manji nego lane. Kreditni biro odbije svakog trećeg kupca koji bi automobil na kredit.

 (Dalje)