home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota Srbija objavljuje početak servisne kampanje na svih 3.280 vozila koja su identifikovana kao vozila koja potencijalno mogu imati problem sa papučicom gasa. 

 (Dalje)Japanski „Suzuki” najavio je da će povući sa tržišta sva terenska vozila sa pogonom na četiri točka, zbog korišćenja delova koji sadrže količine azbesta preko zakonski dozvoljenog nivoa.

 (Dalje)

Volfsburg/Minhen, 11.02.2010 - Atmosfera je bila u odgovarajućem stilu kada je Volkswagen organizovao svetsku premijeru ovog posebnog tipa vozila u Minhenu: novi Tuareg i novi Tuareg Hibrid.

 (Dalje)

Piraeus Rent d.o.o. Beograd je početkom februara proširio svoju standardnu ponudu zakupa vozila uslugom "Upravljanje voznim parkom" (Fleet Management). Nova usluga dugoročnog rentiranja omogućava pravnim licima, kompletan program održavanja voznog parka i Piraeus Rent asistenciju u svim prilikama.

 (Dalje)

Lexus CT 200h u Ženevi

12 Feb 2010 - 11:35 Vesti Link

Šest meseci nakon promocije studije LF-Ch, Lexus će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi zvanično predstaviti i njegovu serijsku verziju nazvanu Lexus CT 200h.

 (Dalje)

Zvanične slike i detalji o novom Minijevom modelu Countryman (koji će svetsku premijeru imati početkom marta na Salonu u Ženevi) su objavljeni još prošlog meseca, a sada su saopštene i njegove cene.

 (Dalje)

Francuski "Reno" planira da u martu ove godine u Rusiji pokrene prodaju modela "sandero" proizvedenog u moskovskoj fabrici "Avtoframos", izjavila je portparol francuske komanije u Rusiji Olga Sergejeva.

 (Dalje)

Češka Škoda nakon smanjenja proizvodnje fabije i rumstera, primorana je da redukuje i proizvodnju svog najtraženijeg modela, octavije. 

 (Dalje)

Plod saradnje između Subaru UK i Coswortha videćemo za nekoliko meseci, a radi se o tjuniranoj Subaru Imprezi STI SC400

 (Dalje)

Smart fortwo cdi je na vrhu liste među automobilima koji najmanje emituju C02 među motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Od sada, smart fortwo cdi emituje samo 86 g C02- što je manje od konkurencije. Glavna karakteristika je nizak nivo emisije štetnih gasova i to je jedna od karakteristika koje su uticale na kultni uspeh ovog vozila.

 (Dalje)

Peugeot-Citroen u gubicima

11 Feb 2010 - 20:34 Vesti Link

Najveći francuski proizvođač automobila "Pežo-Sitroen" (PSA) prijavio je operativni gubitak od 689 miliona evra u 2009. godini i najavio dalje kresanje troškova, posle procene da bi evropska prodaja vozila u 2010. mogla da se smanji za oko devet procenata.

 (Dalje)

Nemački "Folksvagen" je danas saopštio da će povući gotovo 200.000 automobila "novo gol" i "novo vojaž" proizvedenih u Brazilu za potrebe lokalnog tržišta, trećeg po važnosti za tu kompaniju, zbog nedovoljne količine maziva u ležajima zadnjih točkova u nekim slučajevima.

 (Dalje)

Italijanski "Fijat" i ruski "Solers" uložiće 2,4 milijarde evra (3,3 milijarde dolara) u zajedničko preduzeće koje treba da proizvodi oko pola miliona automobila godišnje, u nastojanju da se obezbede nova trštišta, pošto je u Italiji i u nekim drugim evropskim zemljama najavljeno ukidanje podsticajnih mera za prodaju vozila.

 (Dalje)

"Pežo RCZ" proglašen je za najlepši automobil u 2009. godini na 25. Internacionalnom automobilskom festivalu.

 (Dalje)

Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto.rs su, prema sopstvenim kriterijumima, mogli da glasaju za automobile koji su se pojavili u prošloj godini.

 (Dalje)