home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 

Naftna industrija Srbije saopštila je danas da je snizila cene goriva u proseku za 2,5 odsto, odnosno 2,5 dinara po litru.

 (Dalje)Na 80. Salonu automobila u Ženevi, Chevrolet će pružiti uvid u ono što će kupci videti u salonima evropskog Chevroleta u narednih pet godina.

 (Dalje)


U kragujevačkoj "Zastavi" je proizveden prototip putničkog vozila na električni pogon na platformi modela "zastava 10", saopštio je tim eksperata "Zastave" koji radi na realizaciji tog projekta.

 (Dalje)

Prodaja automobila u Rusiji opala je za 37 odsto između januara 2009. i 2010. godine, saopštila je danas Evropsko poslovno udruženje.

 (Dalje)

Vlade evropskih zemalja u kojima "Dženeral motors" (GM) ima svoje pogone - Nemačka, Velika Britanija, Španija, Belgija i Poljska, mogle bi razmotriti pružanje pomoći tom posrnulom američkom auto-gigantu, ukoliko uprava GM predstavi poslovni plan izlaska iz krize, smatra britanski ministar privrede Piter Mendelson.

 (Dalje)

Otkazan Zagreb Auto Show

8 Feb 2010 - 11:58 Vesti Link

Zagrebački salon automobila, koji je trebao da se održi od 18. do 28. marta, na žalost velikog broja posetilaca i zaljubljenika se ove godine ipak neće održati.

 (Dalje)

 

Novi Aston Martinov model Rapide je na manifestaciji "Festival Automobile International" u Parizu proglašen za Najlepši superauto godine ("The most beautiful Supercar of the Year").

 (Dalje)

Gene Gabus iz američke države Ajova je bivši Chryslerov diler koji će od sada biti poznat po distribuciji nekoliko modela rumunske marke Dacia u SAD-u.

 (Dalje)

Prvi mesec ove godine je u SAD-u bio uspešan i za nemački Porsche, koji je Amerikancima prodao 1.786 svojih vozila, što je rast od 8 odsto u poređenju sa istim mesecom 2009.

 (Dalje)

Prodaja putničkih automobila u Kini u januaru je, u poređenju sa istim mesecom lane, porasla 84 odsto, na 1,22 miliona vozila, a u odnosu na decembar prodaja je veća pet procenata, objavilo je Kinesko udruženje za putničke automobile.

 (Dalje)


Po podacima agencije Promocija Plus, prvi mesec ove godine uopšte nije bio uspešan za prodavce novih automobila u Hrvatskoj.

 (Dalje)

Radovi na sanaciji mosta "Gazela" završeni su i saobraćaj je normalizovan oko 15.30 časova, rečeno je Tanjugu u Saobraćajnoj policiji.  

 (Dalje)

Borba za Fiat na Siciliji

7 Feb 2010 - 12:14 Vesti Link

 

Preuzeto sa : Politika.rs

 

Zaoštravaju se odnosi torinskog proizvođača automobila i italijanske vlade

 (Dalje)

I Subaru je najavio svoju premijeru za ženevski Salon automobila, koji će se ove godine održati od 4. do 14. marta.

 (Dalje)

Norbert Reithofer (predsednik uprave BMW AG) i Philippe Varin (predsednik uprave PSA Peugeot Citroën), potpisali su u Parizu zajednički sporazum i time ostvarili dodatni korak u saradnji između ove dve grupacije.

 (Dalje)