home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zahuktava se još jedno izdanje prestižnog izbora Svetskog automobila za 2011. godinu, a na listi se nalaze imena nominovanih u četiri kategorije.   

 (Dalje)Hyundai, najbrže rastuća auto marka u svetu, konstantno ulaže u inovacije. Kod Hyundaija se stvari menjaju velikom brzinom, tako da repozicioniranje marke, shodno uspešnim rezultatima, dolazi kao logičan sled.

 (Dalje)

Volkswagen Privredna vozila su širom sveta prodala ukupno 435,600 lakih dostavnih vozila u 2010, što predstavlja porast od 22.8% u poređenju sa prethodnom godinom (2009: 354,800 vozila).

 (Dalje)

Accord po 25. najbolji

24 Jan 2011 - 13:59 Vesti Link

Dva najpopularnija Honda modela Accord i Fit (Jazz za neše tržište), ponovo su se našla na vrhu liste deset najboljih automobila u Americi, prema istraživanju renomiranog magazina Car and Driver.

 (Dalje)

Građane koji su od početka godine registrovali svoja vozila sačekao je novi "tuš“ - dobili su nove tablice, nalepnice za vozila, a umesto saobraćajne dozvole uverenje da je vozilo registrovano. Sa ovim papirom vlasnici novih tablica ne mogu da putuju nigde u inostranstvo, pa makar to bila i susedna Bosna i Hercegovina.

 (Dalje)

Japanska Tojota prodala je 8,42 miliona automobila i zadržala mesto broj jedan među svetskim proizvođačima motornih vozila, saopštila je danas kompanija.

 (Dalje)

Od 01. januara 2011. Karolj Lajko je imenovan na dužnost generalnog direktora u OMV Srbija, nasledivši tako prethodnog direktora Borislava Radosavljevića koji će nastaviti da obavlja svoju dužnost kao viši potpredsednik za korporativne nabavke u OMV AG.

 (Dalje)

Preuzeto sa : 24sata.rs

Grupa engleskih zaljubljenika u „jugo” osnovala je klub obožavalaca ovog automobila, na čijem čelu je Fil Dast, koji će ovog proleća u Redingu organizovati okupljanje bivših radnika firme „Zastava automobili Velika Britanija”...

 (Dalje)

Tri najveća proizvođača luksuznih kola, u Evropi, BMW, "Dajmler" i "Audi", planiraju proširenje fabrika ove godine u gotovo svim regionima kako bi bila zadovoljena sve veća potražnja za njihovim vozilima.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, jedinstveni Fordov Mustang Boss 302 Laguna Seca u Grabber Blue boji je 22. januara prodat na jubilarnoj, 40. Barrett-Jackson aukciji u Scottsdaleu, Arizona, i to za 450.000 dolara (330.165 evra).

 (Dalje)

Preduzeće "Fiat Automobili Srbija" (FAS) je tokom 2010. prodalo blizu 15.000 "punta klasik" kupcima u zemlji i inostranstvu, a taj broj prati i količina montiranih automobila u pogonima u Kragujevcu u prošloj godini, izjavila je Tanjugu predstavnica za javnost srpsko-italijanske kompanije Iva Đurić.

 (Dalje)

Koju nisu mogli ni da dobiju  

Rimljani neće biti u prilici da gledaju uličnu trku Formule 1 u svom gradu, što je do juče bila zamisao gradskih otaca. Juče je objavljeno da odustaju od planova i da svoj snage preusmeravaju na druge stvari.

 (Dalje)

Ruski automobilski gigant, fabrika “Avtovaz”, saopštila je da je lane povećala, uz podršku države, prodaju automobila marke “lada” na domaćem tržištu za 48 odsto, na 517.147 vozila.

 (Dalje)

Vilijams na berzi

22 Jan 2011 - 18:54 Vesti Link

U Vilijamsu su objavili da ozbiljno razmišljaju da se bace na berzu kako bi prodajom akcija tima obezbedili dugoročno finansiranje i izvesniju budućnost. 

 (Dalje)

Američki Dženeral motors uloziće 540 miliona dolara u izradu energertski efikasnih motora u fabrici u Toluki u centralnom Meksiku.

 (Dalje)