home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Obaveza plaćanja RTV pretplate za prijemnike u motornim vozilima, koja je predviđena Zakonom o radiodifuziji, nikada nije počela da se primenjuje u Srbiji, a procene su da je zbog toga Radio-televizija Srbije (RTS) u gubitku za oko pet miliona evra godišnje. 

 (Dalje)U pripremi je pravilnik o zatamnjivanju prozora na vozilima do 25 odsto. Sada se primenjuju stara zakonska rešenja koja ne dozvoljavaju da građani ili firme zatamnjuju stakla na vozilima.

 (Dalje)

08. aprila 2011. godine, završen je drugi nivo takmičenja u akciji ''Znanje i bojice za bezbedne ulice'' koju organizuje Hyundai Auto Beograd u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova.

 (Dalje)

Poskupljuje registracija

8 Apr 2011 - 11:34 Vesti Link

Preuzeto sa : Alo.rs

Osiguranje vozila poskupljuje za 20 odsto, a tehnički pregledi za čak 100 odsto, što će za najmanje 4.000 dinara povećati cenu registracije automobila.

 (Dalje)

Američki "Krajsler", koji se nalazi pod upravom "Fijata", među poslednjim je kompanijama koje su pogođene japanskim zemljotresom i moraće da ukine prekovremeni rad u pogonima za montažu kola u Severnoj Americi zbog nestašice delova.

 (Dalje)

MG Motor (koji se nalazi u vlasništvu kineske kompanije SAIC - Shanghai Automotive Industry Corporation) je najavio da će proizvodnja modela MG6 Fastback u Longbridge fabrici u Velikoj Britaniji početi 13. aprila.

 (Dalje)

Kompanija "Majkrosoft" najavila je da će "Tojotina" vozila opremiti Internet uslugama, čime će konkurisati komunikacionim sistemima u vozilima "Dženeral motorsa" i "Forda"

 (Dalje)

Toyota Auris Hybrid je u Portugalu osvojio nagradu “BlueAuto Car of the Year Trophy” za 2011. godinu u klasi “kompaktni porodični automobil”.

 (Dalje)

Sebastijan Leb koji je pre neki dan prvo izjavio da mu ne pada na pamet da pusti ove godine svog kolegu Ožijea da osvoji titulu, danas je izjavio da mu takođe ne pada na pamet ni da se mrda iz Citroena na kraju godine, iako su ga mnogi već vezali za Folksvagen koji planira da uloži enormnu sumu novca u WRC program i zagospodari ovim takmičenjem.

 (Dalje)

Nakon lansiranja 2004. godine, Dacia je za samo šest godina izrasla u jednog od najvećih "igrača" u automobilskoj industriji. Kroz svoju politiku stvaranja kvalitetnih vozila po fer tržišnoj ceni, Dacia je postala socijalni fenomen.

 (Dalje)

Toyota je objavila da je na svom najvećem inostranom tržištu, u SAD-u, prodala milion primeraka hibridnog modela Prius.

 (Dalje)

 

Dva modela BMW-a, jedan Lend Rover i dva Audija bile su glavne mete kradljivaca u Velikoj Britaniji tokom 2010. godine. Ove podatke objavio je "Treker", specijalizovana kompanija za praćenje automobila i vraćanje ukradenih vozila vlasnicima.

 (Dalje)

Stoner zakukao, svi na nogama  

Telo koje upravlja MOTO GP šampionatom, FIM, moraće da napravi reviziju ponašanja stjuarta na stazi posle optužbi koje je Kejsi Stoner izneo posle nedeljne trke i incidenta sa Valentinom Rosijem.

 (Dalje)

Mercedes M klase je upravo opozvan zbog problema sa tempomatom.

 (Dalje)

Analitičari auto-industrije slažu se u jednom: predložene mere u pogledu ekonomičnosti potrošnje i standarda emisija štetnih gasova američkog predsednika Baraka Obame za SAD znače da će Amerikanci uskoro značajno promeniti svoje vozne parkove.

 (Dalje)