home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Audi RS4 bez naslednika?

22 Dec 2010 - 09:24 Vesti Link

Audijev model RS4 najverovatnije neće dobiti naslednika. Za takvu (zvanično još nepotvrđenu) odluku objašnjenje leži u činjenici da u Ingolstadtu smatraju da će RS5 pokriti taj deo tržišta i da nema potrebe da oba modela budu dostupna na tržištu.

 (Dalje)Preuzeto sa : Novosti.rs

Uskoro izmene zakona kojima se smanjuje namet na posedovanje vozila. Vlasnici vozila starijih od 20 godina plaćaće 20 odsto iznosa

 (Dalje)

Nakon modela SKR i TKR (oba sa V8 motorom), britanski proizvođač superautomobila Keating najavljuje još ekstremnijni automobil - Keating ZKRs.

 (Dalje)

U nagradnoj igri Erste Banke „Tekući račun 5+“ glavnu nagradu, automobil Hyundai i30, dobio je 23-godišnji Đorđe Krstić iz Novog Beograda, zaposlen u beogradskoj kurirskoj službi Sprinter team.

 (Dalje)

Japanska "Tojota", najveći proizvođač automobila na svetu, pristala je da plati američkoj vladi ukupno 32,425 miliona dolara kazne u vezi sa dva odvojena slučaja opoziva vozila, saopštilo je američko ministarstvo saobraćaja.

 (Dalje)

Mada je mnogima izgledalo da će novi model Tesla Motorsa ostati samo zanimljiv koncept, nedavno objavljene brojke nagoveštavaju da bi Model S trebalo da postane stvarnost, i to već 2012. godine.

 (Dalje)

Prema 2011. Auto Bild TÜV izveštaju ukupno 17 Toyota modela našlo se u kategoriji Top 10 i to sa čak 8 modela u 5 starosnih grupa vozila ( 2-3, 4-5, 6-7, 8-9 i 10-11 godina starosti).

 (Dalje)

Osim ankete sajta Autoblog.rs i TV emisije ABS Show, u kojoj su posetioci i gledaoci mogli da glasaju za njihove favorite u izboru za Auto godine za 2011., žiri redakcija TV emisije o automobilima i auto-moto sportu ABS Show i sajta Autoblog.rs takođe je izabrao Automobil godine za 2011.

 (Dalje)

Vlada razmišlja da od 1. januara odustane od određivanja maksimalnih maloprodajnih cena goriva i da dozvoli da ih bez ograničenja uređuje tržište. U Ministarstvu energetike smatraju da bi se tako postigle niže cene naftnih derivata za krajnje kupce.

 (Dalje)

Impresivan završetak godine za Škodu u Velikoj Britaniji: Škoda Superb Combi dobitnik je titule "Porodičnog automobila godine" omiljene TV emisije Fifth Gear britanskog Channel 5.

 (Dalje)

Mercedes će prema sadašnjim procenama u ovoj godini proizvesti više automobila nego ikada ranije.

 (Dalje)

Paris Hilton u Moto GP

20 Dec 2010 - 12:21 Vesti Link

Bogata naslednica Paris Hilton biće prisutna u šampionatu Moto GP u klasi do 125 kubika.

 (Dalje)

Rekonstrukcija fabrike automobila "Fijat" u Kragujevcu biće završena u prvoj polovini 2011. godine, najavio je danas generalni direktor kompanije "Fijat automobili Srbija" Đovani de Filipis i dodao da će prvo test vozilo novog modela "Fijata" biti proizvedeno do kraja sledeće godine.

 (Dalje)

Vlasti Pariza pripremaju, u okviru borbe protiv zagadjenja vazduha, program iznajmljivanja 3.000 električnih automobila u tom gradu.

 (Dalje)

Fernando Alonso bla bla bla

19 Dec 2010 - 14:50 Vesti Link

Kada nema trka, moramo da vam prenosimo ko je šta rekao.

 (Dalje)