home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na održanom sajmu automobila u Parizu, Chevrolet Europe i Međunarodno udruženje SOS dečijih sela najavili su početak evropskog partnerstva sa ciljem obezbeđivanje povećane mobilnosti dece pod zaštitom i njihovih staratelja. SOS dečija sela pruža topli dom za siročad i ostavljenu decu, preventivnu podršku porodicama sklonim ostavljanju dece, kao i obrazovnim ustanovama.

 (Dalje)Novi BMW pod-brend : BMW i

21 Feb 2011 - 17:25 Vesti Link

Kao što je bilo i najavljeno, BMW je danas održao press konferenciju i objavio ime svog novog pod-brenda.

 (Dalje)

Uredbom Vlade Srbije, putničko vozilo koje je privremeno oduzeto od građana ili pravnih lica može se dati na korišćenje državnom organu ili drugom organu i organizaciji, uz obavezu redovnog održavanja, objavljeno je danas na Internet sajtu Vlade.

 (Dalje)

Vlada Srbije zabranila je u julu prošle godine uvoz i prozivodnju novih količina MB 95 benzina, takozvanog "supera", ali vlasnici starijih automobila u Srbiji ne treba da brinu, jer upotreba bezolovnog benzina BMB 95 neće oštetiti njihove "ljubimce", rekao je Tanjugu šef katedre za motore na Mašinskom fakultetu profesor Miroljub Tomić.

 (Dalje)

Šumaher veruje u pobede

19 Feb 2011 - 13:28 Vesti Link

Ali ne i u titulu  

Šumaher je izjavio da njegova trenutna očekivanja kada je Mercedes u pitanju nisu vezana za osvajanje titule, ali da se nada da će biti sposobni da pobede na nekom gran priju. 

 (Dalje)

Bavarci su najavili da će u ponedeljak 21. februara i zvanično predstaviti novi BMW-ov pod-brend nazvan i-Setta, a koji će biti direktan konkurent Daimlerovom Smartu.

 (Dalje)

Cena tečnog naftnog gasa je protekle godine poskupela za čitavih 80 odsto, a od zemalja regiona ovaj derivat je skuplji samo u Crnoj Gori. Oni koji su davali nekoliko stotina evra za ugradnju plina sada su ogorčeni jer cena autogasa ne prestaje da raste. Prognoze su da pojeftinjenje ne treba očekivati pre proleća.

 (Dalje)

Počev od srede, vozači u Njujorku suočeni su sa najtežim kaznama za pričanje mobilnim telefonima tokom vožnje u Sjedinjenim američkim državama.

 (Dalje)

Američka NHTSA agencija zadužena za bezbednost je počela istragu koja obuhvata gotovo 100.000 vozila iz VW grupacije zbog problema na TDI agregatima.

 (Dalje)

Prošlog meseca ukupna prodaja najnovije generacije Ford Fieste u Evropi dostigla je milion jedinica. Rekord je postignut 28 meseci od kako je popularni Fordov mali automobil – ujedno i najprodavanije vozilo ove marke – prikazan u prodajnim salonima Forda širom Evrope.

 (Dalje)

Pred velikim brojem zvanica i gostiju iz sveta automobilizma, mode, bankarstva, medija u beogradskom hotelu Hajat održana je završna svečanost izbora za internet automobil godine i mis.

 (Dalje)

Skupo, a loše gorivo

18 Feb 2011 - 12:49 Vesti Link

Od liberalizacije naftnog tržišta u Srbiji prošlo je mesec i po dana. Na pumpama ima svih vrsta derivata, ali su sve skuplji i vozači se još uvek žale na kvalitet.

 (Dalje)

Stabilna situacija, skoro ko kod nas petog oktobra...

Iako se organizatori otvarajuće trke sezone koja treba da bude vožena 13. Marta, trude da umanje značaj političke nestabilnosti i demonstracija koje se događaju u Bahreinu, prilično im loše ide.

 (Dalje)

Prodaja novih vozila u EU je u januaru na godišnjem nivou smanjena za 1,4 odsto, saopštilo je udruženje te industrije ACEA.

 (Dalje)

Nemački automobilski gigant BMW predstavio je danas fabriku koja je prilagođena starijim radnicima, kao odgovor na manjak obučene radne snage u ovoj zemlji.

 (Dalje)