home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija General Motors je juče najavila probni projekat u cilju istraživanja potreba tržišta i reakcije potencijalnih kupaca električnih vozila u Koreji.

 (Dalje)U subotu 18.09. na centralnom gradskom trgu u Nišu održana je prva u nizu ovogodišnjih akcija pod nazivom "Hyundai bojice za bezbedne ulice" koje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova organizuje Hyundai Auto Beograd.

 (Dalje)

Broj krađa automobila je u Nemačkoj porastao. Iako nije toliko strašno kako je bilo početkom devedesetih godina prošlog veka, porast od 13 odsto je prilično veliki.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Komitet za bezbednost saobraćaja predložiće Ministarstvu za infrastrukturu da vozače automobila proizvedenih pre 1. januara 2000. godine oslobodi obaveze da nabave zimske gume sve do 1. novembra 2011. godine, saznaje Press. Za ostale, pravilo bi se primenjivalo od ove godine

 (Dalje)

Narod traži Juga

20 Sep 2010 - 00:16 Vesti Link

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Distributeri „Zastavinih" automobila tvrde da bi mogli da prodaju četiri puta više „juga" nego „punta". Na placu u Kragujevcu tek nekoliko novih „jugića"

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Gotovo da nema vozača u Srbiji koji ne kuka zbog novog zakona i pravilnika o tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju, koji predviđaju nekoliko novih stavki u obaveznoj opremi, kao i sve četiri zimske gume. Najočajniji su, ipak, vlasnici „juga"

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Za 300 dinara u Beogradu taksi pređe manje od tri kilometra, dok za istu sumu u Užicu može da obiđe - tri kruga oko grada. Razliku u cenama taksisti pravdaju većim troškovima u prestonici. Ističu, međutim, da je čak i cena u glavnom gradu ispod ekonomske, dok je u provinciji, kažu - nerealna.

 (Dalje)

Novi Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, kojim su definisani uslovi koje vozači moraju da ispune kada je reč o dodatnoj opremi za automobile, počinje da se primenjuje od sutra.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" je saopštila da je postigla vansudsko poravnanje sa porodicama četvoro ljudi poginulih u sudaru u američkom gradu San Dijegu, koji je naveo tog japanskog auto-giganta da povuče ogroman broj vozila sa tržišta zbog kvara koji bi mogao da izazove naglo ubrzanje.

 (Dalje)

Renault i Opel/Vauxhall su najavili da će nastaviti saradnju u segmentu lakih komercijalnih vozila, uključujući zajednički rad na novoj generaciji vrlo uspešnih modela Opel Vivaro i Renault Trafic.

 (Dalje)

Volkswagen Grupa je u prvih osam meseci ove godine isporučila na svetskom nivou ukupno 4,70 miliona vozila, što predstavlja porast od 13,4% u odnosu na prošlu godinu (2009: 4,15%). Samo u avgustu mesecu, broj isporučenih vozila je porastao za 11,2 % na 545.500 vozila. Kao rezultat, Grupa je nadmašila globalno automobilsko tržište, ne samo za mesec avgust, već i za celu godinu.

 (Dalje)

Renault je zvanično otvorio Titu Tehnički centar na ceremoniji kojoj su prisustvovali rumunski predsednik Trajan Basesku i Patrik Pelata, izvršni operativni direktor Renaulta.

 (Dalje)

Ruski Marussia Motors je pre nekoliko dana i zvanično počeo sa proizvodnjom sportskih modela Marussia B1 i B2, koji su privukli veliku pažnju javnosti još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, novi Viper bi na tržište trebao da stigne tokom 2012. godine, a navodno je taj model već predstavljen na konferenciji Chryslerovih dilera koja je održana pre nekoliko dana.

 (Dalje)

Nakon potpisivanja partnerstva između američkog proizvođača električnih automobila Tesla i japanske Toyote, oči auto-industrije uprte su u ove dve kompanije, sa ciljem da se vide prvi rezultati.

 (Dalje)