home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zeleni BMW

22 Feb 2011 - 19:25 Vesti Link

Zelena automobilska budućnost BMW-a trebalo bi da počne 2013., ali, da bi zaista svako i znao da će BMW na tržištu predstaviti serijske elektromobile, u Minhenu je otpočela prava marketinška borba.

 (Dalje)Ako ste pomislili da je veš ili neka druga mašina, prevarili ste se... u pitanju je Yamaha YZR-M1 koju je fabrički tim predstavio u bojama u kojima će nastupati u MOTO GP šampionatu aktuelni šampion Horhe Lorenco i njegov sveži klupski kolega Ben Spiz.

 (Dalje)

Rusko tržište automobila može da postane šesto po veličini do 2020. Trenutno je na desetom mestu, sa prodajom od četiri miliona automobila godišnje, objavila je Boston Consulting Group (BCG). Tržište je projektovano da raste po stopi od 8% do 14% godišnje i dostigne godišnji obim prodaje od tri miliona automobila do 2013., rekla je ova konsultantska kuća.

 (Dalje)

Kad već nema Bahreina...  

Kao što ste obavešteni juče, početak sezone se praktično odlaže a umesto njega će vozači biti u prilici još jednom da istestiraju svoje bolide pred prvu trku i to u Barseloni. Testovi i probe u Barseloni će biti od 8 do 11. marta, neke dve nedelje pre trke u Australiji koja će ujedno biti i prva zvanična trka sezone.

 (Dalje)

Mazda MX-5 na ledu

22 Feb 2011 - 12:42 Vesti Link

Mazda otvara trkačku sezonu na švedskom ledu: posle uspešnog događaja prošle godine, Mazda je pozvala trkače entuzijaste na trku na ledu u modelima MX-5.

 (Dalje)

Američke kompanije "Dženeral motors" (GM) i "Krajsler" potvrdile su da neće učestvovati na Sajmu automobila u Tokiju krajem oktobra, a "Ford" će konačnu odluku doneti do kraja aprila, kada ističe krajnji rok za prijavu.

 (Dalje)

Skoro dva miliona vozača u Srbiji će, zbog novih propisa, mnogo više plaćati obaveze. Prihodi od novih tablica, saobraćajnih dozvola i nalepnica 6.089,673,600 dinara

 (Dalje)

Saradnja Audi i Alcatel-Lucent kompanija je omogućila da kupci modela A8 budu priključeni na internet veoma brzom LTE konekcijom, koja omogućava daleko veći protok nego aktuelne 3G i DSL tehnologije.

 (Dalje)

Veštine skijanja i znanje iz auto-moto sporta su iskorišćeni kako bi se napravile savršene skije. Koncept Audi karbonskih skija je uočljivi deo sportske opreme koji se u potpunosti fokusira na jedan premijum materijal: karbon.

 (Dalje)

Prva Audi reklama sa sloganom ‘Vorsprung durch Technik’ (Napredak kroz tehniku) prvi put se pojavila pre 40 godina, 1971. godine. Ako se osvrnemo unazad za 40 godina naići ćemo na DKW, jednu od kompanija koja je kasnije postala Audi, predstavljajući svoj F1 model na Međunarodnoj izložbi automobila 1931. godine u Berlinu – prvi serijski automobil na svetu sa pogonom na prednje točkove.

 (Dalje)

I jednom zamenom

U timu Suzukija su odlučili da ove godine nastupe samo sa jednim motorom i prvi vozač tima će biti Alvaro Bautista.

 (Dalje)

Prva trka Svetskog šampionata u Formuli 1 u sezoni 2011, koja je trebalo da se vozi u Bahreinu, otkazana je danas zbog antivladinih protesta u toj državi.

 (Dalje)

Na održanom sajmu automobila u Parizu, Chevrolet Europe i Međunarodno udruženje SOS dečijih sela najavili su početak evropskog partnerstva sa ciljem obezbeđivanje povećane mobilnosti dece pod zaštitom i njihovih staratelja. SOS dečija sela pruža topli dom za siročad i ostavljenu decu, preventivnu podršku porodicama sklonim ostavljanju dece, kao i obrazovnim ustanovama.

 (Dalje)

Novi BMW pod-brend : BMW i

21 Feb 2011 - 17:25 Vesti Link

Kao što je bilo i najavljeno, BMW je danas održao press konferenciju i objavio ime svog novog pod-brenda.

 (Dalje)

Uredbom Vlade Srbije, putničko vozilo koje je privremeno oduzeto od građana ili pravnih lica može se dati na korišćenje državnom organu ili drugom organu i organizaciji, uz obavezu redovnog održavanja, objavljeno je danas na Internet sajtu Vlade.

 (Dalje)