home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Samo se jednom slavi stogodišnjica! A slaviti je najlepše u društvu. A kada se radi o društvu, gde ćeš veselijeg društva od dečijeg! U to su se uverili svi pozvani na rođendansku žurku sazvanu u utorak 22. februara 2011.g. u prostorijama Inter-Auto-Trade-a u Čačku, gde je kao vrhunac slavlja vlasnik Chevrolet dilerstva, gospodin Milija Kostić predao klučeve snežno belog Chevrolet Cruze-a direktorici SOS Dečijeg Sela Kraljevo, Vesni Marković-Jokanović, uz bučno odobravanje okuplenih mališana, počasnog gosta, gradonačelnika Kraljeva, gospodina Ljubiša Simović i Miss Srbije 2010, Milice Jelić.

 (Dalje)Euro NCAP objavljuje rezultate testova sedam novih vozila, uključujući i prvi test električnog vozila, čime je započeo seriju testova električnih vozila u 2011. godini.

 (Dalje)

Izvršni direktor "Poršea" Matijas Miler izjavio je da je cilj kompanije da obezbedi globalnu godišnju prodaju više od 200.000 jedinica do 2018., u odnosu na 97.000 u 2010. godini, naglašavajući da će se svake godine do tada kupcima ponuditi najmanje po jedan novi model.

 (Dalje)

Zeleni BMW

22 Feb 2011 - 19:25 Vesti Link

Zelena automobilska budućnost BMW-a trebalo bi da počne 2013., ali, da bi zaista svako i znao da će BMW na tržištu predstaviti serijske elektromobile, u Minhenu je otpočela prava marketinška borba.

 (Dalje)

Ako ste pomislili da je veš ili neka druga mašina, prevarili ste se... u pitanju je Yamaha YZR-M1 koju je fabrički tim predstavio u bojama u kojima će nastupati u MOTO GP šampionatu aktuelni šampion Horhe Lorenco i njegov sveži klupski kolega Ben Spiz.

 (Dalje)

Rusko tržište automobila može da postane šesto po veličini do 2020. Trenutno je na desetom mestu, sa prodajom od četiri miliona automobila godišnje, objavila je Boston Consulting Group (BCG). Tržište je projektovano da raste po stopi od 8% do 14% godišnje i dostigne godišnji obim prodaje od tri miliona automobila do 2013., rekla je ova konsultantska kuća.

 (Dalje)

Kad već nema Bahreina...  

Kao što ste obavešteni juče, početak sezone se praktično odlaže a umesto njega će vozači biti u prilici još jednom da istestiraju svoje bolide pred prvu trku i to u Barseloni. Testovi i probe u Barseloni će biti od 8 do 11. marta, neke dve nedelje pre trke u Australiji koja će ujedno biti i prva zvanična trka sezone.

 (Dalje)

Mazda MX-5 na ledu

22 Feb 2011 - 12:42 Vesti Link

Mazda otvara trkačku sezonu na švedskom ledu: posle uspešnog događaja prošle godine, Mazda je pozvala trkače entuzijaste na trku na ledu u modelima MX-5.

 (Dalje)

Američke kompanije "Dženeral motors" (GM) i "Krajsler" potvrdile su da neće učestvovati na Sajmu automobila u Tokiju krajem oktobra, a "Ford" će konačnu odluku doneti do kraja aprila, kada ističe krajnji rok za prijavu.

 (Dalje)

Skoro dva miliona vozača u Srbiji će, zbog novih propisa, mnogo više plaćati obaveze. Prihodi od novih tablica, saobraćajnih dozvola i nalepnica 6.089,673,600 dinara

 (Dalje)

Saradnja Audi i Alcatel-Lucent kompanija je omogućila da kupci modela A8 budu priključeni na internet veoma brzom LTE konekcijom, koja omogućava daleko veći protok nego aktuelne 3G i DSL tehnologije.

 (Dalje)

Veštine skijanja i znanje iz auto-moto sporta su iskorišćeni kako bi se napravile savršene skije. Koncept Audi karbonskih skija je uočljivi deo sportske opreme koji se u potpunosti fokusira na jedan premijum materijal: karbon.

 (Dalje)

Prva Audi reklama sa sloganom ‘Vorsprung durch Technik’ (Napredak kroz tehniku) prvi put se pojavila pre 40 godina, 1971. godine. Ako se osvrnemo unazad za 40 godina naići ćemo na DKW, jednu od kompanija koja je kasnije postala Audi, predstavljajući svoj F1 model na Međunarodnoj izložbi automobila 1931. godine u Berlinu – prvi serijski automobil na svetu sa pogonom na prednje točkove.

 (Dalje)

I jednom zamenom

U timu Suzukija su odlučili da ove godine nastupe samo sa jednim motorom i prvi vozač tima će biti Alvaro Bautista.

 (Dalje)

Prva trka Svetskog šampionata u Formuli 1 u sezoni 2011, koja je trebalo da se vozi u Bahreinu, otkazana je danas zbog antivladinih protesta u toj državi.

 (Dalje)