home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Broj saobraćajnih nesreća u Sjedinjenim državama opao je na najniži nivo od 1950. godine, iako Amerikanci više vremena provode na putevima od 2008. godine, pokazuje američka National Highway Traffic Safety Administration.

 (Dalje)Kompanija "Džili", koja je priredila prvorazredno iznenađenje kada je preuzela švedski "Volvo", ponovo je šokirala svetsku autoindustriju najavom da će uskoro početi da prodaje automobile preko interneta.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Nemački proizvođač automobila BMW vladi slovenačkog premijera Boruta Pahora besplatno će dati sto novih limuzina serije 5.

 (Dalje)

U nedavno objavljenom izveštaju "Qualitatsreport 2010" (Izveštaj o kvalitetu 2010. god.), a prema istraživanjima vodećeg nemačkog automobilskog magazina "Auto bild" Hyundai je proglašen za najkvalitetniji automobilski brend.

 (Dalje)

Subaru će do 2014. godine predstaviti šest novih modela u okviru svog plana ekspanzije, a najvažniji model trebalo bi da bude sportski coupe, razvijen u saradnji sa Toyotom.

 (Dalje)

NHTSA (Nacionalna Administracija za bezbednost u saobraćaju) u SAD otvorila je preliminarnu istragu oko mogućih problema na upravljačkom mehanizmu na Hyundaijevom modelu Sonata.

 (Dalje)

Putnički automobili i laka teretna vozila do 3,5 tone moraće od 1. novembra do 1. aprila da imaju zimske gume na svim točkovima, propisano je Pravilnikom koji ove nedelje stupa na snagu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Od početka godine lizing kompanije su zbog neplaćenih rata od građana i firmi oduzele 800 vozila i mašina. Prema podacima Kreditnog biroa sada je oko 2.000 građana manje koji koriste lizing usluge. Kod firmi to smanjenje je veće za još oko 1.000 ugovora. 

 (Dalje)

Američki "Ford" odustao je od plana prebacivanja proizvodnje sportsko-terenskog vozila "kuga" iz Evrope u Kentaki pošto devizni kurs više ne favorizuje američku proizvodnju, prenele su agencije pozivajući se na izvore bliske kompaniji.

 (Dalje)

Ukrajinski ZAZ će krajem ove godine početi sa proizvodnjom svog novog automobila koji će se bazirati na kineskom modelu Chery A13 (Fulwin 2).

 (Dalje)

Dolazi vreme električnih automobila, nepodeljena je procena eksperata koji veruju da će njihova kupovina rasti uporedo sa padom cena, u okviru globalne borbe protiv klimatskih promena.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Mlađan Dinkić, potpredsednik Vlade: Srbija će konačno prodavati proizvode visoke vrednosti. Investicija "Fijata" od čak 944 miliona evra

 (Dalje)

Porsche je danas objavio da je u prvoj godini prodaje plasirao 22.518 primeraka Panamere, od čega 2.530 na domaćem, nemačkom tržištu.

 (Dalje)

Kratka vest iz Rusije - AvtoVAZ je juče obeležio 40-godišnjicu početka proizvodnje legendarnog modela VAZ 2101, koji se izvozio kao Lada 1200.

 (Dalje)

Ferrarijevi vozači Felipe Massa i Fernando Alonso dobili su po jedan primerak Abarthovog modela 695 Tributo Ferrari, koji inače košta skoro 40.000 evra.

 (Dalje)