home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od januara oštriji uslovi za dobijanje vozačke dozvole za dvotočkaše. “A” kategorija posle dvogodišnjeg iskustva ili samo starijima od 24 godine.

 (Dalje)Sve koji nisu posedeli od neprestanih repriziranja prapotopskih sezona “Top gira” obradovaće vest da 16. serijal startuje 21. decembra specijalom snimljenim na istočnoj obali SAD.

 (Dalje)

2010 Top Gear Car Awards

5 Dec 2010 - 13:26 Vesti Link

Pre nekoliko dana je objavljeno da je Citroen DS3 proglašen za Top Gear Car of the Year, ali britanski magazin je izabrao i najbolje automobile u još nekoliko kategorija, motor godine, a svoje favorite su izabrali i Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond.

 (Dalje)

Nakon desetogodišnje pauze, severnoamerička podružnica BMW-a odlučila je da se ponovo reklamira na jednom od najskupljih i najgledanijih događaja na svetu – američkom Super Bowl-u.

 (Dalje)

Zahvaljujući Vitro Group Beograd, uvozniku Citroena za Srbiju, svi gledaoci emisije ABS Show i posetioci sajta Autoblog.rs će moći da se od 2011. godine prijavljuju za testiranje Citroenovih automobila koji ce im omogućiti naše dve redakcije i Vitro Group. 

 (Dalje)

Indijska privatna kompanija "Tata" saopštila je da je prodaja njenog modela "tata nano", najjeftinijeg vozila na svetu, smanjena 85 odsto u novembru u odnosu na isti lanjski mesec, zbog otežanog pristupa kreditima za nabavku novih automobila.

 (Dalje)

BMW Grupa je na posebnoj svečanosti u Terezijenhohe u Minhenu, 30 novembra 2010., proslavila svoju nezavisnost i neprekidni uspeh nakon što je njen plan za restruktuiranje usvojen 30. novembra 1960.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Zbog poskupljenja sirove nafte na svetskom tržištu, gorivo u Srbiji poskuplje možda već sledeće nedelje. Benzin bi koštao 121,5 dinara

 (Dalje)

Pastor Maldonado u F1

4 Dec 2010 - 09:05 Vesti Link

Obzirom da Niko Hilkenberg neće više voziti za Vilijams, u njegovo sedište sledeće sezone će zadnjicu uvaliti Venecuelanac Pastor Maldonado koji je aktuelni šampion GP2 serije.

 (Dalje)

Nakon brojnih medijskih špekulacija da Ford priprema Focus u Coupe varijanti, i to kao duhovnog naslednika nekadašnjeg Caprija (koncept je navodno trebalo da se pojavi već na sledećem Salonu automobila u Detroitu), Ford je i zvanično demantovao te glasine.

 (Dalje)

Šef Lamborghinija Stephan Winkelmann odbacio je glasine o navodnom razvoju SUV-a i naglasio da mnogo više šansi ima projekat coupe-limuzine po uzoru na koncept Estoque, predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2008. godine.

 (Dalje)

Jedan od najzanimljivih eksponata na trodnevnom konferencijskom sajmu Dani Skandinanije, koji prvi put ove godine organizuje Nordijska poslovna alijansa u Srbiji, bez sumnje je novi Volvo S60.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" označio je danas veliku prekretnicu u automobilskoj istoriji lansiranjem novog vozila nulte emisije štetnih gasova "lif" (leaf), prvog električnog automobila koji će se masovno prodavati.

 (Dalje)

Patrotizam ili nešto drugo, Italijani su od početka godine kupili 658 Ferrarija, odnosno samo 122 Lade.

 (Dalje)

Najnoviji premijum model Citroena DS3, već je osvojio francuske, norveške i engleske žirije, a sličan ishod najavljen je i u mnogim drugim zemljama.

 (Dalje)