home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Loši prodajni rezultati i visoka cena zamalo su došli glave Mercedesovom podbrendu Maybach. Sve navedeno nateralo je Nemce da ozbiljno razmisle o ponovnom gašenju svog najluksuznijeg ogranka. Ipak, tome je navodno došao kraj, a spasilac Maybacha bi po pisanju Financial Timesa trebalo da bude britanski Aston Martin.

 (Dalje)Toyota je platila 10 miliona dolara porodici četvoro ljudi poginulih u naglom ubrzanju automobila marke Lexus 2009. godine u SAD.

 (Dalje)

Od 3. januara sledeće godine građani Srbije dobijaće nove biometrijske vozačke i saobraćajne dozvole, kakve u Evropi imaju još samo Česi i Slovaci.

 (Dalje)

Suzuki Motor Corporation (Suzuki) i MMC su se sporazumeli o isporuci Suzukijevih Solio kompaktnih putničkih automobila MMC-u. Suzuki će snabdevati MMC sa oko 800 Solio vozila mesečno počev od proleća 2011.

 (Dalje)

Nemačka kompanija "Dajmler" potpisala je ugovor sa ruskom fabrikom kamiona GAZ o proizvodnji "Mercedes benc" kombija tipa "sprinter".

 (Dalje)

Nemački zastupnik luksuznih automobila Auto Salon Singen u čijem se prostoru nalaze na desetine Jaguara, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, Maseratija, Bugattija, Lotusa i Porschea, objavio je prodaju čak deset primeraka Lamborghinija Sesto Elemento.

 (Dalje)

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, saopštilo je da je zbog smanjenog budžeta za subvencije u 2011. zaposlenima u Zastava automobili predložilo protokol o konačnom rešenju njihovog statusa.

 (Dalje)

U opšte poštovanom izboru Asocijacije Automobilskih Novinara Srbije adut Citroena C3, uparen sa njegovim sportskim bratom u premijum segment DS3, pobedio je svoje konkurente i tako postao AUTOMOBIL GODINE 2011 U SRBIJI.

 (Dalje)

Volkswagen-ov salon na Zrenjaninskom putu, sinoć je bio poprište teške bitke. Šahovske figure su još jednom ukrstili svetski majstor šaha Anatolij Karpov i brojne ličnosti iz javnog života Srbije.

 (Dalje)

Kao i svake godine, svetska kompanija "J.D. Power and Associates" koja se bavi uslugama servisiranja informacija i različitim istraživanjima tržišta, anketama i projekcijama, ponovo je sprovela svoje veliko godišnje istraživanje "JD Power 2010 Customer Retention Study" koje je obuhvatilo 123.601 vlasnika tj. kupaca novih automobila od kojih je 81.350 zamenilo svoje staro vozilo koje je prvobitno kupljeno kao novo.

 (Dalje)

Italijanska grupa "Fijat" ispuniće predviđanja za ovu godinu i ostvariti čist profit od oko 400 miliona evra na prihod koji će premašiti 55 milijardi evra, izjavio je izvršni direktor kompanije Serđo Markione, prenele su agencije.

 (Dalje)

Oko 800 bivših radnika Zastave iz Kragujevca nije prošlo testove Fijata i zbog toga ne mogu dobiti posao u novoj fabrici, rečeno je u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM) povlači u celom svetu 109.000 vozila "kadilak CTS" na popravku zbog problema koji može da izbaci iz funkcije važdušni jastuk ispred suvozačkog sedišta.

 (Dalje)

Kako prenose mediji u Maleziji, Proton planira da u naredne dve godine na tržište izbaci sportski dvosed koji će se bazirati na Lotusu Europa.

 (Dalje)

Iz tima Renoa je stigla potvrda da je dil sa Vitalijem Petrovim postignut za još dve godine, iako su tokom sezone od rukija Petrova tražili da uloži svoj maksimum i poboljša rezultate u šampionatu i do kraja se nije znalo da li će do ovoga i doći.

 (Dalje)