home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kamion njujorške komunalne službe izleteo je sa trećeg sprata zgrade u Kvinsu. Vozač nije uspeo da uspostavi kontrolu nad vozilom, i probio je zid na zgradi. Kamion se potom nagnuo, a vozač je visio okačen na vrata.

 (Dalje)Zaposlenima u preduzeću Fijat automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu koji ne zadovoljavaju kriterijume rada ponuđeno je da napuste fabriku uz otpremnine, rečeno je Beti u Samostalnom sindikatu FAS-a.

 (Dalje)

Najavljen Cadillac ELR

18 Avg 2011 - 11:57 Vesti Link

Nakon nezvanične vesti koja je objavljena prošle nedelje, General Motors je sada i zvanično potvrdio da će atraktivni Cadillacov koncept automobil Converj (predstavljen još na Salonu automobila u Detroitu u januaru 2009. godine) konačno ući u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Već dve godine aktivista za borbu protiv side Joahim Franc radi na povećanju obaveštenosti o HIV / Aids serijom spektakularnih akcija i kampanja.

 (Dalje)

Subaru u SAD-u slavi jubilej. Nedavno je naime SIA fabrika (SIA – Subaru of Indiana Automotive, Inc.) u američkoj državi Indijana proizvela dvomilioniti automobil.

 (Dalje)

Iako je mnogima još uvek mrska i sama pomisao da će se u skoroj budućnosti dobar deo automobila imati elektro pogon, takvi mogu da ostanu mirni jer postoje oni kojima elektrifikacija njihovih automobila ne pada ni na pamet.

 (Dalje)

Šumaher neće u penziju

17 Avg 2011 - 13:05 Vesti Link

U poslednje vreme, svi su digli bunu na Šumahera, i pitaju se šta mu je uopšte trebalo da se vraća na stazu jer je sa 42 godine već odavno prestario za vozača F1. Iako nije postigao željene rezultate, Šumi ne krivi sebe već Mercedes koji ne isporučuje dovoljno na stazi i koji nije dovoljno kompetitivan.

 (Dalje)

Ne tako davno objavljena je vest o reperu koji je odlučio da postane vlasnik jedinstvenog Maybacha Exelero.

 (Dalje)

Pneumatik budućnosti

16 Avg 2011 - 19:30 Vesti Link

Nešto sa čim u vožnji mora da se suoči svaki vozač je strepnja da se na njegovom automobilu ne probuši „guma“.

 (Dalje)

Škoda Octavia vRS je postala najnoviji član ekskluzivnog društva automobila u Bonneville 200 mph klubu, i to postigavši maksimalnu brzinu od preko 320 km/h.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Kada je pre dve godine donet novi zakon o saobraćaju, vozačima je nametnut veliki broj obaveza, u cilju povećanja bezbednosti na ulicama. Dok se pojedine mere odavno primenjuju, neke su još u fazi pripreme i trebalo bi uskoro da zažive. Tako će sredinom septembra vozači morati da imaju novi paket prve pomoći, a od 1. novembra i zimske gume na sva četiri točka. Svi novi izdaci stajaće vozače minimum 230 evra.

 (Dalje)

Gorivo je u Srbiji izuzetno skupo jer praktično da nema derivata, osim tečnog naftnog gasa, koji se može kupiti ispod 1,20 evra. Međutim, poznato je da su građani Srbije (bilo oni koji prodaju, bilo oni koji kupuju) dovitljivi, pa koriste svaku mogućnost da za iste pare prođu bolje, makar nakratko. Posebno ako se takva mogućnost nudi pa je verovatnoća da se u vozila sipa jeftiniji derivat, umesto dizel-goriva – lož-ulje – sasvim moguća.

 (Dalje)

Holandski portal Autoblog.nl piše da Saab neće izlagati na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu. Zašto nas ta informacija ne iznenađuje? Pre svega, poznato je da Saab već izvesno vreme ima finasijske probleme, a konkretnog dugotrajnog rešenja još uvek nema.

 (Dalje)

Amerikanci kao da nemaju pametnijeg posla pa su napravili anketu kod potencijalnih kupaca novih vozila, s glavnim pitanjem – "Koji automobil smatrate najmanje poželjnim na tržištu u 2011. godini?"

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Dokle je stigla italijansko-srpska kompanija u Kragujevcu, i koliko smeta kriza. Stigla oprema za "Lakirnicu". Građevinski radovi na halama idu pre roka

 (Dalje)