home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes će prema sadašnjim procenama u ovoj godini proizvesti više automobila nego ikada ranije.

 (Dalje)Paris Hilton u Moto GP

20 Dec 2010 - 12:21 Vesti Link

Bogata naslednica Paris Hilton biće prisutna u šampionatu Moto GP u klasi do 125 kubika.

 (Dalje)

Rekonstrukcija fabrike automobila "Fijat" u Kragujevcu biće završena u prvoj polovini 2011. godine, najavio je danas generalni direktor kompanije "Fijat automobili Srbija" Đovani de Filipis i dodao da će prvo test vozilo novog modela "Fijata" biti proizvedeno do kraja sledeće godine.

 (Dalje)

Vlasti Pariza pripremaju, u okviru borbe protiv zagadjenja vazduha, program iznajmljivanja 3.000 električnih automobila u tom gradu.

 (Dalje)

Fernando Alonso bla bla bla

19 Dec 2010 - 14:50 Vesti Link

Kada nema trka, moramo da vam prenosimo ko je šta rekao.

 (Dalje)

Završena je Autoblog & ABS Show anketa u kojoj ste na sajtovima www.autoblog.rs i www.bsprodukcija.com. mogli da glasate za Auto godine 2011., a pobednik sa 369 ili 22.09% osvojenih glasova (od ukupno 1676 glasova) je Alfa Romeo Giulietta.

 (Dalje)

Daimler hoće deo Fiata?

19 Dec 2010 - 12:54 Vesti Link

Nemački "Dajmler" i dalje je zainteresovan za preuzimanje dela ili kompletne "Fijatove" industrijske filijale - "Fijat indastrijel" - kao i za ponovnu kupovinu bivše jedinice "Tognum AG", čijih 28 procenata drži autokompanija, piše "Menadžer magazin" pozivajući se na neidentifikovane zvaničnike firme.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Štednja na odgovarajućim pneumaticima vozače može papreno da košta. Ni osiguravajuće kuće neće biti u obavezi da nadoknade štetu

 (Dalje)

Lotus priprema nove motore

18 Dec 2010 - 17:11 Vesti Link

Kako bi zadovoljili potrebe rastuće game stručnjaci iz Lotusa su se odlučili za razvoj novih motora.

 (Dalje)

I Playboy Magazine je izabrao Automobil godine za 2011., a to je po njihovom izboru Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Stojadin Jovanović izjavio je da za godinu dana primene Zakona o bezbednosti saobraćaja broj saobraćajnih nesreća opao za više od 30 odsto.

 (Dalje)

Mazda nudi novo zadovoljstvo poklonicima ovog brenda: već od novembra, ljubitelji filma mogu da uživaju u 3D projekcijama bioskopa Kolosej u Tržnom centru Ušće u Sali Mazda XpanD 3D.

 (Dalje)

Posle titule evropski automobil 2011. godine, Nissanov električni automobil osvojio je još jedno značajno priznanje - Ecobest 2011 u okviru izbora Autobest 2011.

 (Dalje)

Istovremeno sa Hondom (koja je opozvala oko 1,35 miliona vozila Fit / Jazz), na prevremeni servis svojih vozila prisiljeni su i Volkswagen i Chrysler.

 (Dalje)

Ponekad niska cena nije dovoljna da bi se uspelo na tržištu. Na takav zaključak navodi i poslednji primer iz Indije, gde najjeftinijem automobilu na svetu baš i ne ide najbolje.

 (Dalje)