home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Luca di Montezemolo je u intervjuu francuskom L'Equipeu najavio dolazak nove vrste Ferrarija. Tačnije, di Montezemolo je izjavio da ćemo "u Ženevi videti jedan veoma različit novi Ferrari" koji će pokazati kako se ovaj proizvođač "prilagođava novim uslovima na tržištu".

 (Dalje)Preuzeto sa : Novosti.rs  

U Zavodu za izradu novca urađene nove registarske oznake, koja imaju višeslojnu sigurnosnu foliju sa najvišim stepenom zaštite

 (Dalje)

Iako mnogi vozači žele da pomognu u očuvanju životne sredine i sednu za volan automobila na električni pogon, ove hladnoće su pokazale da je elektroautomobil još uvek, tehnički gledano, u povoju.

 (Dalje)

„Ne bih imao nikakav problem da budem u timu sa Sebastijanom Fetelom ako se desi da on u budućnosti pređe u Ferari", reče Španac.

 (Dalje)

Samostalni sindikat fabrike "Zastava automobili", posle jučerašnjih neuspešnih pregovora sa predstavnicima Ministarstva ekonomije, održaće danas, kako je ranije i najavio, sednicu ispred gradske Skupštine povodom najave da će od 4. januara više od 800 radnika te fabrike biti proglašeno tehnološkim viškom.

 (Dalje)

U hotelu Kristal u Beogradu, 24. decembra, održana je neuobičajena promocija magazina Vodič za život i Honde CR-Z.

 (Dalje)

Projekat snimanja dokumentarnog filma i kampanja društvenog marketinga Live Everery Litre nagrađen je priznanjem European Excellence Award, 9. decembra u Pragu. Hondin projekat našao se u najužem izboru u čak tri kategorije - najbolja kampanja, društveni mediji i automobilizam i transport, da bi titulu osvojio u kategoriji automobilizam i transport.

 (Dalje)

Volkswagen je apsolutni pobednik kada je bezbednost u pitanju: Američki osiguravajući institut za bezbednost na autoputevima (IIHS) je ove godine nagradio ukupno šest Volkswagen modela sa nagradom "TOP SAFETY PICK 2011". Nijedan drugi proizvođač nije dobio više.

 (Dalje)

Lorenco: Plaši me Stoner

27 Dec 2010 - 12:57 Vesti Link

Aktuelni šampion MOTO GP takmičenja Horhe Lorenco je izjavio da misli da samo Kejsi Stoner može sledeće sezone da mu ugrozi titulu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Cene izdavanja novih registracionih tablica, vozačkih i saobraćajnih dozvola čije izdavanje počinje od Nove godine biće poznate ove nedelje. U MUP su najavili da će biti neznatnog poskupljenja, a ako se uzme u obzir da se očekuje usvajanje pravilnika o auto-školama i tehničkim pregledima koje će takođe podići cenu obuke i registracije, obavezan novi komplet prve pomoći i druge dodatne opreme, jasno je da je novi sistem u saobraćaju, ozbiljan udarac po džepu građana.

 (Dalje)

Gojaznost opasna za volanom

26 Dec 2010 - 19:48 Vesti Link

Gojaznost može da bude opasna za volanom, pokazali su rezultati istraživanja objavljenog u "Američkom časopisu urgentne medicine" - AJEM (American Journal of Emergency Medicine).

 (Dalje)

Ford je najavio proširenje svoje ponude "tetovaža" za automobile.

 (Dalje)

Kompanija „Ford”, jedini američki proizvođač automobila koji je prebrodio globalnu krizu bez finansijske pomoći vlade, na dobrom je putu da ponovo zauzme drugu poziciju po prodaji na domaćem tržištu i da nadmaši japansku „Tojotu,„ izveštava „Detroit njuz.”

 (Dalje)

Smart na struju

26 Dec 2010 - 01:04 Vesti Link

Nemačka robna marka za izradu malih automobila "Smart", jedna od filijala gigantskog proizvođača "Dajmler", najavila je da će se uskoro u prodaji naći dvosed na električni pogon, prvi put od 1998. kada se pojavio.

 (Dalje)

Kompanija "Kija motors Slovačka" (Kia) je za 11 meseci 2010. godine proizvela više od 207.400 automobila, što je, u odnosu na isti period lane, rast veći od 50 odsto.

 (Dalje)