home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

12. juna 2010. godine u Beogradu, na karting stazi "Adi Huja", sa početkom u 13h, održaće se sedmi internacionalni Honda skup u organizaciji Honda Club-a Serbia.

 (Dalje)Grupa uticajnih američkih stručnjaka je zaključila da se kombinacijom dostupne tehnologije može postići velika ušteda goriva u postojećim modelima automobila i lakih kamiona u SAD.

 (Dalje)

Landwind se na tržištu Starog kontinenta pojavio 2005. godine, ali se zbog problema sa bezbednošću veoma brzo i povukao.

 (Dalje)

U Francuskoj je u maju registrovano 10.258 automobila marke "Dačija", tri puta više nego u istom mesecu prošle godine, prenosi agencija "Medijafaks".

 (Dalje)

Iz Hyundaija je još prošle godine najavljeno da će njihov novi kompaktni 2+2 kupe preuzeti 70-80% izgleda koncepta Veloster iz 2007. godine (na slikama), a sada je potvrđeno da će njegova evropska premijera biti održana ove jeseni, na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Prema podacima agencije Promocija plus, u Hrvatskoj je u prvih pet meseci 2010. godine registrovano 15.757 novih putničkih vozila, u poređenju sa 21.241 jedinica u istom periodu 2009.

 (Dalje)

Audi Travolution sistem

5 Jun 2010 - 20:41 Vesti Link

Nije tajna da Audi testira svoju najnoviju tehnologiju koja bi trebalo da bude u fokusu sledećih generacija modela – Audi Travolution koji predstavlja specifični car-to-traffic signalni komunikacioni sistem.

 (Dalje)

Mada je prošlu godinu Rolls-Royce završio sa blagim padom prodaje, širenje ponude jeftinijim modelom dovelo je do rapidnog rasta u ovoj godini.

 (Dalje)

U Crnoj Gori će od 1. januara 2011. godine biti ukinuto gorivo sa olovom koje u Evropi još jedino koriste ta država, Srbija i Bosna i Hercegovina.

 (Dalje)

Francuzi u sve većem broju polažu vožnju u inostranstvu, jer smatraju da je ispit u zemlji previše težak i skup.

 (Dalje)

Majska prodaja automobila u Brazilu pala je deset odsto u odnosu na april ove godine, drugi mesec zaredom posle ukidanja poreskih olakšica za nabavku novih kola koje su podigle isporuke u prvim mesecima ove godine, prenele su agencije.

 (Dalje)

BMW-ova studija Gran Coupe (predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Pekingu) u drugom kvartalu 2012. godine ulazi u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Peti Belgrade Design Week (31. maj - 5. jun) održava se pod nazivom SMART2. Na ovogodišnjem BDW "smart fortwo" vozilo koje na najpametniji način rešava problem parkiranja u gradu, predstavljeno je najširoj publici.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Alfa Romeo Club Serbia

U susret obeležavanja 100 godina italijanske kompanije Alfa Romeo, u beogradskom Fiat Centru izložen je automobil Alfa Romeo 8C Competizione, proizveden u samo 500 primeraka.

 (Dalje)

Evropsko tržište automobila pokazalo je proteklog meseca veliku zavisnost od toga da li su na snazi bile vladine mere podrške prodaji ili su isporuke zavisile isključivo od nivoa potražnje, tako da su rezultati od zemlje do zemlje neujednačeni.

 (Dalje)