home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Novi aero paket za Vilijams

22 Avg 2011 - 17:12 Vesti Link

U Vilijamsu se nadaju da će uskoro početi da prikupljaju neke poene, pošto ih nisu videli još od juna, kada su ih osvojili u Kanadi. Prva prilika za popravni sa devetog mesta u šampionatu konstruktora im je naredne nedelje u Belgiji a Barikelo i Maldonaldo će voziti bolide sa poboljšanim aerodinamičkim karakteristikama.

 (Dalje)Na aukciji renomirane kuće Gooding & Company u Pebble Beachu prodat je 64 godine star prototip prvog Ferrarija 250 Testa Rossa, a iznos koji je neimenovani vlasnik izdvojio za svog novog limenog ljubimca je prava sitnica – "svega" 16,4 miliona američkih dolara.

 (Dalje)

Britanski Daily Mail je u saradnji sa svojim stručnjakom za automobile i dizajn Stephenom Bayleyjem odabrao deset najboljih dizajna automobila u istoriji.

 (Dalje)

Gotov Lebov niz u Nemačkoj

Sebastijan Ožije uspeo je da okonča vladavinu svog kolege na reliju Nemačke, koji je osam godina bio neporažen. Možda do toga ne bi došlo da Leb nije pronašao kamen na putu tokom jučerašnjeg brzinca koji ga je koštao prve pozicije, ali pošto je francuz izgubio više od minuta posle bušenja prednje leve gume, Ožije je do kraja relija opušteno očuvao prednost.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs  

Da bi naplatili delove za automobil od osiguravajuće kuće, za vozače je bolje da kupuju originalne kod ovlašćenih servisa, a ne na buvljaku

 (Dalje)

Kineski i britanski sajtovi najavljuju da kineski Geely (koji je prošle godine preuzeo švedski Volvo) planira da počne sa prodajom svojih automobila u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Kao plod saradnje unutar alijanse Lancije i Chryslera italijanska marka je svoju gamu trebalo da popuni prepakovanim Chryslerovim modelima.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Novi način obračuna obaveznog osiguranja od 1. septembra poskupljuje polisu rizičnim vozačima. Nagrađuju se vozači koji nemaju učinjenu štetu, a skupljom registracijom kažnjavaju se nesavesni

 (Dalje)

Povodom obeležavanja 50-godišnjice legendarnog Renaulta 4 (proizvodio se od 1961. do 1992. godine), tim francuskih entuzijasta je sa specijalnim Renaultom 4 Van i sa podrškom Renaulta učestvovao na ovogodišnjem Bonneville Speed Week-u u Juti.

 (Dalje)

Posle drugog dana relija koji se vozi u Nemačkoj, u vođstvu se našao Sebastijan Ožije prestigavši svog klupskog kolegu Leba, jer je Francuz na poslednjem brzincu dana popio kamen, probušio gumu i izgubio više od minuta u odnosu na sada vodećeg Ožijea.

 (Dalje)

RM Auctions je u Montereju prodao svoj 200-ti automobil vredan više od milion američkih dolara.

 (Dalje)

Porsche je ovih dana suočen sa još jednim opozivom. Nakon što je sredinom juna opozvao 1.700 primeraka modela 911 iz 2009. i 2010. godine, sada je na red došao opoziv modela Boxster, Cayman i 911 za sezonu 2011. i 2012., i to zbog sigurnosnih pojaseva.

 (Dalje)

Tanjug prenosi da se poreska služba Švedske sprema da konfiskuje deo imovine problematičnog proizvođača automobila "Saab", kako bi došle do sredstava za otplatu duga fabrike isporučiocima i poreskoj upravi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Danas.rs

Međunarodni centar za kvalitet goriva svrstao Srbiju na začelje liste zbog visoke koncentracije sumpora, koju dozvoljava domaća regulativa

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Vozači imaju rok do 19. septembra da nabave obaveznu opremu, predviđenu novim Zakonom o saobraćaju Srbije. Ovom zakonu, nema sumnje, najviše se raduju proizvođači paketa prve pomoći. S obzirom na to da je u 2010. godini registrovano 1.567.113 automobila, računica pokazuje da će vozače u našoj zemlji ispunjavanje ove odredbe koštati 3.761.071.200 dinara ili oko 37 miliona evra!

 (Dalje)