home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lexus je i u 2010. godini u SAD-u prodao više automobila od konkurentskih kompanija BMW, Mercedes i Audi.

 (Dalje)Karlos Sainc - u konkurenciji vozača automobila i Mark Koma - u konkurenciji motociklista, sačuvali su vođstvo u generalnom plasmanu Relija Dakar koji se vozi u Čileu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : 24sata.rs

Pravilnici o uslovima rada auto-škola i polaganju vozačkih ispita kojima je predviđen nov sistem obuke trebalo bi da budu usvojeni do kraja januara. Kandidati za dobijanje vozačke dozvole će se, međutim, obučavati po starim propisima još najmanje pola godine - kažu u MUP za 24 sata.

 (Dalje)

Pod optužbom za industrijsku špijunažu "Reno" je suspendovao tri čelnika za koje se veruje da su umešani u curenje informacija o elektro tehnologijama poslednje generacije.

 (Dalje)

WRC : Sordo u Miniju

6 Jan 2011 - 11:34 Vesti Link

Mini je juče završio sagu koja je trajala još od novembra i potpisao ugovor za 2011. sa Danijem Sordom. Sordo je još u novembru testirao mašinu tima Prodrajv Mini ali se čekalo da se vidi šta će se desiti sa Fordom za koga su vezivali Sorda.

 (Dalje)

Pripreme za početak proizvodnje novog modela automobila u kompaniji "FIAT automobili Srbija" (FAS) u Kragujevcu, čije bi test vozilo trebalo da bude proizvedeno krajem ove godine, trenutno se obavljaju u svim proizvodnim pogonima fabrike, a završetak kompletne rekonstrukcije pogona predviđen je za proleće.

 (Dalje)

Objavljeni su rezultati prodaje na tržištu SAD-a za 2010. godinu, a naprodavanije vozilo je Ford F-Series koji je prodat u 528.349 primeraka (za 27.7% više u poređenju sa 2009.).

 (Dalje)

Iako se pre nekoliko dana internetom proširila vest da je Mercedes iz ponude modela ML izbacio nekoliko verzija (tačnije, ML63 AMG i ML450 CDI), po poslednjim informacijama iz Amerike, to se ipak nije desilo.

 (Dalje)

Španski motociklista Mark Koma pobednik je četvrte etape Relija Dakar koja je vožena u dužini od 207 kilometara od San Salvador de Žužuja do Kalame.

 (Dalje)

Britanski sajt za kupovinu polovnih vozila, Autoquake.com predstavio je istraživanje prema kojem je čak 54 odsto ispitanika bar jednom u životu vodilo ljubav u svom automobilu.

 (Dalje)

Audi je saopštio da je u 2010. godini u SAD-u prvi put prodao više od 100.000 svojih automobila.

 (Dalje)

Šutka u Ferrariju

5 Jan 2011 - 18:50 Vesti Link

A rekli su na kraju sezone da je neće biti...  

Posle neuspeha koji je Ferari doživeo na samom kraju sezone, zbog koga je Alonso sedeo u boksu i plakao, pronađen je krivac za lošu taktičku procenu zbog koga je proliveno toliko suza.

 (Dalje)

U utorak je u Fordovoj fabrici St. Thomas, Ontario proizveden poslednji Mercury, čime je ova američka marka i zvanično ugašena.

 (Dalje)

Prema podacima agencije Promocija plus, tokom 2010. godine u Hrvatskoj je prodato 38.587 novih automobila, što je gotovo 15% manje nego 2009.

 (Dalje)

Toyota planira da Prius do 2020. godine zauzme poziciju najprodavanijeg modela ove kompanije u Sjedinjenim državama, a pred ovim hibridom je zadatak da osvoje američku javnost u narednih 10 godina.

 (Dalje)