home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : Blic.rs

„Pauk“ je od danas jeftiniji za 50 odsto. Ukoliko nepropisno parkiraju vozilo vozači će, kao i do sada, plaćati kaznu od 5.000 dinara, ali će jeftinije platiti prenošenje vozila koja se, u zavisnosti od težine automobila, do sada naplaćivala od 4.000 do 8.830 dinara.

 (Dalje)Samo 12 minuta je bilo potrebno da se rasproda limitirano Frozen Gray izdanje aktuelnog BMW-a M3 koji je napravljen u seriji od samo 30 komada i samo za kupce u SAD-u (po ceni od 77.600 tamošnjih dolara).

 (Dalje)

Prošlogodišnji WRC vicešampion, Mikko Hirvonen i suvozač Jarmo Lehtinen postigli najbolja vremena na svim brzinskim ispitima 43. Serbian Rallya

 (Dalje)

(Ne)pristojna ponuda Fiata

21 Jun 2010 - 14:07 Vesti Link

Preuzeto sa : Politika.rs  

„Fi­jat” se na Ape­nin­skom po­lu­o­str­vu po­sled­njih da­na na­la­zi na naj­te­žim mu­ka­ma. Kul­mi­na­ci­ja ne­sla­ga­nja sa ita­li­jan­skim sin­di­ka­ti­ma još jed­na je po­tvr­da da Ita­li­ja ipak ni­je Ame­ri­ka.

 (Dalje)

Opoziv i za Peugeot RCZ

21 Jun 2010 - 11:58 Vesti Link

Tek je stigao na tržište, a vlasnici Peugeota RCZ već su dobili poziv za dodatni servis zbog potencijalnog problema sa kočnicama.

 (Dalje)

- Šta radiš, ludače??? Ko te učio da voziš???, uz sledeći zaglušujući zvuk sirene, nešto je čemu sigurno prisustvujete često i na našim putevima, naročito u ovim vrelim danima.

 (Dalje)

Plan vlade u Berlinu jeste da se za 10 godina na ulicama Nemačke nađe milion elektro-automobila. To znači da, elektro-automobili neće tako brzo igrati neku veću ulogu u Nemačkoj. azija bi u tom smislu mogla da bude brža.

 (Dalje)

Evo i jedne kratke vesti iz Kine koja i ne predstavlja iznenađenje.

 (Dalje)

Na jesen Volvo C30 Electric

20 Jun 2010 - 20:28 Vesti Link

Švedski proizvođač će u sklopu saradnje s energetskom kompanijom Göteborg Energi pripremiti prvu seriju od 10 primeraka modela C30 u Electric izdanju čija isporuka kreće na jesen.

 (Dalje)

Škodina prodaja u maju nastavila je da raste da bi dostigla 65.349 vozila (10% više u poredjenju sa prošlom godinom), i novi rekord kao najbolja prodaja u ovom mesecu u istoriji kompanije.

 (Dalje)

Auto-moto savez Srbije, Uprava saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda vozila organizuje još jednu preventivno-bezbednosnu akciju „Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“ kao što je to tradicija već desetak godina unazad.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" (Toyota) planira da do 2013. godine snizi cene svojih vozila za 30 odsto, pomoću nove strategije za redukciju troškova, kako bi povećala svoju konkurentnost, rekao je direktor prodaje firme Takeši Širane.

 (Dalje)

Amerikanac Džejson Kastriota će uskoro biti promovisan kao novi šef dizajnerskog tima švedskog proizvođača automobila Saab.

 (Dalje)

Hyundai je saopštio da je prodao više od 5 miliona primeraka modela Sonata, od kada se automobil sa ovim imenom pojavio pre 25 godina.

 (Dalje)

Aston Martin planira da predstavi šest novih modela u narednih šest godina, uključujući novu Lagondu i Cygnet, kao i naslednike Rapida, Vantagea, DB9 i DBS-a.

 (Dalje)