home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Nemačkoj je na prodaju ponuđen prototip Ferrarija Enzo iz 2000. godine, "sakriven" u karoseriji modela 348, sa ponekim delovima 355-ice.

 (Dalje)Rimska policija uhapsila je vozača “ferarija 458 italija” koji je pretukao “kolegu” za volanom “fijata 600”. Vozač “fijata 600” nije želeo da napusti brzu traku i propusti Ferari. Iznervirani “ferarista” je prvo izgurao “seićento” sa puta, a onda je rukom razbio prozor i počeo da udara vozača Fijata. 

 (Dalje)

Fiat SpA, italijanski proizvođač koji poseduje 20 odsto udela u Chrysler Group LLC, mogao bi da otkupi i više od 50 odsto udela u američkoj kompaniji i to pre javne ponude deonica koja je planirana do kraja ove godine.

 (Dalje)

Volkswagen je pripremio novi proizvodni plan u kojem je osnovni cilj nemačkog proizvođača da postane No.1 na tržištu do 2018. godine, uz razvoj većeg broja novih modela. Nakon što je objavljeno da će Audi biti zadužen za razvoj svih SUV modela Volkswagen Group i Porschea, VW je otišao korak dalje i priprema novu strategiju za Bugatti.

 (Dalje)

Izjašnjavanje radnika "Zastava automobila" o socijalnom programu počelo je jutros i za nepuna dva sata odazvalo se njih blizu 200, od ukupno oko 1.600, izjavila je Tanjugu direktor Direkcije za kadrovske i pravne poslove Margita Gavrilović.

 (Dalje)

Prošle godine je Maruti Suzuki na Salonu u Nju Delhiju prikazao Suzuki R3, studiju koja je najavila novi kompaktni MPV model za Indiju, a koji će raspolagati sa tri reda sedišta.

 (Dalje)

Rumunska Dacia (u vlasništvu Renaulta) je tokom prošle godine uspela da u Francuskoj proda više od 100.000 svojih automobila.

 (Dalje)

Hyundai Motor Company je u Kini opet prodao rekordni broj vozila.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

U policijskim stanicama širom Srbije danas počinje izdavanje novih tablica za vozila i vozačkih dozvola, potvrđeno je Pressu u MUP-u. Procedura će biti ista kao do sada, a novina su registarske nalepnice i cena - dve dozvole, vozačka i saobraćajna, i nove tablice koštaće oko 4.400 dinara.

 (Dalje)

Branioci trofeja na Dakar reliju Karlos Sains i Siril Despre pobedili su na drugoj etapi ovog takmičenja.

 (Dalje)

Američki (EMC) Envision Motor Company je pred sam kraj prošle godine u SAD-u počeo sa prodajom rumunskog Logana sa elektropogonom.

 (Dalje)

Kako bi odgovorio na očekivani rast tražnje na tržištu, Volvo će u Švedskoj tokom ove godine zaposliti 200 novih radnika. U Volvou predviđaju da bi povećanjem radnih kapaciteta broj proizvedenih automobila po satu porastao sa sadašnjih 48 na 52.

 (Dalje)

Pripremajući se za dolazak nove generacije modela ML, Mercedes je iz ponude još uvek aktuelnog modela izbacio nekoliko verzija, što u praksi znači da su u penziju poslati Mercedes ML63 AMG i ML450 CDI.

 (Dalje)

Tri velike fabrike automobila u Češkoj prvi put u istoriji proizvele su 2010. godine ukupno više od milion automobila u jednoj godini, što bi trebalo Češkoj da obezbedi i prvo mesto u Evropi po proizvodnji automobila po stanovniku.

 (Dalje)

Pored plate od oko dva miliona funti voditelj popularne emisije “Top Gir” Džeremi Klarkson prošle godine zaradio je i 850.000 funti zbog neuobičajenog ugovora koji ima sa marketingom BBC-ija.

 (Dalje)