home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Richard Hamann, osnivač Hamann Motorsporta, umro je prošlog vikenda nakon duge borbe s rakom u 53. godini života.

 (Dalje)Među brojnim pitanjima vezanim uz poslednja dešavanja u Japanu, a posebno onima povezanim sa curenjem radijacije iz oštećene nuklearne elektrane u prefekturi Fukushima, nameće se i tema "ozračenih automobila".

 (Dalje)

Jedna od najvećih premijera na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi bio je Porsche 918 Spyder Concept sa hibridnim pogonom. Kako je reakcija javnosti u Ženevi bila izuzetno pozitivna, uopšte nisu bile iznenađujuće nezvanične najave koje su se pojavile odmah posle sajma, a ticale su se njegove serijske proizvodnje.

 (Dalje)

Za narcisoidnog Hamiltona  

Luis Hamilton oseća da mora s vremena na vreme da osvoji poneku titulu kako bi dokazao da je najbolji vozač njegove generacije, što uopšte nije ali on veoma veruje u to. Ipak, kaže da neće morati da menja svoj sadašnji tim Meklarena kako bi to postigao.

 (Dalje)

Ove nedelje i najnoviji „Zastavin“ automobil odlazi u istoriju. Počinje montaža nove opreme za dva potpuno nova modela u ovoj fabrici

 (Dalje)

Pobeda Kejsi Stonera

20 Mar 2011 - 23:50 Vesti Link

Kao što smo i predvideli

Svi vi koji ste nas poslušali i uložili koji dinar na Kejsija Stonera debitanta u timu Honde, sad nas volite najviše...

 (Dalje)

Saobraćajna policija je za vreme pojačane kontrole vozila sa zatamnjenim staklima, od 28. februara do 13. marta, podnela 1.549 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, dok je 937 vozila isključila iz saobraćaja, rekao je danas načelnik Uprave saobraćajne policije Dragiša Simić.

 (Dalje)

Na Amelia Island aukciji je prodat i prvi ikada napravljeni Lamborghini Miura, i to 1971 Lamborghini Miura P400 SV Prototype.

 (Dalje)

Stoner na pol poziciji

20 Mar 2011 - 13:50 Vesti Link

Drugo nismo ni očekivali

Ako ovaj čovek nastavi da vozi ovako, verovatno će svi naslovi i izveštaji sa MOTO GP takmičenja ove sezone počinjati sa Stoner ovo, Stoner ono...

 (Dalje)

Predsednik Srbije Boris Tadić razgovarao je u Torinu sa generalnim direktorom Fijata Serđom Markioneom, koji mu je potvrdio da se Fijatova investicija u Srbiju realizuje utvrđenim tempom.

 (Dalje)

Seat je u prva dva meseca ove godine zabeležio rast izvoza za 10,6 odsto.

 (Dalje)

Mada u razornom zemljotresu koji je pogodio Japan 11. marta nijedna poslovna zgrada niti proizvodni kapaciteti Fuji Heavy Industries Ltd, proizvođača Subaru automobila, koja je do sada proizvela više od 10 miliona vozila nisu značajnije oštećeni, proizvodnja vozila u svim fabričkim pogonima Subarua u prefekturi Gunma, biće obustavljena do utorka, 22. marta ove godine.

 (Dalje)

Poznata je želja VW grupacije da postane svetski broj 1 do 2018. godine, kao i da udvostruče prodaju Lamborghinija. Ovo je plan novih modela Lamborghinija i raspored predstavljanja do 2021. godine.

 (Dalje)

Sa povećanjem od 24,6% Škoda je povećala prodaju u prva dva meseca za skoro jednu četvrtinu u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)

Vozači Honde najlojalniji

19 Mar 2011 - 16:49 Vesti Link

Nedavno objavljeno istraživanje lojalnosti kupaca novih automobila, koje je sproveo J.D.Power and Associates, pokazuje da je današnjim kupcima važniji aspekt zabave u vožnji nego visina rezidualne vrednosti automobila nakon određenog vremena eksploatacije.

 (Dalje)