home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Automobilski forum dodelio nagradu ''Oskar prestiža'' za automobil godine Hyundai Elantri

 (Dalje)Kako da se ubrza  

U Ferariju planiraju da otvore mini istragu kako bi utvrdili zašto im je forma pred Australiju toliko pala jer ih ne zadovoljava pozicija četiri koju je Alonso osvojio.

 (Dalje)

Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, posetio je danas u hali 1 Beogradskog sajma štand Verano Motorsa, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda.

 (Dalje)

Prema tvrdnjama čelnih ljudi Fiata nova generacija modela Panda će javnosti biti predstavljena krajem godine, na salonu automobila u Frankfurtu, a sa marketinškom kampanjom bi se krenulo već od novembra.

 (Dalje)

Odlične performanse R15+ TDI prototipova na "oproštajnoj" trci

Prethodna generacija Le Mans prototipa – R15+ TDI je na prvoj trci ovogodišnjeg Internacionalnog Le Man kupa pokazala da može da se nosi sa najnovijim fabričkim prototipovima Pežoa i Honde.

 (Dalje)

Land Rover je obeležio proizvodnju 250.000-tog primerka modela Freelander 2 u svojoj Halewood fabrici u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Svima je poznata činjenica da baterije električnih automobila trpe velike gubitke tokom ekstremnih hladnoća. Zato Volvo testira svoje sisteme na C30 EV modelu pri temperaturi od – 20 stepeni.

 (Dalje)

Ako prođe novi predlog zakona, EU planira da se rigorozno obračuna sa automobilima sa pogonom na fosilna goriva koje će zabraniti na evropskim saobraćajnicama već 2050.

 (Dalje)

Volvo Car Corporation i firma Pininfarina S.p.A. postigli su dogovor o prekidu zajedničke saradnje u kompaniji Pininfarina Sverige AB i njenog pogona u švedskoj Uddevalli.

 (Dalje)

Nemački "Porše" objavio je plan početka prodaje akcija po ceni od po 38 evra po deonici od 30. marta u ukupnoj vrednosti od pet milijardi evra kako bi smanjio dugove, u okviru nastojanja da se udruži sa "Folksvagenom" (VW).

 (Dalje)

Fabrika južnokorejske kompanije "Kija" u gradu Žilina u Slovačkoj proizvela je rekordan broj vozila prošle godine da bi se zadovoljila potražnju za sportsko-terenskim vozilima, uključujući modele "kija sportidž" i "hjundaji ix35".

 (Dalje)

Nevolje automobilske industrije, koje su u Japanu izazvali zemljotres i cunami, pogoršaće se.

 (Dalje)

Preuzeto sa : dw-world.de

Nemački proizvođači premijum automobila utrkuju se – rame uz rame – za naklonost kupaca. Audi, BMV i Mercedes se već danas bore i za kupce sutrašnjice i to specifičnim proizvodima za decu.

 (Dalje)

Kroz Toyotin Logistički centar vozila u Zeebruggeu u Belgiji distribuisano je 3 miliona vozila.
Bela Toyota Auris Hybrid, koji će biti dostavljena kupcu na belgijskom tržištu, postao je 3 - milioniti automobil distribuisan u Toyotinom Logističkom centru vozila (VLC) u Zeebrugge, Belgija.

 (Dalje)

U želji da promoviše ekološki podobna vozila gradonačelnik Londona Boris Johnson je za službeno vozilo u Londonu odabrao električni Citroen C-Zero čija autonomija sa jednim punjenjem zadovoljava čak 92% svih vozača u Londonu.

 (Dalje)