home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Predsednik Srbije Boris Tadić danas će u Torinu razgovarati s predsednikom Upravnog odbora „Fijata” Serđom Markioneom, rečeno je Tanjugu u Pres službi predsednika Republike.

 (Dalje)Ekleston voli zagađivače

19 Mar 2011 - 09:02 Vesti Link

Ne greju ga pravila spremna za 2013.  

TV stanice koje prenose trke F1, će se udaljiti od ovog sporta ako se dozvole najavljene promene koje će naterati timove da koriste turbo motore zapremine 1.6 litara koji bi trebalo da se uvedu od 2013. godine.

 (Dalje)

Dacia je ove nedelje obeležila proizvodnju jubilarnog, i to 4-milionitog vozila u Mioveni fabrici u Rumuniji.

 (Dalje)

Prema najnovijem saopštenju Nissan Motor Co. o Nissanovim evropskim operacijama nakon zemljotresa u Japanu, gotovo svi Nissanovi radnici koji su poslovno putovali u Japan vratili su se u matične zemlje.

 (Dalje)

Nedavno predstavljeni Peugeot 508 nagrađen je od Centra za dizajn u Nemačkoj (Nordrhein-Westfalen) prestižnim “Red dot” priznanjem za 2011. godinu za izuzetni dizajn proizvoda.

 (Dalje)

Iz Volkswagena je još krajem oktobra prošle godine stigla potvrda da će proizvodnja novog Golfa Cabriolet startovati u prvom kvartalu 2011. godine, i to u fabrici u Osnabrucku.

 (Dalje)

Kia je saopštila da je tokom februara 2011. širom sveta prodato 169.727 automobila ove korejske kompanije.

 (Dalje)

Volvo C30 WTCC

18 Mar 2011 - 00:38 Vesti Link

FIA WTCC šampionat 2011. godine počinje ovog vikenda trkom u brazilskoj Curitibi, što znači i početak evaluacijske sezone za Volvo i Polestar Racing.

 (Dalje)

Hamilton i Red Bul?

17 Mar 2011 - 21:47 Vesti Link

Red Bul ne pokušava da namami Luisa Hamiltona u svoj tim. Tako bi najkraće mogao da glasi odgovor na pitanje koje se sve češče postavlja u krugovima bliskim Hamiltonu i timu Red Bula. Ipak, gde ima dima...

 (Dalje)

Toyota je po prvobitnim planovima trebalo da zaustavi proizvodnju u japanskim fabrikama samo na tri dana, zbog kojih bi ovogodišnja proizvodnja bila manja za 40.000 automobila. Međutim, Toyota je objavila da svoje fabrike ipak neće pokrenuti sve do sledećeg utorka, što će rezultirati smanjenjem godišnje proizvodnje za oko 100.000 vozila.

 (Dalje)

Nagradom Red dot još jednom su prepoznati visoki dizajnerski standardi koji se primenjuju u BMW Grupi. Ove godine ova prestižna međunarodna nagrada je dodeljena BMW-ovim modelima: seriji 5 Touring, seriji 6 Cabrio i BMW-u X3.

 (Dalje)

U do sada najjačem zemljotresu praćenom cunamijem koji je u petak 11. marta pogodio severoistok Japana, poginulo je više od 12.000 ljudi, a hiljade se vode kao nestale. Honda izražava najdublje saučešće porodicama žrtava ove stravične nepogode i saoseća sa svima koji su ostali bez svojih domova, iskreno se nadajući što bržem oporavku zemljotresom pogođenih oblasti.

 (Dalje)

Euro NCAP testovi  pokazali da je bezbednost Hyundaijevog modela ix20 na najvišem nivou.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Korporacija promovisala je novu generaciju električnih vozila i-MiEV u Republici Kostarika uglavnom flotnim klijentima kao što su kompanije povezane sa vladom i elektroprivredom.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors razvija novi materijal za unutrašnje površine od kombinacije PET vlakana i pamuka , smanjenje emisije CO2 kroz čitav životni ciklus; komercijalizacija ovog leta.

 (Dalje)