home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fijat Automobili Srbija počev od kraja 2011. godine, proizvodiće u fabrici u Kragujevcu dva nova modela, nove verzije „fijat idea” i „lanča musa”.

 (Dalje)Novi "Folksvagenov" sportsko-terenski automobil "polo SUV" konačno će se pojaviti na tržištu u 2012. godini pod nazivom "rokstan", preneo je danas portal "Autonjuz".

 (Dalje)

Bentli, čija se vrednost procenjuje na oko 150.000 evra, ukraden je 19. marta na parkingu jednog hotela u Milanu

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Posebno dizajniran trkački model nazvan „Gonič” trebalo bi da ostvari brzinu od 1.610 kilometara na čas i tako obori dosadašnji svetski rekord iz 1997. godine

 (Dalje)

Predstavljen prošle godine na Salonu automobila u Frankfurtu u formi koncept vozila, Peugeot BB1 će 2012. ili 2013. godine ući i u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Japanska "Honda" će početi da prodaje električno vozilo u 2012. godini u SAD i Japanu, uključujući se tako u trku proizvođača "zelenih" automobila, u kojoj su glavne rivalske kompanije stekle manju prednost.

 (Dalje)

Šangajska korporacija automobilske industrije (SAIC), vodeći kineski proizvođač automobila, objavio je danas da očekuje da će zabeležiti rast neto profita od preko 300 procenta u prvoj polovini godine, u odnosu na isti lanjski period, prenele su agencije.

 (Dalje)

Audi je TT sa 2.0 TDI dizelašem lansirao 2008. godine a ove nedelje je proslavio proizvodnju 10.000-tog primerka.

 (Dalje)

Nekada je to bio Španski nacionalni košarkaški tim, a sada je državni fudbalski tim. Priključujući se svetskim šampionima u košarci, novokrunisani svetski šampioni u fudbalu nose svoje titule ponosno podržani od strane Chevrolet-a.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" najavio je ulaganje do 600 miliona dolara u širenje proizvodnje kola u Mesiku gde će izrađivati tri nova modela.

 (Dalje)

Danas je objavljena šira lista od 35 automobila koji će se naći u izboru za evropski Automobil godine 2011 (2011 Car of the Year). Aktuelni nosilac ove titule (za 2010. godinu) je inače Volkswagenov Polo.   

 (Dalje)

Tesla Motors i Toyota Motor Corporation objavili su da su potpisali sporazum o razvoju električne verzije modela RAV4.

 (Dalje)

Francuski "Sitroen" uvodi u svoja vozila bežični sistem "WiFi on board", koji omogućava pristup vebu u vozilu.

 (Dalje)

José Rocha, tridesetogodišnji student primenjenih umetnosti iz Portugala zadao je tempo prošlog vikenda na WTCC trci u mestu Brands Hatch u Velikoj Britaniji. Vodeći auto na trci bio je Chevrolet Spark za čiju spoljašnjost je José dizajnirao idejno rešenje u okviru takmičenja Mladi? Kreativni? Chevrolet! 2010.

 (Dalje)

Hyundai Auto Beograd zvanični zastupnik Hyundai brenda za Srbiju na nedavno održanoj Regionalnoj konferenciji distributera Hyundai Motor Company-ja dobio je prestižnu nagradu "Najbolji distributer u regionu".

 (Dalje)