home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vreme snega i leda konačno je prošlo, na radost velikog broja vozača u Srbiji. Međutim, da bi zaista odahnuli, vlasnici vozila moraju još jednom da obrate pažnju na delove o čijem stanju su brinuli tokom cele zime. Zbog toga je prvi zadatak čišćenje patosa vozila od soli.

 (Dalje)Fetel veruje u bolid

13 Mar 2011 - 00:31 Vesti Link

Sebastijan Fetel, aktuelni šampion je veoma optimističan kada je u pitanju start sezone, i veruje da im se neće ponoviti prošlogodišnji start kada su imali gomilu problema sa pouzdanošću bolida.

 (Dalje)

Po nezvaničnim vestima, Fiat 500 Coupe Zagato (predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi) će krenuti i u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Renault će predstaviti novo električno vozilo (EV), model Twingo minicar, u drugom polugodištu 2014. Model Twingo ZE biće kompanijin peti model pokretan na baterije.

 (Dalje)

Saab ponovo blizu bankrota?

12 Mar 2011 - 16:55 Vesti Link

Krajem februara Spyker je najavio da prodaje svoj luksuzni brend automobila da bi se potpuno posvetio Saabu i njegovoj budućnosti. Nikome tada nije palo na pamet da Holanđani to rade kako bi spasili Saab od mogućeg bankrota koji mu preti ukoliko ne ostvari svoj zacrtani plan.

 (Dalje)

Nemački Folksvagen (VW) je ponovio da ne odustaje od namere da preuzme kompaniju Porše. Ipak, u toj kompaniji navode da proizvođač luksuznih sportskih automobila mora prvo da reši finansijske probleme. 

 (Dalje)

Harizmatični šef McLaren grupe Ron Dennis ostao je bez vozačke dozvole na period od šest meseci. Dennis je završio na sudu jer je prošlog septembra prošao kroz crveno svetlo na semaforu.

 (Dalje)

Na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila održaće se 49. Međunarodni salon automobila na kome će se predstaviti oko 410 izlagača iz 25 zemalja sveta, najavili su organizatori Sajma.

 (Dalje)

Novi Lamborghini Aventador LP700-4 ima premijeru na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, a njegova cena iznosi 255.000 evra (i to bez poreza).

 (Dalje)

BMW je saopštio rezultate poslovanja u 2010. godini koji su nadmašili očekivanja. Neto dobit nemačke kompanije je u prošloj godini porasla na 3,23 milijarde evra.

 (Dalje)

Toyota, Nissan i Honda su zatvorili svoje fabrike nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Zemlju izlazećeg sunca. Po najavama iz ovih fabrika, proizvodni pogoni ostaće zatvoreni neko vreme kako bi se procenila i sanirala šteta izazvana potresima i cunamijem.

 (Dalje)

Lagonda se vraća

11 Mar 2011 - 19:30 Vesti Link

Britanski brend Lagonda koji je nakon Drugog svetskog rata kupio Aston Martin mnogima je potpuno nepoznat.

 (Dalje)

Kompanija Opel je na svojoj fejsbuk stranici http://www.facebook.com/OpelRS pokrenula novi kviz znanja. U okviru ovog kviza učesnici će imati priliku da daju odgovore na set različitih pitanja.

 (Dalje)

Opel je u procesu oporavka brenda i, u okviru napora proširenja na nova tržišta i povratka u elitu auto-industrije, Nemci planiraju predstavljanje novih standarda ovlašćenih dilera u svetu.

 (Dalje)

Tojota (Toyota) namerava da godišnju prodaju do 2015. podigne na 10 miliona automobila, bez obzira na priznanje kompanije da je suviše brzi rast produkcije kriv za fijasko masovnih opoziva njenih vozila.

 (Dalje)