home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fiat je potvrdio svoju posvećenost zaštiti prirodne sredine i istraživanje je pokazalo da kompanija ima najnižu emisiju CO2 svih vozila u gami proizvoda u prvoj polovini godine.

 (Dalje)



Preuzeto sa : Politika.rs

Koliko koštaju putarine u Srbiji, a koliko u inostranstvu, i da li patriotski osećaji mogu da ublaže rupe na putu

 (Dalje)

Opoziv za Teslu Roadster

6 Okt 2010 - 13:57 Vesti Link

Američki Tesla Motors je najavio opoziv za 439 primeraka svog Roadstera. Problem je u potencijalnoj opasnosti od požara, a odnosi se na modele 2.0 i 2.5.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Uvoznici vozila osnovali su asocijaciju da se lakše izbore sa problemima zbog kojih posluju na ivici rentabilnosti, a i da potpomognu harmonizaciju sa propisima EU u toj oblasti. Ako Vlada Srbije ne donese hitne mere u duhu pravila igre u EU, njihov opstanak na našem tržištu biće ugrožen. To su akcenti kojima Miloš Petrović, predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, u intervjuu za „Blic“, sublimira stanje posle ulaska italijanskog „Fijata“ u „Crvenu zastavu“. (Dalje)

Opel dan u centru NAVAK

6 Okt 2010 - 11:56 Vesti Link

Opel je organizovao druženje u centru NAVAK kako bi predstavio svoje rezultate, planove za budućnost i proizvode.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Slovenački kompleti za prvu pomoć, koji su u ponudi u našim radnjama, tehnički su neispravni jer nemaju deklaraciju na srpskom jeziku, iako je to zakonska obaveza, upozoravaju u Komitetu za bezbednost saobraćaja.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Privatni naftaši, po svoj prilici, neće kupovati derivate samo od Naftne industrije Srbije (NIS) iako su prethodnih meseci pokušavali da potpišu ugovor o snabdevanju na tri godine. Dogovor je pao u vodu, pa su se mali privatnici već okrenuli pregovorima sa stranim dobavljačima. Zato od 1. januara, kada se tržište naftnim derivatima otvara, vozači mogu da očekuju kvalitetnije i jeftinije gorivo na pumpama.

 (Dalje)

Nedavno je objavljena vest da bi novi Viper na tržište trebalo da stigne 2012. godine, a dok se to ne desi, evo kako će izgledati novi logo za taj sportski automobil.

 (Dalje)

Američki „Dženeral motors” (GM), koji je lane izbegao bankrot uz pomoć vlade u Vašingtonu, isplatio je u trećem tromesečju sadašnjem i bivšem direktoru 1,3 miliona dolara u kešu i akcijama, u skladu sa uslovima iz ugovora o njihovim primanjima, prenele su agencije.

 (Dalje)

Volkswagen i MTV mreža su predstavili "MePublic" - globalnu studiju o socijalnim medijima koja pruža uvid u upotrebu medija i koncepte vrednosti među mladim ljudima od 14 do 29 godina. Studija je pokazala, da bi mladi ljudi želeli da ovo umrežavanje prošire i na vozila.

 (Dalje)

Iz Alfa Romea je sa Salona automobila u Parizu stigla i informacija da je od zvaničnog starta prodaje novu Giuliettu naručilo nešto više od 30.000 kupaca.

 (Dalje)

"Tojota" je popravila većinu od 5,6 miliona vozila koje je opozvala u SAD zbog grešaka koje su mogle da izazovu neželjena ubrzanja vozila.

 (Dalje)

U Kraljevu je 1. i 2. oktobra održan prvi sajam automobila pod nazivom KV CAR SHOW, koji je posetilo preko 3.000 posetilaca.

 (Dalje)

Nacionalna vozačka akademija (NAVAK), u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad, kako je saopšteno, organizovaće od 6. oktobra besplatne časove bezbedne vožnje za sve vozače u Srbiji.

 (Dalje)

IV veliki godišnji skup u organizaciji Opel Club Serbia (OPCS) održaće se 9. oktobra 2010. u Šimanovcima.

 (Dalje)