home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lorenco: Plaši me Stoner

27 Dec 2010 - 12:57 Vesti Link

Aktuelni šampion MOTO GP takmičenja Horhe Lorenco je izjavio da misli da samo Kejsi Stoner može sledeće sezone da mu ugrozi titulu.

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs  

Cene izdavanja novih registracionih tablica, vozačkih i saobraćajnih dozvola čije izdavanje počinje od Nove godine biće poznate ove nedelje. U MUP su najavili da će biti neznatnog poskupljenja, a ako se uzme u obzir da se očekuje usvajanje pravilnika o auto-školama i tehničkim pregledima koje će takođe podići cenu obuke i registracije, obavezan novi komplet prve pomoći i druge dodatne opreme, jasno je da je novi sistem u saobraćaju, ozbiljan udarac po džepu građana.

 (Dalje)

Gojaznost opasna za volanom

26 Dec 2010 - 19:48 Vesti Link

Gojaznost može da bude opasna za volanom, pokazali su rezultati istraživanja objavljenog u "Američkom časopisu urgentne medicine" - AJEM (American Journal of Emergency Medicine).

 (Dalje)

Ford je najavio proširenje svoje ponude "tetovaža" za automobile.

 (Dalje)

Kompanija „Ford”, jedini američki proizvođač automobila koji je prebrodio globalnu krizu bez finansijske pomoći vlade, na dobrom je putu da ponovo zauzme drugu poziciju po prodaji na domaćem tržištu i da nadmaši japansku „Tojotu,„ izveštava „Detroit njuz.”

 (Dalje)

Smart na struju

26 Dec 2010 - 01:04 Vesti Link

Nemačka robna marka za izradu malih automobila "Smart", jedna od filijala gigantskog proizvođača "Dajmler", najavila je da će se uskoro u prodaji naći dvosed na električni pogon, prvi put od 1998. kada se pojavio.

 (Dalje)

Kompanija "Kija motors Slovačka" (Kia) je za 11 meseci 2010. godine proizvela više od 207.400 automobila, što je, u odnosu na isti period lane, rast veći od 50 odsto.

 (Dalje)

Loši prodajni rezultati i visoka cena zamalo su došli glave Mercedesovom podbrendu Maybach. Sve navedeno nateralo je Nemce da ozbiljno razmisle o ponovnom gašenju svog najluksuznijeg ogranka. Ipak, tome je navodno došao kraj, a spasilac Maybacha bi po pisanju Financial Timesa trebalo da bude britanski Aston Martin.

 (Dalje)

Toyota je platila 10 miliona dolara porodici četvoro ljudi poginulih u naglom ubrzanju automobila marke Lexus 2009. godine u SAD.

 (Dalje)

Od 3. januara sledeće godine građani Srbije dobijaće nove biometrijske vozačke i saobraćajne dozvole, kakve u Evropi imaju još samo Česi i Slovaci.

 (Dalje)

Suzuki Motor Corporation (Suzuki) i MMC su se sporazumeli o isporuci Suzukijevih Solio kompaktnih putničkih automobila MMC-u. Suzuki će snabdevati MMC sa oko 800 Solio vozila mesečno počev od proleća 2011.

 (Dalje)

Nemačka kompanija "Dajmler" potpisala je ugovor sa ruskom fabrikom kamiona GAZ o proizvodnji "Mercedes benc" kombija tipa "sprinter".

 (Dalje)

Nemački zastupnik luksuznih automobila Auto Salon Singen u čijem se prostoru nalaze na desetine Jaguara, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, Maseratija, Bugattija, Lotusa i Porschea, objavio je prodaju čak deset primeraka Lamborghinija Sesto Elemento.

 (Dalje)

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, saopštilo je da je zbog smanjenog budžeta za subvencije u 2011. zaposlenima u Zastava automobili predložilo protokol o konačnom rešenju njihovog statusa.

 (Dalje)

U opšte poštovanom izboru Asocijacije Automobilskih Novinara Srbije adut Citroena C3, uparen sa njegovim sportskim bratom u premijum segment DS3, pobedio je svoje konkurente i tako postao AUTOMOBIL GODINE 2011 U SRBIJI.

 (Dalje)