home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dacia je u fabrici Pitesti u Rumuniji 12. oktobra proslavila proizvodnju jubilarnog, milionitog primerka modela Logan.

 (Dalje)Izvor : Blic.rs

Izgled novog modela „Fijata“ čija će test proizvodnja početi za godinu dana u kragujevačkoj fabrici automobila najstroža je tajna. Italijani zapravo sve za sada kriju jer žele da široj javnosti premijerno prikažu iznenađenje na nekom od budućih velikih međunarodnih sajmova automobila.

 (Dalje)

U fabrici Valmet Automotive u Finskoj proizveden je 2.500-ti primerak modela Think City EV, gradskog mališana sa elektropogonom.

 (Dalje)

Honda je saopštila da je u Japanu za prva dva dana prodaje hibridne verzije Honde Fit već primila 10.000 narudžbina za ovaj automobil.

 (Dalje)

Novi „Fijatov” automobil, čija će probna proizvodnja početi u septembru sledeće godine u Kragujevcu, klasičan je „ženski” auto, ali mnogo veći od klasičnog „fijat punta”, rekao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić.

 (Dalje)

Opel je pokrenuo dizajnersko takmičenje sa temom "Lounge" u kome će se tražiti od učesnika da koriste društvene medije kao alat za razvoj dizajna budućih automobila.

 (Dalje)

"Opel klub Srbija" je u subotu 9. oktobra u Šimanovcima organizovao godišnje međunarodno okupljanje ljubitelja poznatog nemačkog proizvođača automobila. Na manifestaciji je organizovano i nekoliko neobičnih takmičenja.

 (Dalje)

Hrvatski modni dizajner Juraj Zigman oslikao je Citroen DS3 i tako stao uz bok velikim svetskim dizajnerima poput Kenza i Yves Saint Laurenta.

 (Dalje)

Cifre prodaje u AUDI AG nastavljaju da se povećavaju: U septembru kompanija je isporučila oko 102,650 vozila širom sveta, što je 16% više u odnosu na isti mesec prošle godine.

 (Dalje)

Japanska "Tojota", najveći prodavac hibridnih kola na svetu, predstavila je američkim dilerima elekrično sportsko-terensko vozilo RAV4, razvijeno sa partnerskom američkom kompanijom "Tesla motori", u okviru priprema podsticanja prodaje unapređenih automobila, prenele su agencije.

 (Dalje)

Španac Horhe Lorenco osvojio je treće mesto na Velikoj nagradi Malezije što mu je bilo dovoljno da bude proglašen za šampiona "kraljevske" klase Moto GP šampionata tri trke pre kraja sezone.

 (Dalje)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije Mlađan Dinkić sa saradnicima posetio je dizajn centar Fijata - Centro Stile u Torinu, gde mu je premijerno predstavljen novi model automobila koji će se proizvoditi u Kragujevcu, i to u dve verzije - sa pet i sedam sedišta.

 (Dalje)

Zbog mogućih problema sa sistemom upravljanja "Mercedes" povlači 85.000 vozila. Povlače se modeli C-klase i E-klase kupe i kabriolet 2010. i 2011. godine.

 (Dalje)

Dobitnik nagrade od pet miliona dolara za najbolje vozilo koje može preći najmanje 160 kilometara bez punjenja, nije električni automobil, već ono koje vozi na mešavinu etanola i benzina - Very Light Car.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Kako sa prosečnom platom od samo 32.000 dinara kupiti najnoviji model „ferarija“? Zaposlenom Srbinu treba 106 godina rada da otplati „crvenog lepotana“

 (Dalje)