home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ali samo u slučaju da Volkswagen preuzme italijansku marku...

 (Dalje)Fetel produžio ugovor

15 Mar 2011 - 12:05 Vesti Link

Red Bulovo čedo neće brzo u Ferari

Red Bul Rejsing je potvrdio juče da će zadržati Sebastijana Fetela u svojim redovima najmanje do kraja 2014. godine.

 (Dalje)

Kako stvari sada stoje, indijski Tata Motors će evropskim kupcima umesto ranije najavljenog modela Nano Europa ponuditi serijsku verziju koncepta Pixel.

 (Dalje)

Cena tečnog naftnog gasa je nakon drastičnih skokova tokom zime od kraja februara počela da pada. Tako se sada na pojedinim pumpama u Srbiji može kupiti i po ceni od 63,5 dinara, dok u prestonici ovaj derivat košta uglavnom 68,5 dinara. Auto-gas bi, međutim, u naredne tri nedelje zbog manje tražnje mogao da pojeftini pet do 10 dinara, tvrde upućeni.

 (Dalje)

Seat, problematično Volkswagenovo dete otvoriće prodajne salone u Kini, a cela dalekoistočna odiseja počinje sledećeg meseca na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Zahvaljujući rekordnim prodajnim rezultatima u prošloj godini i ostvarenih 7,14 milijardi evra prihoda, Volkswagen je odlučio da povišicom nagradi izvršnog direktora i upravni odbor.

 (Dalje)

Istraživanje koje je rađeno u Francuskoj krajem februara 2011. godine na nacionalnom uzorku od 980 ljudi starijih od 18 godina, pokazalo je da je Peugeot najomiljenija kompanija.

 (Dalje)

Kia je na ženevskom salonu pored 3 premijere (Rio, Picanto i hibridna Optima) predstavila najnoviju varijantu benzinskog motora iz serije Kappa, koji se može pohvaliti vrhunskim performansama i niskom potrošnjom goriva.

 (Dalje)

Volt je definitivno specifičan i zanimljiv automobil, ali teg oko "vrata" predstavlja njegova cena od 41.000 dolara.

 (Dalje)

"Honda" je danas saopštila da obustavlja proizvodnju u Japanu do najmanje 20. marta, kao posledica razornog zemljotresa i cunamija koji su u petak, 11. marta, pogodili severoistok te zemlje.

 (Dalje)

Nagrada Creativity 2011 uručena je korpoaciji Volvo Car i firmi Volvo Car Švajcarska za najbolje uređeni izložbeni prostor na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Rekordna fiskalna 2010. godina za Audi Grupu

 (Dalje)

Krajnja desna i srednja saobraćajna traka na mostu "Gazela" u smeru ka Nišu biće zatvorene za saobraćaj od sutra, zbog nastavka rekonstrukcije tog mosta, saopšteno je danas iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije"

 (Dalje)

Novi državni vozni park

14 Mar 2011 - 10:29 Vesti Link

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Prošle godine kupljeno 14 novih „škoda superb“, koje su otišle u 11 državnih institucija. Ceh iznosio gotovo 30.000.000 dinara.

 (Dalje)

Robert Kubica, koga smo malo izgubili iz vida kako se zahuktavaju pripreme za početak sezone operisan je i četvrti put u bolnici u kojoj se nalazi posle udesa. 

 (Dalje)