home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Blic.rs  

Nakon povećanja akciza i novih cena goriva, Srbija se ponovo našla u vrhu liste zemalja regiona sa najskupljim derivatima. Mnogi građani, pogotovu oni koji žive u pograničnim krajevima, radije se odlučuju za snabdevanje gorivom u susedstvu, gde je litar evrodizela jeftiniji za 17 dinara.

 (Dalje)Predstavljen novi Ducati

13 Jan 2011 - 12:14 Vesti Link

Dukati je juče i zvanično prestavio „Desmosedici“, motorcikl koji će ove godine jahati Valentino Rosi i kolega mu Niki Hejden.

 (Dalje)

Nemački automobilski klub ADAC je dodelio nagradu Žuti anđeo 2011. prvom potpunom hibridu u kompaktnoj klasi. Odlučujući faktori za pobedu hibridnog Aurisa bili su njegova praktičnost, efikasnost i ekološke performanse.

 (Dalje)

General Motors je saopštio da je Chevrolet prošle godine ostvario rekordnu prodaju u Evropi.

 (Dalje)

Do tablica 13 uplatnica

13 Jan 2011 - 01:37 Vesti Link

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Ukoliko ste krenuli da registrujete automobil treba da znate da vam treba mnogo strpljenja i još više novca u novčaniku! Strpljenje vam je neophodno da ispunite i uplatite, verovali ili ne, čak 13 uplatnica!

 (Dalje)

Odmah nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika Chryslera 200 krenule su nezvanične priče o tome da će se ovaj automobil u Evropi prodavati kao Lancia, a to je sada na Salonu automobila u Detroitu potvrdio i Sergio Marchionne, prvi čovek Fiata i Chryslera (Fiat od pre nekoliko dana inače ima 25% učešća u Chrysleru).

 (Dalje)

Španski motociklista Mark Koma pobedio u desetoj etapi relija Dakar i učvrstio se na prvom mestu u generalnom plasmanu. Kod automobilista, najbrži bio de Vilje, ali je Al-Atija zadržao prednost u generalnom plasmanu. Sagmajster 63.

 (Dalje)

Dolazi radikalni Fiat Bravo

12 Jan 2011 - 21:40 Vesti Link

Fiatova zamena za aktuelni model iz C segmenta (odnosno za model Bravo) će prema rečima šefa italijanskog proizvođača Sergia Marchionnea biti radikalan odmak od sadašnjeg automobila.

 (Dalje)

Čelnici Fiata su i na Salonu automobila u Detroitu ponovili da Alfa Romeo nije na prodaju i da se povratak ove italijanske marke na američko tržište planira za kraj 2012. godine.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs   

Vlasnicima novih registarskih tablica sa š, č, ć, ž, đ omogućeno plaćanje parkinga. Poslati SMS poruke sa slovima koja su najbliža "problematičnim" znakovima

 (Dalje)

Automobilska industrija Revoz iz Novog Mesta je u prošloj godini zabeležila rekordnu proizvodnju od preko 211.000 vozila i u skladu s tim rekordnu zaradu.

 (Dalje)

Valentino Rosi je rekao da neće biti u potpunosti spreman za početak sezone u martu, zbog toga što njegov oporavak ide sporije nego što je misilo da će ići.

 (Dalje)

NIS od ponoći ima veće cene goriva na svojim benzinskim pumpama "zbog rasta cena sirove nafte i povećane akcize". U najvećoj nacionalnoj naftnoj kompaniji kažu da će njihova cena i dalje biti manja od konkurencije u Srbiji a prosečna na nivou Balkana.

 (Dalje)

Uprava kompanije „Fijat” i italijanska najveća sindikalna konfederacija CGIL razmenili su teške reči u nastavku pojačane tenzije uoči važnog glasanja zaposlenih u petak o novim pravilima rada, koje bi trebalo da odredi sudbinu istorijske „Mirafjori” fabrike u Torinu.

 (Dalje)

Nekoliko nedelja pre obeležavanja 125-godišnjice prvog automobila (29. januara 1886. Karl Benz je dobio patent za svoj "Motorwagen"), Mercedes-Benz je na Salonu automobila u Detroitu i zvanično najavio serijsku proizvodnju električnog sportiste SLS AMG E-Cell.

 (Dalje)