home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Da Hyundai postaje sve jači igrač na tržištu automobila nije nova stvar, a dokaz nikad veće potražnje za modelima ovog korejskog proizvođača je uvođenje treće smene u Hyundaijevom proizvodnom pogonu u češkim Nošovicama, i to ranije od planiranog.

 (Dalje)Slavni glumac Džon Travolta bio je ponosni vlasnik Mercedesa SL 280 iz 1970. godine. Bio je, sve do pre neki dan, kada su mu ga ukrali u Santa Monici.

 (Dalje)

U Kragujevcu će se i 2012. godine proizvoditi model "punto klasik", uprkos smanjenju prodaje, najavio je novi direktor fabrike "Fijat automobili Srbija" Antonio Ćezare Ferara.

 (Dalje)

Kako prenose britanski mediji, Kia GT Concept, koji je premijerno prikazan na Sajmu automobila u Frankfurtu, mogao bi imati sudbinu serijskog modela. Špekuliše se o tome da će koncept u izvornom obliku već 2013. godine ući u produkciju.

 (Dalje)

Saobraćajna policija će, u cilju sprečavanja rizičnih situacija u saobraćaju, u narednom periodu pojačati kontrolu, posebno u zoni škola, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

 (Dalje)

Fiatova kupovina Chryslerovih deonica još nije završena. Italijanski gigant je odlučio da kupi dodatnih 5% deonica koje će njegovo vlasništvo u Chrysleru povećati na 58.5%.

 (Dalje)

Ukinuta doplatna karta

22 Sep 2011 - 13:09 Vesti Link

Korisnici parkinga u zoniranim delovima Beograda plaćaće satnu ili dnevnu kartu, a doplatna karta se više neće koristiti, odlučili su gradski odbornici na sednici Skupštine grada Beograda.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Nova „Fijatova“ fabrika automobila u Kragujevcu počeće da radi krajem oktobra. Tada će, kako je juče najavilo poslovodstvo kompanije, sa proizvodnih traka sići prva serija karoserija novog modela. Prvih 150 automobila „L zero“ biće gotovo do kraja godine.

 (Dalje)

Svake godine proizvođači automobila izlažu svoje najbolje i najlepše primerke širom sveta, pokazujući konkurenciji da i oni svog konja za trku imaju. Ali među limenim ljubimcima, kako im se tepa, ima pregršt pravih "krševa".

 (Dalje)

Tanjug piše da je agencija za određivanje kreditnog rejtinga "Mudis" snizila rejting italijanskog proizvođača automobila "Fijat", navodeći kao razlog finansijski rizik povezan sa integracijom te firme sa grupacijom "Krajsler".

 (Dalje)

Infiniti M35h postao je zvanični vlasnik Ginisovog rekorda.

Automobil koji pokreće kombinacija struje i benzina, stazu u Velikoj Britaniji Santa Pod dugačku 402 metra prešao je za 13,9 sekundi čime je i zvanično postao vlasnik titule hibrida sa najboljim ubrzanjem.

 (Dalje)

Tanjug piše da je švedski apelacioni sud dao "zeleno svetlo" za ozdravljenje posrnulog proizvođača automobila Saab.

 (Dalje)

U okviru Concours d’ Elegance za 2011. održana je proteklog vikenda manifestacija pod nazivom 24 Sata elegancije na platou ispred Grand Casina Beograd, 5. regionalni događaj za Jugoistočnu Evropu i prvi u Beogradu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Probna proizvodnja Fijatovih automobila u obnovljenoj kragujevačkoj fabrici, u koju je uloženo milijardu evra, počeće u oktobru ove godine. Tada će sa linija sići prve atestirane školjke, a novi kompletan Fijatov model “L- Zero” biće gotov do kraja godine - izjavio je novi direktor “Fijat automobila Srbije”, Antonio Ferara.  

 (Dalje)

Povodom obaranja Ginisovog rekorda u kategoriji najduža kolona Dacia vozila u pokretu priređena je velika žurka u subotu, 17. 09. za sve učesnike i ljubitelje Dacia vozila.

 (Dalje)