home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
prva pomoc

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Novi pravilnik o tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju izgleda da je uplašio veliki broj vozača. Standardizovani kompleti „prve pomoći“ i zimske gume „planuli“ su u beogradskim prodavnicama auto-delova, iako je za zamenu starih sanitetskih paketa novim, predviđen rok od godinu dana.

 (Dalje)"Tojota" je danas opozvala 135.000 automobila u Japanu i Evropi zbog problema sa softverom koji može da dovede do blokade upravljačkog sistema, prenele su agencije.

 (Dalje)

Mada ima odličnu prođu na domaćem japanskom tržištu, Nissan Cube u Evropi ostvaruje katastrofalnu prodaju.

 (Dalje)

opel meriva zlatni volan 2010

Opel Meriva je osvojila nagradu Zlatni Volan 2010 (Golden Steering Wheel 2010) i tako nastavila koracima drugih Opel automobila na prestižnim međunarodnim takmičenjima.

 (Dalje)

audi a8

Još jedna prestižna nagrada za Audi vozila

 (Dalje)

audi dtm

Audi vozač pobedio iako je startovao kao 15-ti

 (Dalje)

hyundai tucson

Južnokorejski "Hjundai" i njegova sestrinska firma "Kia" prodali su u oktobru rekordan broj automobila, zahvaljujući velikoj tražnji njihovih novih modela na inostranim tržištima.

 (Dalje)

Japanski "Nisan", koji ima ambiciju da postane najveći prodavac električnih vozila na svetu, dobio je porudžbine za kompletan prvi kontigent električnog vozila "lif" u SAD čak i pre nego što se automobil pojavio u prodajnim salonima, prenele su agencije.

 (Dalje)

Povratak ruskog ZiL-a

3 Nov 2010 - 16:44 Vesti Link

Ruska vlada je odlučila da do kraja godine izabere dizajn nove generacije legendarne ZiL-ove limuzine. Najnoviji predlog je stigao iz Slava´saakyan dizajn studija iz Moskve.

 (Dalje)

auto oprema

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Vozače u Srbiji novi saobraćajni propisi, koji su stupili na snagu od 1. novembra koštaće oko 15.000 dinara. Ovo je samo prosečna cena obavezne auto-opreme koja mora da se nađe u automobilu.

 (Dalje)

toyota camry

Toyota se našla pod mogućom optužbom pred sudom da je tajno otkupljivala automobile čiji su vlasnici prijavljivali grešku neobjašnjivog ubrzavanja koja je duboko pogodila celokupnu kompaniju početkom ove godine.

 (Dalje)

chevrolet volt 1

Kompanija “Dženeral motors” (GM) odložila je “za nekoliko sedmica” prodaju električnog vozila “ševrolet volt”, tako da će prvi električni automobil tog, najvećeg američkog proizvođača vozila, biti lansiran u decembru, a ne u novembru, kako je bilo najavljeno.

 (Dalje)

omv srbija 1

Zaposleni u centrali OMV u Beču i njihova deca sakupili su poklone za decu, mlade i njihove mame u SOS Dečijem selu u Kraljevu.

 (Dalje)

opel meriva

Opel je imao tu čast da po treći put uzastopno bude proglašen finalistom za evropsku nagradu za najbolji automobil. Ovog puta, Opel Meriva, sa svojim nekonvencionalnim vratima i inovativnom ergonomikom, je ušla u najuži izbor za prestižnu nagradu Auto godine 2011.

 (Dalje)

car of the year 2011

Kao što je bilo i najavljeno, danas je objavljena lista sedam finalista u izboru za evropski Automobil godine 2011 (2011 Car of the Year). Aktuelni nosilac ove titule (za 2010. godinu) je inače Volkswagenov Polo.  

 (Dalje)