home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanski „Fijat” je saopštio je da je u poslednjem tromesečju 2010. ostvario profit od 318 miliona evra, zahvaljujući boljoj prodaji kamiona, građevinskih i poljoprivrednih vozila.

 (Dalje)Italijanski "Alfa Romeo" planira da ove godine proda do 170.000 vozila, izjavio je izvršni direktor kompanije Herald Vester, koji je tom procenom umanjio prognozu moguće prodaje do 200.000 vozila čuvene robne marke koju je objavila matična kompanije "Fijat".

 (Dalje)

Škoda Auto je predstavila svoj kompletan asortiman automobila sa pogonom na sva četiri točka, u okviru medjunarodne prezentacije novinarima. Od 24. januara do 4. februara 2011., 180 novinara iz 17 zemalja će imati priliku da testiraju Škodine modele 4x4.

 (Dalje)

50 godina Zastave 1300

27 Jan 2011 - 16:39 Vesti Link

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Davne 1961. godine sa proizvodnih traka kragujevačke Zastave je sišao prvi primerak modela 1300. Ovo, naravno, nije bio originalan Zastavin proizvod, već se radilo o domaćoj verziji Fiata 1300, koji je javnosti predstavljen samo nekoliko meseci ranije.

 (Dalje)

Preuzeto sa : 24sata.rs

Strukovno udruženje taksista Beograda SITAB traži da se obustavi izdavanje tablica sa TX oznakama.

 (Dalje)

Insignia je automobil sa sofisticiranim, sportskim dizajnom i izuzetnim tehnologijama. Ovaj model je simbol ekonomičnosti, prefinjenosti i stila koji je stekao brojne ljubitelje širom Evrope i kod nas.

 (Dalje)

Citroen je imao povećanu prodaju od 8% širom sveta, i sa 1.460.000 prodatih vozila dostiže rekordno visok nivo rasta. 

 (Dalje)

Iz više različitih izvora potvrđeno je da će nemački Daimler zahvaljujući nedavno potpisanom ugovoru o saradnji sa Renault Nissan alijansom krenuti u proizvodnju malog dostavnog vozila zasnovanog na modelu Kangoo.

 (Dalje)

U trci za nižim potrošnjama svojih vozila sve češće proizvođači "zaviruju u dvorišta komšija", što i nije toliko loše, ukoliko upitate zvaničnike Forda.

 (Dalje)

Mazda Motor Corporation samostalno razvija električni automobil, koji će kupcima u Japanu biti dostupan na lizing u proleće 2012. Novi električni automobil baziran na konceptu Demio (Mazda2 u Evropi) imaće domet od 200 km i iznajmljivaće se uglavnom vladinim organima i flotnim kupcima.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" donela je odluku o opozivu više od 1,6 miliona vozila zbog mogućeg curenja goriva, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja.

 (Dalje)

Kola hitne pomoći kojima je 1963. godine prevezeno telo američkog predsednika Džona Kenedija nakon atentata u Dalasu, prodata su na licitaciji za 120.000 dolara, saopštila je aukcijska kuća Baret-Džekson iz Arizone, prenela je agencija Rojters.

 (Dalje)

Nissan je saopštio da je njihov električni model Leaf (evropski automobil godine za 2011.) do sada prodat u 27.000 primeraka.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Bezolovni benzin evropskog kvaliteta od 98 oktana od prošle nedelje počeo da se prodaje i u Srbiji

 (Dalje)

Švedski proizvođač je objavio da će opozvati oko 4.400 primeraka modela 9-3 zbog problema sa pumpom goriva. Sumnja se da su u navedene automobile ugrađene pumpe goriva koje ne odgovaraju specifikacijama za taj model zbog čega bi pumpe mogle da zaribaju i uzrokuju prestanaka rada agregata.

 (Dalje)