home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Toyota i Tesla Motors, Inc. (Tesla) su potvrdili da će zajednički razvijeno RAV4 električno vozilo proizvoditi u „Toyota Motor Manufacturing Canada, Inc.” (TMMC) u Vudstoku, Ontario, počevši od 2012. godine.

 (Dalje)Proglašenjem najlepših modifikovanih vozila, završen je dvodnevni auto skup "Lo Street Life", na prostoru nekadašnje fabrike Celuloza u blizini Banje Koviljače.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Velika smotra "trabant" automobila održana je minulog vikenda u rumunskom gradu Brašovu.

 (Dalje)

Broj poginulih u saobraćajnim nezgodama koje su se od početka godine dogodile na putevima u Srbiji povećan je za sedam odsto u odnosu na isti period 2010. godine, dok je broj nesreća smanjen za isti procenat, pokazuju podaci MUP-a.

 (Dalje)

Uoči otvaranja 26. letnje svetske Univerzijade koja će se održati u južnom kineskom gradu Shenzhenu od 12. do 23. avgusta 2011. godine pušteno je u upotrebu 2011 novih vozila na novi izvor energije, rekao je zamenik gradonačelnika Tang Đie.

 (Dalje)

Na putnim pravcima ka Guči za vreme 51. Dragačevskog sabora trubača, od 8. do 15. avgusta, na vozače će "motriti" 200 pripadnika saobraćajna policije, "presretači", kao i helikopteri, najavljeno je iz MUP-a.

 (Dalje)

Kao što se i očekivalo (posle zemljotresa i cunamija u Japanu koji su izazvali brojne probleme u auto industriji), američki General Motors je ponovo postao najveći proizvođač automobila na svetu.

 (Dalje)

Satelitska navigacija je fantastična stvar kada putujete prvi put na neke lokacije. Nema više potrebe za starim kartama i nacrtanim skretanjima na komadu papira, ali zato postoje i moguće loše posledice.

 (Dalje)

Pre nekoliko dana pažnju je privukao američki Scagliarini Motorsports sa svojim modelom Fiat 504 Coupe Zagato Elaborata, za koji je navedeno da je napravljen za kupca iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 (Dalje)

Kompanija „Fijat automobili Srbija“ odlučila je da sruši najnoviju „Zastavinu“ Upravnu zgradu broj 2, koja se nalazi pored glavnog ulaza u fabriku, kako bi na tom mestu bio podignut reprezentativni objekat: salon za prijem, sličan onom u Torinu.

 (Dalje)

Foto : Twitpic.com via Autoblog.nlRobert Dahlgren i Volvo Polestar Racing ostvarili su najbolji WTCC rezultat ikad, s ostvarenim četvrtim mestom u prvoj trci i sedmim mestom u drugoj trci na stazi Oschersleben u Nemačkoj. „Doista sam zadovoljan proteklim vikendom, vratili smo se na vrh, a automobil nikad nije bio jači“, izjavio je Dahlgren.

 (Dalje)

Tanjug piše da je američki "Dženeral motors" (GM) u drugom kvartalu gotovo udvostručio profit.

 (Dalje)

Petodnevno takmičenje posada terenskih vozila u savladavanju prepreka, na teško prohodnim terenima - "Prva srpska 4x4 avantura", biće predstavljena javnosti u ponedeljak u Turističkoj organizaciji Beograda.

 (Dalje)

Baton hoće titulu

4 Avg 2011 - 21:46 Vesti Link

Čovek je definitivno optimista  

Dženson Baton je odlučan da nastavi borbu za šampionsku titulu bez obzira što je bodovna razlika između njega i prvoplasiranog Sebastijana Fetela sitinih 100 bodova.

 (Dalje)