home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volvo je objavio prve slike svog novog koncept automobila Universe, čija je promocija zakazana za Salon automobila u Šangaju.

 (Dalje)General Motors je objavio zvanične slike i detalje novog Buick koncepta koji će oficijelnu premijeru doživeti na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

MG (u kineskom vlasništvu) je za ovogodišnji Salon automobila u Šangaju pripremio i novi model MG5, čije su se slike pre vremena pojavile u javnosti.

 (Dalje)

SouEast proizvodi više Mitsubishijevih modela za kinesko tržište, kao i nekoliko automobila pod svojim imenom (na bazi Mitsubishija).

 (Dalje)

Nissan je napravio prototip trkačke verzije električnog modela Leaf, a svetska premijera će biti održana na predstojećem Salonu automobila u Njujorku.

 (Dalje)

Kineski Great Wall će krajem ovog meseca na Salonu automobila u Šangaju javnosti predstaviti nekoliko novih koncept vozila, kao i električni model C20R EV.

 (Dalje)

MG (u kineskom vlasništvu) će na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju izložiti i novi model MG5.

 (Dalje)

Kineski FAW je za Salon automobila u Šangaju najavio promociju nekoliko novih koncept vozila.

 (Dalje)

Na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu kineski Geely (sa svojim podbrendovima Emgrand, Englon i Global Eagle) je izložio 59 automobila, a i na ovogodišnjem Salonu u Šangaju posetioci će biti u prilici da vide brojne novitete iz ove kompanije.

 (Dalje)

Volvo (vlasništvu kineske kompanije Geely) je ovim teaser videom najavio novi koncept automobil Universe, čija je promocija očekuje sledeće nedelje na Salonu automobila u Šangaju (od 21. do 28. aprila) ili na Salonu u Njujorku (od 22. aprila do 1. maja).

 (Dalje)

I Peugeot će imati svetsku premijeru na predstojećem Salonu automobila u Šangaju. To je SXC Concept (Shanghai Cross Concept), za čiji izgled je zaslužan Peugeot Style Studios iz China Tech Centra u Šangaju.

 (Dalje)

Dodge Avenger Rally

13 Apr 2011 - 21:36 Concept cars Link

Pored Mopar Dodge Chargera, Dodge će na Salonu automobila u Njujorku posetiocima prikazati i Dodge Avenger Rally Car.

 (Dalje)

Još je ranije bilo reči o tome da će Lexus na predstojećem Salonu automobila u Njujorku predstaviti koncept LF-Gh (Lexus Future Grand Touring Hybrid), a danas su konačno objavljene prve zvanične slike i prvi detalji.  

 (Dalje)

Britanska filijala Forda je pripremila specijalni Transit SSV (SuperSportVan) koji se predstavlja na ovogodišnjem Commercial Vehicle Showu u Birmingemu.

 (Dalje)