home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Austrijska kompanija Magna Steyr i na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi ima premijeru još jedne studije iz svoje MILA (Magna Innovation Lightweight Auto) serije koncept vozila.

 (Dalje)Sbarro Two for 100

4 Mar 2011 - 20:44 Concept cars Link

Švajcarski Sbarro svake godine na domaćem terenu Salona automobila u Ženevi izlaže zanimljive studije, a tako je i ove godine.

 (Dalje)

I Tata Motors ima premijeru na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi. To je Tata Pixel, koncept malog gradskog automobila koji najavljuje i izgled budućih modela ove indijske kompanije.

 (Dalje)

I korejski Ssangyong ima premijeru na ovogodišnjem, 81. Salonu automobila u Ženevi. To je koncept Ssangyong SUT1 (Sport UtilityTruck) koji najavljuje budući serijski pick-up model Actyon Sports.

 (Dalje)

Švajcarski Sbarro na Salonu u Ženevi izlaže studiju sportskog automobila Evoluzione, koji pokreće 1.8T motor sa 180 konja (poreklom Audijev).

 (Dalje)

Na 81. Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, premijerno je predstavljen Alfa Romeo 4C Concept, koji po svojim performansama, čuvenom italijanskom dizajnu i tehničkoj superiornosti postavlja nove standarde u kategoriji kompaktnih sportskih vozila. Ovaj „super auto“ omogućava uživanje u vožnji uz potpunu bezbednost. 

 (Dalje)

Kao što je nedavno i najavio, Wiesmann je 81. Salon automobila u Ženevi iskoristio da i zvanično javnosti prikaže koncept svog novog Spydera, koji je po njihovim rečima "moćan, ultra-lagan i puristički."

 (Dalje)

Suzuki je za ovogodišnji 81. Salon automobila u Ženevi pripremio premijeru nove studije nazvane Swift S Concept.

 (Dalje)

Italijanska dizajnerska kuća Zagato na Salonu automobila u Ženevi predstavlja Fiat 500 Coupe koji bi mogao da se nađe i u proizvodnji (u ograničenom broju primeraka), naravno, ako reakcija javnosti na ovu kreaciju bude pozitivna.

 (Dalje)

Toyota je nedavno jednom teaser slikom i kratkim saopštenjem najavila da će ovogodišnji Salon automobila u Ženevi iskoristiti da publici predstavi novu, predprodukcijsku verziju sportskog kupea FT-86.

 (Dalje)

Zahvaljujući špijunskim slikama koje se su pojavile tokom prošlog meseca, već je ranije bilo poznato da će Renault pored Captur concepta na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložiti još jednu studiju: R-Space concept.

 (Dalje)

Alfa Romeo je prošle godine proslavio 100-godišnjicu postojanja, a po nekim nezvaničnim informacijama deo proslave je trebalo da bude i promocija laganog i kompaktnog sportskog dvoseda 4C, do čega na kraju nije došlo.

 (Dalje)

Subaru je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio evropsku premijeru manjeg MPV modela Trezia i Imprezu Concept, ali je nazanimljiviji ipak ovaj "BOXER Sports Car Architecture", najava za dugo očekivani sportski model sa zadnjim pogonom, koji će biti razvijen u saradnji sa Toyotom.

 (Dalje)

U poslednje vreme Jaguar se često pojavljuje u vestima, i to zahvaljujući nezvaničnim informacijama da ova britanska marka (ali u vlasništvu indijskog Tata Motorsa) priprema crossover, novi roadster, konkurenta BMW-u serije 3, kao i premium hatchback model, rivala BMW-u serije 1.

 (Dalje)

Rolls-Royce Motor Cars je prvo objavio nekoliko teaser slika kojima je najavio svoj novi koncept automobil, a sada ja na Salonu automobila u Ženevi i zvanično predstavljen Rolls-Royce 102EX Electric concept, odnosno Phantom sa elektopogonom.

 (Dalje)