home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Idemo dalje. Još jedan u nizu zaista brojnih koncept vozila koje su kineski proizvođači pripremili za ovogodišnji Salon automobila u Šangaju je i ovaj Haima SUV concept.

 (Dalje)Evo i prvih slika novog Buick koncepta koji će zvaničnu premijeru doživeti sledeće nedelje na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Geely Emgrand EC6-RV

12 Apr 2011 - 15:02 Concept cars Link

Salon automobila u Šangaju koji počinje sledeće nedelje biće i mesto promocije zanimljivo dizajniranog novog malog automobila iz kompanije Geely.

 (Dalje)

Subaru je već objavio jednu zvaničnu fotografiju nove Impreze sedan koja će svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Njujorku, dok će ovogodišnji Salon u Šangaju (od 19. do 28. aprila, 19. i 20. april rezevisani za novinare) iskoristiti da javnosti prikaže XV concept.

 (Dalje)

Luxgen Neora concept

11 Apr 2011 - 09:01 Concept cars Link

Tajvanski Luxgen ovim crtežima najavljuje sedan Neora ("nova era") koji će biti izložen na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Italijanski Bertone je kabrio verziju Alfa Romea GT napravio još 2003. godine, ali ovaj zanimljivi automobil nikada nije ušao u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Audi A3 e-tron

8 Apr 2011 - 18:36 Concept cars Link

Audijevoj e-tron seriji vozila se pridružio i A3 e-tron na bazi modela A3 Sportback.

 (Dalje)

Chrysler i njegova Mopar divizija su za predstojeći događaj Moab Easter Jeep Safari u Juti (od 16. do 24. aprila) pripremili više modifikovanih Jeep modela. To su Jeep Wrangler JK-8 Independence pickup, Wrangler Blue Crush, Wrangler Pork Chop, Wrangler Renegade, Compass Canyon i Cherokee Overland.  

 (Dalje)

MG (u kineskom vlasništvu) će na predstojećem Salonu automobila u Šangaju izložiti i novi model MG5.

 (Dalje)

Kao što je i bilo najavljeno, BMW i njegov kineski partner Brilliance Automotive će još tokom ovog meseca (na Salonu automobila u Šangaju) održati premijeru serije 5 sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

Mercedes novu, treću generaciju A klase (fabričke oznake W176) najavljuje ovom studijom Concept A, koja će javnosti biti predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Još je ranije bilo reči o tome da će Lexus na predstojećem Salonu automobila u Njujorku predstaviti koncept LF-Gh (Lexus Future Grand Touring Hybrid), a u međuvremenu su objavljene i ove teaser slike. 

 (Dalje)

Nakon nekoliko slika sa pretpremijere za odabrani krug ljudi u Minhenu, BMW je objavio set zvaničnih fotografija i video o novom Conceptu M5 (F10) koji će javnost moći da upozna krajem ovog meseca na Salonu automobila u Šangaju, dok se zvanična svetska premijera serijskog modela očekuje u septembru na IAA Salon u Frankfurtu.

 (Dalje)

BMW Concept M5

3 Apr 2011 - 11:40 Concept cars Link

BMW je pre nekoliko dana privukao pažnju automobilske javnosti modelima M3 Pickup i M3 Sedan Concept (takođe i onim sakrivenim M modelima), ali to je izgleda bio samo uvod u ono što tek sledi.

 (Dalje)

I Peugeot će imati svetsku premijeru na predstojećem Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)