home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem Range Rovera Autobiography Ultimate Edition, posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi će biti u prilici da vide i Range Rover Sport plug-in hybrid.  

 (Dalje)



Renault će početkom narednog meseca na Salonu automobila u Ženevi predstaviti još jedno novo koncept vozilo.

 (Dalje)

U poslednje vreme Jaguar se često pojavljuje u vestima, i to zahvaljujući nezvaničnim informacijama da ova britanska marka (ali u vlasništvu indijskog Tata Motorsa) priprema crossover, novi roadster, konkurenta BMW-u serije 3, kao i premium hatchback model, rivala BMW-u serije 1.

 (Dalje)

Pre zvanične svetske promocije na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta) De Tomaso je danas u Italiji pretpremijerno prikazao dugo najavljivani SLC (Sport Luxury Crossover).

 (Dalje)

Švajcarski Rinspeed (osnivač Frank M. Rinderknecht) na svakom Salonu automobila u Ženevi posetioce iznenadi sa nekim zanimljivim koncept automobilom, pa će tako biti i ove godine.

 (Dalje)

Nakon teaser crteža, Infiniti je danas objavio i set prvih zvaničnih fotografija kompaktnog luksuznog koncept automobila čija će premijera biti održana 1. marta, na press konferenciji japanske marke na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Porsche je za ovogodišnji, 81. Salon automobila u Ženevi najavio više zanimljivih automobila, ali je pre toga pažnju privukao i njihov Boxster E, izložen nedavno u Štutgartu u Nemačkoj.

 (Dalje)

Sem koncepta hibridnog Yarisa HSD i Priusa +, Toyota će predstojeći Salon automobila u Ženevi iskoristiti i za promociju modela iQ sa elektropogonom.

 (Dalje)

BMW je objavio prvi set zvaničnih fotografija njihovog novog koncept vozila koji će svetsku premijeru doživeti početkom marta, na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Renaultov novi šef dizajna Laurens van den Acker je prošle godine najavio hrabriji dizajnerski pravac francuske marke, što je u formi koncepta DeZir (predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2010.) i potvrđeno.

 (Dalje)

Suzuki je za ovogodišnji 81. Salon automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta) najavio premijeru nove studije nazvane Swift S-Concept.

 (Dalje)

Esflow je novi koncept automobil sportskog modela koji stiže iz japanskog Nissana, a radi se o automobilu sa elektropogonom koji će biti predstavljen na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Opel je objavio sliku Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)

Objavljen je teaser crtež novog Infinitijevog koncept automobila čija će premijera biti održana 1. marta, na press konferenciji japanske marke na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

I korejski Ssangyong će imati svetsku premijeru na ovogodišnjem, 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)