home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rolls-Royce Motor Cars je prvo objavio nekoliko teaser slika kojima je najavio svoj novi koncept automobil, a sada ja na Salonu automobila u Ženevi i zvanično predstavljen Rolls-Royce 102EX Electric concept, odnosno Phantom sa elektopogonom.

 (Dalje)Volkswagen je novinarima u Ženevi i zvanično predstavio dva nova koncept vozila za čiji izgled je odgovoran Italdesign Giugiaro. To su Tex Twin Drive concept i Go! concept.

 (Dalje)

Saab je prošle nedelje u Švedskoj obeležio godinu dana od kada je holandski Spyker Cars od američkog General Motorsa preuzeo ovu marku (tom prilikom su prikazani i obnovljeni model 9-3 i specijalna Independence Edition verzija Saaba 9-3 Cabrio), dok na Salonu automobila u Ženevi glavnu atrakciju predstavlja novi PhoeniX concept.

 (Dalje)

Audi je nedavno sa tri crteža najavio da će na Salonu automobila u Ženevi pored sportskog RS3 Sportbacka premijerno prikazati i A3 sedan concept.

 (Dalje)

Volkswagen je još početkom 2001. godine na Salonu automobila u Detroitu javnosti pokazao retro studiju VW Microbus koji međutim nikada nije ugledao serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Seatovo iznenađenje za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi je novi koncept, nazvan IBX.

 (Dalje)

Škoda je za 81. Salon automobiila u Ženevi između ostalog najavila i prezentaciju modifikovanog loga kompanije, ali veću pažnju ipak privlači premijera njihove nove studije koja najavljuje i stajling budućih modela ove češke marke.  

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Ford će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi predstaviti novu studiju B-Max concept koja će najaviti i serijski model, manji MPV koji će u Fordovoj evropskoj ponudi zameniti aktuelni Fusion.

 (Dalje)

Evo i prvih slika Mazde Minagi concept sa Salona automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kompanija Irmscher, poznata pre svega po modifikacijama Opelovih modela i proizvodnji Irmschera 7 (njihova verzija legendarnog Lotusa Super Seven), za Salon automobila u Ženevi najavljuje i prototip i Selectra sa elektropogonom.

 (Dalje)

Wiesmann je nedavno najavio da će ovogodišnji Salon automobila u Ženevi iskoristiti da javnosti prikaže koncept svog novog roadstera, koji je po njihovim rečima "moćan, ultra-lagan i puristički." 

 (Dalje)

Novi Hondin koncept električnog vozila, EV, premijerno će biti predstavljen na Salonu automobila u Ženevi, zajedno sa platformom stanice za priključivanje. Honda u Ženevi kroz nastup pod nazivom »Put ka nultoj emisiji« predstavlja svoja dostignuća u oblasti hibridnih modela, automobila na električni pogon i automobila na vodonični pogon sa nultom emisijom štetnih gasova.

 (Dalje)

Seat IBX Concept

26 Feb 2011 - 02:24 Concept cars Link

Seatovo iznenađenje za predstojeći Salon automobila u Ženevi je novi koncept, nazvan IBX.

 (Dalje)

Pre zvanične svetske promocije na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta), De Tomaso je objavio set zvaničnih fotografija modela koji se sada zove SLS, a ne više SLC.

 (Dalje)

Opel je objavio novi set fotografija Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi, a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)