home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kineski Brilliance će na ovogodišnjem Salonu automobila u Šangaju imati još nekoliko noviteta.

 (Dalje)Sem BMW-a E46 M3 Touring, grupa novinara je juče bila u prilici da vidi brojne druge BMW-ove M modele, sakrivene u podzemnoj garaži u Garchingu u Nemačkoj.

 (Dalje)

BMW E46 M3 Touring

2 Apr 2011 - 12:30 Concept cars Link

Sakriven u tajnim garažama BMW M divizije u Garchingu blizu Minhena nalazi se uzbudljiv M3 koji nikada nije ugledao svetlost dana. Radi se o BMW-u M3 E46 u Touring verziji, automobil koji je izgrađen od strane BMW-a, ali zbog homologacijskih pitanja i profitabilnosti nikad nije otišao u proizvodnju.

 (Dalje)

Pored M3 Pickup modela, BMW je danas objavio i slike M3 Sedan Concepta, koji je predstavljen na specijalnom M Division događaju u Nemačkoj.

 (Dalje)

BMW je još prošlog meseca (nakon serije špijunskih slika sa Nirburgringa) potvrdio da je ovaj unikatni M3 Pickup samo njihova prvoaprilska šala, a u međuvremenu su objavljene zvanične slike i detalji.

 (Dalje)

Još jedna premijera predstojećeg Salona automobila u Šangaju biće i novi ChangAn koncept automobil.

 (Dalje)

General Motors je objavio jedan teaser crtež novog Buick koncepta koji će zvaničnu premijeru doživeti u aprilu na Salonu automobila u Šangaju.

 (Dalje)

Chrysler je na LX Spring Festival-u u Kaliforniji najavio paletu svojih modela sa "S" stajling paketom koji će kupcima biti dostupni krajem ove godine.

 (Dalje)

Povratak Mad Maxa

30 Mar 2011 - 17:05 Concept cars Link

Divlji i agresivni svet filmskog serijala Mad Max je bioskopska platna širom sveta počeo da osvaja pre 30-ak godina, a najavljeni povratak usamljenog borca za pravdu australijska filijala Forda je iskoristila za predstavljanje dva zanimljiva koncepta.

 (Dalje)

Audi je napravio prototip A5 Coupea sa hibridnim pogonom, nazvan A5 e-tron quattro.

 (Dalje)

Jedna od premijera na predstojećem Salonu automobila u Šangaju biće i koncept vozilo Voss, kineske kompanije Changan.

 (Dalje)

Posle Renault-Samsunga koji je pre nekoliko dana već najavio SM7 concept, još jedan južnokorejski proizvođač priprema novo koncept vozilo za predstojeći Salon automobila u Seulu koji počinje 1. aprila.

 (Dalje)

General Motors je pre dve nedelje prvo objavio jednu teaser sliku novog Chevrolet Colorada, modelske godine 2012., a danas su se na internetu pojavile i zvanične fotografije njegove koncept verzije, nazvane Colorado Show Truck.

 (Dalje)

Na nedavno održanom Salonu automobila u Ženevi Lotus je javnosti predstavio zanimljivu studiju Lotus Evora Enduro-GT.

 (Dalje)

Najavljena je nova Mercedesova studija koja će premijeru imati sledećeg meseca.

 (Dalje)