home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pre zvanične svetske promocije na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta), De Tomaso je objavio set zvaničnih fotografija modela koji se sada zove SLS, a ne više SLC.

 (Dalje)Opel je objavio novi set fotografija Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi, a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)

• Evropska premijera EV prototipa na Sajmu automobila u Ženevi 2011. godine 
• EV pogonski agregat zasnovan na Hybrid Synergy Drive® tehnologiji
• Prototip za četiri putnika na platformi iQ-a, sa novim dizajnom litijum-jonskih baterija

 (Dalje)

Nakon promocije Paceman Concepta na poslednjem Salonu automobila u Detroitu (i kasnije potvrde da će se njegova proizvodnja od kraja 2012. godine odvijati u pogonima Magna Steyr-a u Austriji), Mini će na predstojećem Salonu u Ženevi predstaviti još jedan koncept automobil.

 (Dalje)

Citroen je nakon slika i prvih detalja o modelu C3 Red Block objavio i dve fotografije još jednog specijalnog modela koji će moći da vide posetioci ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Nakon jedne teaser fotke, evo i prvih zvaničnih slika novih koncept vozila koje će Italdesign Giugiaro zvanično predstaviti početkom marta, na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Subaru je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio evropsku premijeru manjeg MPV modela Trezia i Imprezu Concept, kao i "BOXER Sports Car Architecture", najavu za dugo očekivani sportski model sa zadnjim pogonom, razvijen u saradnji sa Toyotom.

 (Dalje)

Italdesign Giugiaro je na svom sajtu objavio jednu teaser sliku svog novog koncept vozila koje će premijeru imati početkom marta, na 81. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Volvo je za predstojeći Salon automobila u Ženevi najavio predstavljanje koncepta V60 Plug-in Hybrid, čija će se serijska verzija na tržištu naći tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o tome da će Audi pored sportskog RS3 Sportbacka i Q5 Hybrida na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložiti još nekoliko zanimljivih modela, među njima i A3 sedan concept.

 (Dalje)

Esflow je novi koncept sportskog modela koji stiže iz japanskog Nissana, a radi se o automobilu sa elektropogonom koji će biti predstavljen na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Zvanični crteži novog Smartovog koncept automobila Forspeed su u javnost procureli još krajem decembra prošle godine, a evo sada konačno i prvih oficijelnih fotografija.

 (Dalje)

Rolls-Royce je objavio nekoliko teaser slika i video koji najavljuju njihov novi koncept automobil, a čija će premijera biti održana 1. marta, na press konferenciji britanske marke na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

U poslednje vreme Jaguar se često pojavljuje u vestima, i to zahvaljujući nezvaničnim informacijama da ova britanska marka (ali u vlasništvu indijskog Tata Motorsa) priprema crossover, novi roadster, konkurenta BMW-u serije 3, kao i premium hatchback model, rivala BMW-u serije 1.

 (Dalje)

IED Institut (Istituto Europeo del Design di Torino) je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložio koncept eelektroautomobila Eye (nastalog u saradnji sa američkim Tesla Motorsom), dok će se ove godine na njihovom štandu u Ženevi naći nova studija, i to IED Abarth Scorp-Ion.

 (Dalje)