home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zvanična promocija potpuno nove, treće generacije Audijevog modela A8 će biti održana 30. novembra, i to u Americi.

 (Dalje)Mazda Srbija i Crna Gora proširuje svoju dilersku mrežu u Srbiji sa dva nova člana: tokom ovog meseca otvaraju se firma Nikom iz Kragujevca i Auto kuća ALFA iz Subotice.

 (Dalje)

Sajt Hondinog uvoznika za Srbiju (www.honda-srbija.rs), u skladu sa potrebama sadašnjih i potencijalnih vlasnika Honda automobila, obogaćen je različitim interaktivnim sadržajima.

 (Dalje)

Kompanija Ristić d.o.o. otvorila je novi poslovno-servisni centar u Čačku, koji se prostire na površini od 15000 metara kvadratnih, od čega je 2850 metara pod objektima.

 (Dalje)

Kompanija Renault je obnovila ugovor sa našim poznatim glumcem Draganom Nikolićem, i to na period od godinu dana.

 (Dalje)

Jedan neimenovani američki biznismen je za samo tri godine uništio čak 10 supersportskih automobila, a među njima i dva Ferrarija 360 Spyder (ostatak jednog vidite na slici).

 (Dalje)

Opel / Vauxhall Corsa modelske godine 2010 ne donosi ništa estetski novo, pa je zato naglasak na osveženoj paleti pogonskih agregata, čija prosečna potrošnja je smanjena za 13,2 odsto (ne računajući sportski OPC / VXR model).  

 (Dalje)

Dok ljubitelji BMW-a sa nestrpljenjem očekuju 23. novembar i prve zvanične detalje o novoj seriji 5, nemačka fabrika je objavila da je proizvela 5.555.555-ti primerak serije 5.

 (Dalje)

Nemački BMW postao je sponzor prvog reda Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. BMW će biti zvanični auto-moto sponzor Igara, a procenjeno je da je vrednost ugovora 40 miliona funti u gotovom novcu i uslugama.

 (Dalje)

Nedavno je britanski Autocar pisao da će Peugeot ukinuti GTI oznaku, ali i to da će se francuska fabrika od sportskih hatchback automobila okrenuti sportskim kupeima, kakav je recimo novi RCZ.

 (Dalje)

Ruska proizvodnja automobila smanjena je 63 odsto za deset meseci ove godine u poređenju sa istim periodom 2008, na oko 578.000 jedinica, pokazali su najnoviji podaci holdinga ASM koji prati kretanja u automobilskoj industriji.

 (Dalje)

Prvobitni Fordov plan je bio da se na nemačkom tržištu proda ukupno 1.200 komada sportskog Focusa RS, ali je zbog velikog interesovanja odlučeno da se tamošnjim kupcima ponudi dodatnih 400 primeraka.

 (Dalje)