home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše Wall Street Journal, u Renaultu ozbiljno razmišljaju o povratku na tržište Severne Amerike.  

 (Dalje)Brazilac Airton Sena, trostruki prvak sveta, proglašen je za najboljeg vozača u istoriji Formule jedan u izboru poznatog časopisa Autosport u kojem su pravo glasa imali svi bivši i sadašnji takmičari u "najbržem cirkusu na svetu".

 (Dalje)

Treći model automobila koji će francuski automobilski koncern "Reno" sklapati u moskovskoj fabrici "Avtoframos" biće terensko vozilo "daster". 

 (Dalje)

Švarceneger i Audi e-tron

11 Dec 2009 - 08:47 Vesti Link

Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger), Guverner države Kalifornija, je posetio Audi štand na Sajmu automobila u Los Angelesu i posebnu pažnju obratio na zvezdu Salona - Audi e-tron koncept.

 (Dalje)

Prema najavi kineske fabrike Haima, njihov mali gradski model Prince će se na tamošnjem tržištu naći početkom naredne godine.

 (Dalje)

Norveški proizvođač električnih vozila "Think Global", koji je zbog dugova do avgusta bio pod sudskom zaštitom od bankrota, počeo je da proizvodi električni automobil "tink siti" u fabrici finskog proizvođača "Valmet automobili" u Usikaupunki.

 (Dalje)

Do kraja novembra ove godine na tržištu Srbije, zajedno sa "Fijatom", prodato je oko 39.000 vozila, izjavio je danas Tanjugu član Udruženja uvoznika vozila Milan Belin.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca počela probna proizvodnja registarskih oznaka.

 (Dalje)

BMW Group (BMW, Mini i Rolls-Royce) je tokom prošlog meseca širom sveta plasirao ukupno 107.686 automobila, što predstavlja rast od 11.5 odsto u odnosu na isti mesec 2008. (tada je prodato 96.609).

 (Dalje)

Danas stupa na snagu novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju, koji predviđa niz novina, uz mnogo oštrije kazne za učesnike u saobraćaju.

 (Dalje)

Kompanija "Ford" je najavila je da će uložiti između 300 i 500 miliona dolara u razvoj fabrike u blizini Detroita, u Mičigenu, u kojoj će biti izrađivana nova generacija električnih vozila i baterija.

 (Dalje)

Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto. rs, prema sopstvenim kriterijumima, mogu da glasaju za automobile koji su se pojavili u ovoj godini.

 (Dalje)

Dan uoči stupanja na snagu Zakona o bezbednosti u saobraćaju, još nije utvrđena minimalna cena obuke budućih vozača koju treba da propiše vlada, a u auto-školama ocenjuju da bi obuka mogla koštati najmanje 500, ili čak 800 evra.

 (Dalje)

Britanski automobilski magazin "Top Gear" izabrao je hibridni model japanske "Tojote", "tojotu prijus", za "gradski automobil godine".

 (Dalje)

Predsednik Upravnog odbora grupe „Zastava vozila” iz Kragujevca Aleksandar Ljubić izjavio je danas da je u proteklih osam meseci proizvedeno 15.000 automobila marke punto, a da je planirano da se naredne godine ta proizvodnja duplo uveća.

 (Dalje)