home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ugovor italijanskog Fijata o kupovini 35 odsto kapitala Krajslera nije konačan dok američka kompanija ne podnese plan o svom restrukturiranju Vladi SAD.

 (Dalje)Velike "rasprodaje" podigle su u januaru neočekivano u Češkoj u momentu teške krize automobilske industrije prodaju malih automobila za 13,5 odsto.

 (Dalje)

Prodaja novih automobila pala je u EU za 27 odsto u januaru u odnosu na isti mesec prošle godine, što je najveći pad u protekle dve decenije, saopštilo je udruženje evropskih proizvođača ACEA.

 (Dalje)

Francuski Reno, drugi proizvođač automobila u zemlji, objavio je gubitak u drugom polugodištu 2008. od 982 miliona evra, mnogo veći od očekivanja.

 (Dalje)

Novi Golf VI nije baš oduševio svojim izgledom, pa su zato u Volkswagenu za sve vlasnike istog, koji žele da svom primerku udahnu malo originalnosti, pripremili čitavu seriju fabričkih dodataka za personalizaciju.  

 (Dalje)

Prodaja grupacije Volkswagen pala je za više od 21 odsto u januaru zbog smanjenja potražnje izazvanog svetskom ekonomskom krizom, saopštila je kompanija.

 (Dalje)

Tesla Model S

12 Feb 2009 - 20:19 Vesti Link

Iz kompanije Tesla Motors je stigla ova teaser fotografija njihovog novog modela S, odnosno sedana sa 4 vrata i elektropogonom, čija se zvanična promocija najavljuje za 26. mart ove godine, dok proizvodnja treba da startuje 2011. godine.

 (Dalje)

Ford je u Nemačkoj u januaru zabeležio rast prodaje od 14,2 odsto zahvaljujući tome što je nemačka vlada sufinansirala zamenu starih automobila za nove, koji manje zagađuju, saopšteno je iz te kompanije.

 (Dalje)

Preduzeće za tržišne komunikacije Metro Market ove godine, sedmi put za redom organizovalo je izbor za Internet automobil godine, pod nazivom: NetAuto 2009.

 (Dalje)

Prva Mazda MX-5 (poznata i kao Miata, a u Japanu prosto kao Roadster) je svet ugledala pre tačno 20 godina na Salonu automobila u Čikagu i od tada je proizvedeno preko 850.000 primeraka ovog izuzetno uspešnog modela.

 (Dalje)

Kompanija Toyota Srbija d.o.o. raspisuje konkurs za posao hostese na 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, za brendove Toyota i Lexus.

 (Dalje)

Francuska auto-grupacija "Pežo-Sitroen" objavila je neto gubitak od 343 miliona evra (443 miliona dolara) u 2008. godini, a njen izvršni direktor Kristijan Štrejf upozorio je da se u 2009. može očekivati još veći finansijski manjak, prenele su svetske agencije.

 (Dalje)

Prodaja automobila u Kini premašila je u januaru prodaju u SAD, prvi put ikad, saopštilo je Kinesko udruženje proizvođača motornih vozila.

 (Dalje)

Direktor preduzeća "Fijat autromobili Srbija" Đovani De Filipis i generalni direktor "Grupe Zastava vozila" Zoran Radojević potvrdili su da će proizvodnja "punta" u kragujevačkoj Zastavi početi sredinom marta kako je prethodno najavljeno.

 (Dalje)

Slovačka industrijska proizvodnja opala je najbrže u poslednjih deset godina u oblasti automobilske industrije, usled pada potražnje i usporenja svetskog ekonomskog rasta.

 (Dalje)