home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi Volkswagen Scirocco će prema sadašnjim najavama mnogobrojnih tjunera biti prava zvezda predstojećeg Salona tjunera u Esenu (29.11. – 7.12.), a svoj doprinos tome daće i sam Volkswagen, koji je za ovu smotru tjunera pripremio posebni Scirocco Collectors Edition.

 (Dalje)Kao što je poznato, BMW je nedavno u svojoj fabrici u engleskom Oksfordu prestao sa proizvodnjom dosadašnje verzije Minija Cabriolet (poslednji primerak je bila verzija Cooper S Cabrio Sidewalk u White Silver metalik boji i namenjena kupcu u SAD-u, koje je jedno od najvećih tržišta ovog engleskog brenda u vlasništvu bavarskog BMW-a). Međutim, ljubitelji ovog malog automobila ne treba da strahuju, jer je BMW već završio sa razvojem nove generacije Minija Cabrio (serija R57), čija prodaja počinje na proleće naredne godine.

 (Dalje)

Rieger Volkswagen Scirocco

28 Nov 2008 - 10:24 Tuning Link

Abt Sportsline, MTM, Mc Chip, Oettinger, Eibach, Prior Design..., a najnoviji u ovom već prilično dugačkom društvu tjunera koji su doradili novi Volkswagen Scirocco je nemački Rieger Tuning.

 (Dalje)

Volkswagenova studija "Pickup Concept" je promovisana još krajem septembra na Salonu komercijalnih vozila u Hanoveru, a u međuvremu su Nemci objavili i ovaj promotivni video.

 (Dalje)

Italijanski Marangoni je za sve ljubitelje Alfinih modela (i ljubitelje radikalnih i ekstremnih modifikacija uopšte) napravio zaista zanimljivu preradu najmanjeg Alfinog automobila u ponudi – modela MiTo.

 (Dalje)

I nemački MTM (Motoren Technik Mayer) će imati premijeru na tradicionalnom Salonu tjunera u Esenu (Essen Motor Show), koji se ove godine održava od 29.11. do 7.12.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs 

"Dženeral motors" je, najverovatnije, odustao od proizvodnje "Opelovih" modela u Srbiji - procenjuju nadležni u Beogradu i Kragujevcu.
 (Dalje)

Nemačka tjuning kuća GeigerCars (najpoznatija po svojim obradama različitih verzija Corvette, Mustanga i Hummera) je pod svoje uzela još jedan novi američki automobil – Dodge Challenger.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Danas.rs

Informacija da je na sednici Srpsko-ruskog komiteta za ekonomsku saradnju u Moskvi odlučeno da se automobili i nameštaj iz Srbije oslobode carina prilikom izvoza u Rusiju, predstavlja dobru vest ne samo za novoformiranu kompaniju Fijat automobili Srbija, već je i dodatni impuls uspešnom okončanju pregovora Vlade Srbije i Folksvagena, čiji su predstavnici najavili izgradnju u Srbiji.

 (Dalje)

Steinmetz Opel Insignia

27 Nov 2008 - 16:26 Tuning Link

U nemačkoj tjuning kući Steinmetz su za naredni Salon tjunera u Esenu pripremili svoje viđenje Evropskog automobila godine 2009., odnosno modifikovanu verziju Opelove Insignije.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik i distributer Honda vozila je u utorak, 25.11., u beogradskom klubu Magacin predstavio novu Hondu Jazz uz performans inspirisan samim nazivom modela. Druga generacija ovog malog gradskog automobila predstavljena je kupcima u Srbiji u isto vreme kada i u ostalim evropskim državama.

 (Dalje)

Na novi Twingo Renault Sport su zainteresovani kupci u našoj zemlji čekali još od njegove zvanične svetske promocije (održana je početkom marta ove godine na Salonu automobila u Ženevi), ali je čekanju ipak konačno došao kraj. Domaći uvoznik ove francuske marke (www.renault.co.yu) od nedavno naime nudi ovog malog sportistu i u Srbiji i to po ceni od 16.105 evra sa PDV-om.   

 (Dalje)

Elia Dacia Logan Pick-up

27 Nov 2008 - 09:22 Tuning Link

Mada će, sudeći po dosadašnjim najavama, glavna zvezda prestojećeg Salona tjunera u Esenu (počinje 29. novembra) biti novi Volkswagen Scirocco (odnosno njegove tjunirane verzije), to ne znači da neće biti zanimljivih prerada i onih najjeftinijih modela.

 (Dalje)

Abt Audi Q5

27 Nov 2008 - 08:18 Tuning Link

Sem tjuniranih verzija Volkswagenovih novih modela Scirocco i Golf VI, nemački tjuner Abt Sportsline će publici na predstojećem Salonu tjunera u Esenu prikazati i modifikovanu varijantu novog Audijevog kompaktnog SUV-a Q5. 

 (Dalje)

U Volkswagenu su napravili novu hibridnu verziju svog Golfa, zvanično nazvanog Golf Twin Drive.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 20  Sledeći»