home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dubai je grad koji fascinira svet svojim kontrastima između mora i pustinje, tradicije i modernizma ali i ekcesima svojih prebogatih stanovnika.

 (Dalje)Globalna recesija odražava se i na luksuznu marku Bentley koja zbog pada prodaje zatvara svoje pogone na sedam nedelja.

 (Dalje)

Novi Porsche muzej

25 Jan 2009 - 12:30 Vesti Link

Porsche će 31. januara u Cufenhauzenu (predgrađe Štutgarta) i zvanično otvoriti svoj novi muzej, površine preko 5000 kvadrata, u kome će posetioci moći da vide oko 80 Porscheovih automobila.

 (Dalje)

Fabulous Ferrari F430

25 Jan 2009 - 00:42 Tuning Link

Tjuning kuća Fabulous se pozabavila modifikacijom izgleda i ogibljenja Ferrarijevog modela F430, koji je zahvaljujući novom aerodinamičkom kitu dobio na agresivnosti.

 (Dalje)

Indijska kompanija Tata Motors će nakon velikih početnih problema (protesti, premeštanje fabrike na novu lokaciju) sledećeg meseca konačno startovati sa serijskom proizvodnjom najjeftinijeg automobila na svetu – modela Tata Nano.

 (Dalje)

Sve dok nije zvanično predstavljen, špekulisalo se da će novi Alfa Romeo MiTo dobiti naziv Junior (između ostalih predloga), ali od toga nije bilo ništa.

 (Dalje)

Američka prodaja hibridnih kola pala je 9,9 procenata u 2008, nakon rasta cene goriva početkom minule godine i kolapsa ukupnog tržišta automobila krajem godine zbog finansijske krize, preneo je "Automotiv njuz."

 (Dalje)

Lancia je u saradnji sa španskom modnom kućom Armand Basi (i jednim od njihovih glavnih dizajnera Markusom Lupferom) lansirala još jednu limitiranu ediciju modela Ypsilon, koji će biti napravljen u ekskluzivnoj seriji od samo 100 primeraka.

 (Dalje)

Tek što je nedavno u Detroitu novinarima predstavljena potpuno nova E klasa, na videlo su (zahvaljujući holandskom sajtu Autoblog.nl) pre vremena izašle i prve zvanične slike E klase Coupe, koja će zameniti postojeći Mercedes CLK.

 (Dalje)

P1-E je bi bio samo još jedan u dugačkom nizu britanskih sportskih modela da se ovde u stvari ne radi o automobilu sa elektropogonom, koji će prema najavama njegovog tvorca Jima Dowlea (bivši dizajner u McLarenu) postizati maksimalnu brzinu od elektronski limitiranih 210 km/h.

 (Dalje)

Američki SSC (Shelby Super Cars), koji sa modelom Ultimate Aero Twin-Turbo drži zvaničan rekord u maksimalnoj brzini za serijske modele (255 milje na sat ili 411 km/h), zvanično je objavio i podatke o svojoj novoj kreaciji - Ultimate Aero EV, odnosno automobilu koji će poneti titulu najbržeg serijskog elektroautomobila na svetu.

 (Dalje)

Prema pisanju nemačkog AutoBilda, u BMW-u rade na novom Supersport kupeu koji će se bazirati na sledećoj generaciji njihove serije 1 i koji bi trebalo da predstavlja duhovnog naslednika legendardnog modela 2002.

 (Dalje)

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladjan Dinkić sledećeg petka putuje u Torino, gde će razgovarati sa predstavnicima Fijata.

 (Dalje)