home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Land Rover je proteklog vikenda saopštio da je prodao svoj 500.000-ti automobil u SAD-u. Jubilarni primerak je prodat u Kaliforniji a radi se o Range Roveru Sport.

 (Dalje)Produkcija automobila Tojote (Toyota) u fabrikama u Japanu verovatno će ove godine pasti 25 odsto pod udarom smanjene potražnje i produbljenja svetske krize, piše najtiražniji tokijski dnevnik Jomiuri pozivajući se na izvore kompanije.

 (Dalje)

Ministar bez portfelja u italijanskoj vladi Roberto Kalderoli (Calderoli) rekao je da bi pomoć države kompaniji Fijat (Fiat) izazvala "narodnu pobunu".

 (Dalje)

U istočnoj Nemačkoj jedan vozač promašio je skretanje, probio zaštitnu ogradu i vinuo se preko nasipa, prizemljivši se na krov crkve.

 (Dalje)

Opel je za početak marta i Salon automobila u Ženevi najavio prezentaciju svog novog koncept automobila Ampera, koji će se u serijskoj verziji pojaviti na tržištu 2011. godine.

 (Dalje)

Cadillac i Honda su i zvanično potvrdili da će tokom 2009. godine prestati sa prozvodnjom svojih sportskih modela Cadillac XLR i Honda S2000.

 (Dalje)

Automobilska kompanija Dačia-Reno ponovo je prekinula proizvodnju na dve sedmice zbog stalnog opadanja potražnje na automobilskom tržištu, prenosi novinska agencija Mediafaks.

 (Dalje)

Američki Fisker Automotive, koji je na upravo završenom Salonu automobila u Detroitu i zvanično prikazao serijsku verziju svog hibridnog modela Karma, saopštio je da je već primio 1300 porudžbina za ovaj automobil.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs 

Tolerisanjem domaćih vozača sa crnogorskim tablicama, Srbija je u proteklih pet godina izgubila 150 miliona evra, što je iznos kojim je mogao da bude završen put od Horgoša do Beograda, tvrdi Branislav Jorgić, direktor i vlasnik „Jorgić brokera”.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation je danas objavio nekoliko zvaničnih crteža svoje nove studije – elektroautomobila i MiEV SPORT AIR, koji će premijerno pred publiku početkom marta, na 79. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Lotus Extrema by UK Garage

26 Jan 2009 - 11:23 Tuning Link

UK Garage nije iz Velike Britanije kako bi to moglo da se zaključi na osnovu imena, već se radi o kompaniji iz Italije, koja je za svoju novu modifikaciju izabarala Lotus Exige.

 (Dalje)

Kompanija Ford ima dovoljno gotovine da finansira svoje prestrukturiranje i uprkos opadanju prodaje automobila, ne vidi potrebu da od vlade traži zajam.

 (Dalje)

Toyota Yaris 1.33

26 Jan 2009 - 08:41 Predstavljamo Link

Preuzeto sa : Blic.rs

„Tojota“ je, i pored finansijskog minusa na kraju prošle godine koji je prvi od postojanja ove firme, za 2009. pripremila po šest noviteta i redizajniranih modela. Već smo imali priliku da za „Blic“ testiramo treću generaciju „avensisa“ i podmlađeni „hajlaks“, kojima se na srpskom tržištu od utorka pridružio i osveženi „jaris“, najprodavaniji „Tojotin“ automobil u Evropi.

 (Dalje)

Idingpower Ferrari F460 GT

26 Jan 2009 - 07:36 Tuning Link

Japanska tjuning kuća Idingpower je posle dužeg vremena ponovo obradila jedan Ferrari, u ovom slučaju model F430, koji je posle vizuelnih i mehaničkih modifikacija promenio ime u F460 GT.

 (Dalje)