home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od samog početka prodaje kupcima nove Mercedesove E klase će biti dostupan i opcioni AMG sportski paket, koji će moći da se dobije uz sve motore iz palete i sve pakete opreme.

 (Dalje)Fiatov posao preuzimanja 35 proceneta Krajzlera (Chrysler) mogao bi da uvede neophodno potrebni mali automobil u prodavnice američkog proizvođača, ali italijanska kompanija neće dati nikakav novac - a pomoć možda već dolazi kasno.

 (Dalje)

Nakon izuzetno teške godine nikoga u stvari nije iznenadio danas objavljeni podatak da je Toyota tokom 2008. godine prodala 616.000 vozila više od američkog General Motorsa.

 (Dalje)

Alfin najmanji model MiTo (ime predstavlja kombinaciju prva dva slova italijanskih gradova Milano i Torino) je stigao i na naše tržište i to posredstvom domaćeg uvoznika, kompanije Delta Automoto (www.deltaauto.rs).

 (Dalje)

Ford je predprodukcijsku verziju novog sportskog Focusa RS javnosti pokazao prvo još krajem jula prošle godine na Salonu automobila u Londonu (zatim i početkom oktobra u Parizu), a juče je u Fordovoj Saarlouis fabrici u Nemačkoj konačno i zvanično počela proizvodnja serijske varijante ovog modela.  

 (Dalje)

Dosadašnji Toyotin predstavnik u srednjoj klasi Avensis je predstavljen još 2002. godine, tako da je već odavno bilo vreme za pojavu njegovog naslednika (imao je svetsku premijeru na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu), posebno imajući u vidu konkurenciju koja u proteklom periodu naravno nije spavala (novi Ford Mondeo, Renault Laguna, Citroen C5, Mazda6, Honda Accord...). Sada je novi Avensis posredstvom kompanije Toyota Srbija (www.toyota.rs) dostupan i našim kupcima i to po cenama koje počinju od 22.700 evra. 

 (Dalje)

Nemačka tjuning kuća Lexmaul, koja je odavno poznata pre svega po doradama različitih Opelovih automobila, sada vlasnicima Opel Corse, Merive, Astre i Zafire sa 1.7 CDTI dizel motorom nudi novi paket za pojačanje snage ovog agregata.

 (Dalje)

Sve teža prodaja nekretnina u Češkoj zbog globalne krize naterala je ovdašnje građevinare da potencijalne kupce mame i automobilima na poklon.

 (Dalje)

Alfa Romeo je najavio da će sportska GTA verzija modela MiTo (na slici standardna varijanta, zvaničnih fotografija GTA još nema) biti promovisana u martu i to na Salonu automobila u Ženevi, dok će prodaja startovati ovog leta.

 (Dalje)

Škoda je nedavno u Kini predstavila novu Fabiju Jingrui, koja je tamošnjim kupcima dostupna po cenama od (preračunato) 9.230 do 13.290 evra.

 (Dalje)

Više o Insigniji možete pročitati OVDE.Mada su oči automobilske javnosti ovih dana uprte u one špijunske slike Peugeota 408, u francuskoj fabrici naravno planiraju i dalje.

 (Dalje)

EDAG (Engineering + Design AG), nemačka kompanija za dizajn i inženjering osnovana 1969. godine, a poznata po svom Pontiacu Solstice hardtopu ili konceptu Biwak, za ovogodišnji 79. Salon automobila u Ženevi priprena novu studiju kompaktnog hatchback modela Light Car-Open Source concept.

 (Dalje)

Sprovođenje ugovora sa "Fijatom" biće usporeno zbog svetske ekonomske krize, ali će fabrika automobila u Kragujevcu raditi, izjavio je ministar ekonomije Mlađan Dinkić. Samostalni sindikat "Zastava automobila" zatražio je ranije danas sastanak sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

 (Dalje)

General Motors je saopštio da prodaja sportskog Cadillaca CTS –V u Velikoj Britaniji startuje već sledećeg meseca i to po ceni od 56.495 funti ili oko 60.830 evra za osnovnu varijantu (58.995 funti ili 63.520 evra za verziju sa automatskom transmisijom), dok u Americi CTS-V košta 59.995 dolara (oko 46.260 evra).

 (Dalje)