home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Električni motocikli su sledeći korak koji Yamaha planira da napravi. To je brend iz Iwate  najavio pre tačno pre dve godine predstavivši tada studiju PES1. Taj električni koncept je sada dobio svog naslednika čiji je izgled blizu onoga što bi moglo da odlikuje serijski motocikl.

 (Dalje)Kako bolje proslaviti 60 godina trkačkog i mehaničkog nasleđa, nego ponuditi motocikl bez konkurencije.

 (Dalje)

Kawasaki je predstavio svoje najnovije superbajk oružje, Ninja ZX-10R model, u varijanti za 2016. godinu.

 (Dalje)

Honda je zvanično potvrdila da je CBR500R ’’osvežen’’ za 2016. godinu, a prvu priliku da vidimo japansku mašinu biće sajam motocikala u Orlandu, na Floridi, naredne sedmice.

 (Dalje)

KTM je objavio fotografije predstojećeg 1290 Super Duke GT sport-turing modela, a čini se da je motocikl vrlo blizu finalne proizvodne forme.

 (Dalje)

Honda je otkrila svoj novi Neowing koncept, koji će zvaničnu premijeru imati na sajmu u Tokiju, koji se održava krajem meseca.

 (Dalje)

Kako pišu Vrele Gume, u Beogradu je svečano otvoren novi Ducati “showroom”, odnosno prodajni salon i servisni centar u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 95 A na Novom Beogradu, preko puta Kombank arene.

 (Dalje)

Ukoliko ovo još uvek niste znali, Mercedes AMG kupio je 25% deonica italijanskog proizvođača motora, MV Agusta pre skoro godinu dana.

 (Dalje)

Električni sportista Mission R je san ljubitelja ovakvih dvotočkaša. Model koji već godinama dolazi na tržište izgleda da nikada neće ni doći jer je firma koja treba da ga plasira bankrotirala.

 (Dalje)

Ducati je, kao što je to i obećao, otkrio najsnažniji naked koji je ikada proizveo. Monster 1200 R je spojio poznatu arhitekturu s proverenim Testastretta 11° DS motorom. To je demanti  glasina koje su govorile da bi ovaj novitet trebalo da pokreće Testastretta DVT motor preuzet od nove Multistrade 1200.

 (Dalje)

Dva meseca nakon što je u Aziji otkrila naked MT-25, Yamaha je sada pripremila i nešto snažniju verziju namenjenu kupcima na Starom kontinentu. Nova Yamaha MT-03 je za četiri kilograma lakša od sportskog primerka koji je Japancima poslužio kao baza, a tu je i 41.6 KS na 321 ccm zapremine.

 (Dalje)

Combat Fighter

26 Avg 2015 - 02:25 Motociklizam Link

Confederate Motorcycles je intrigantno ime koje svakako nikada nećete zaboraviti – oni spajaju dizajn vozila, umetnost skulptura i mašineriju, i tako kreiraju remek dela na dva točka, koja se mogu smatrati pravim obeležjima univerzuma motocikala.

 (Dalje)

Norton V4

12 Avg 2015 - 06:08 Motociklizam Link

Britanski proizvođač dvotočkaša ima velike planove za budućnost. U njima se pominje nekoliko modela, a jedan od tih je superbike pokretan novim V4 agregatom zapremine 1.200 ccm. Kako će izgledati taj novitet otkrivaju skice koje je Norton objavio.

 (Dalje)


Takmičarski Empulse RR nije sve što je Victory uzeo od Bramma. Osim njega pozajmljen je i električni naked Empulse R koga je Victory preimenovao u Empulse TT. Kao što i sami vidite nije to ništa drugo nego rebrendirani model koji Brammo nudi već nekoliko godina.

 (Dalje)

Trebalo je da prođu dva meseca da Honda u potpunosti otkrije novi CRF1000L Africa Twin. Teaseri i slike iz patenta sada su zamenjeni prvim zvaničnim fotografijama i šturim podacima o tehnologiji upakovanoj u ovaj novitet.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 100 101 102  Sledeći»