home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nešto ranije ove godine, Honda je predstavila CRF250 Rally koncept, a u osnovi se radi o ekvivalentu japanske takmičarske reli mašine CRF450 Rally, samo sa agregatom zapremine 250 kubika.

 (Dalje)Holandska kompanija Bolt Mobility je predstavila svoj AppScooter, električni skuter koji se možda ne izdvaja svojim izgledom, ali donosi jednu izuzetno zanimljivu karakteristiku.

 (Dalje)

Neki kažu da je Yamaha kasno startovala u segmentu modela na tri točka, kojim dominiraju italijanski proizvođači Piaggio i Quadro.

 (Dalje)

Među brojnim rešenjima kada je svakodnevni saobraćaj za dve osobe u pitanju, jedno od najprivlačnijih je najnoviji tricikli kompanije Arcimoto.

 (Dalje)

Vespa 946 by Armani

31 Okt 2015 - 06:30 Motociklizam Link

Dva velika imena koja su sinonim za italijanski dizajn, Vespa i Armani, ostvarili su međusobnu sadarnju. Obe firme ove godine slave jubilej – Vespa obeležava 130 godina postojanja Pjađo gupacije, dok prestižni modni brend slavi četrdeseti rođendan.

 (Dalje)

Žestoka zver na dva točka, poznata pod nazivom Kawasaki Ninja H2, dobiila je novi izgled za 2016. godinu.

 (Dalje)

Kako piše Mojauto, Jamaha je na aktuelnom Salonu u Tokiju predstavila novi koncept robota - Motobot čiji je jedini cilj da vozi dvotočkaš brže od ljudi. Međutim, ovaj limeni motociklista za sada i dalje koristi pomoćne točkove prilikom vožnje.

 (Dalje)

Yamaha MWT-9

29 Okt 2015 - 17:37 Motociklizam Link

Yamaha je uz konceptni sportski automobil u Tokiju izložila još jednu studiju. Tamo se nalazi i koncept MWT-9 kod koga je sve u znaku broja tri. Uz trocilindarski motor koji Yamaha u poslednje vreme forsira tu su i tri točka.

 (Dalje)

Husqvarna je predstavila 701 Enduro mašinu, na off-road fokusiranu verziju nedavno predstavljenog 701 Supermoto modela.

 (Dalje)

Ne možete da priuštite superautomobil? Ne morate brinuti, ukoliko ste voljni da pristanete na dva točka umesto na četiri.

 (Dalje)


Novitet iz Japana stiže u dve verzije: osnovna će biti automatik dok će Z125 pro imati manuelni prenos brzina.

 (Dalje)

Yamaha DT-07 concept

26 Okt 2015 - 15:22 Motociklizam Link

Yamaha je na AIMExpo sajmu motocikala, održanom prošle sedmice na Floridi, predstavila najnoviju kreaciju svoje američke divizije, koncept koji nosi naziv DT-07.

 (Dalje)

Akrapovič je predstavio novi izduvni sistem, dizajniran da iz motocikla rođenog na stazi i odraslog na ulici, izvuče maksimalni potencijal.

 (Dalje)

Nova Zero mašina čeka smele vozače, a ovoga puta radi se o ozbiljnom dvotočkašu. Njegovo ime je Zero FXS, električni motocikl sređen za brzu vožnju.

 (Dalje)

Jedno vreme se činilo da su retro modeli samo prolazna ‘’moda’’, ali nema sumnje da postaju pravi segment i trend koji neće tako brzo nestati.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 102 103 104  Sledeći»