home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanska kompanija Tecnoart Sersan prikazala je svoje viđenje MV Aguste F4 RR, u AMG „bojama“, nalazeći inspiraciju u nedavno potpisanom ugovoru o saradnji ove dve kompanije.

 (Dalje)Jedan od najposećenijih štandova na nedavno održanom salonu dvotočkaša u Milanu definitivno je bio Kawasakijev na kome su bili izloženi hyperbike Ninja H2R i njegova drumska verzija sa H2 oznakom. Oni su generisali najveću količinu pažnje kod posetilaca pa nije ni čudno što je ostatak noviteta ovog brenda prošao gotovo nezapaženo. Uz nove Versys primerke Kawasaki je tamo predstavio i dva nova motocikla male zapremine. Tamo su naime po prvi put prikazani Ninja 250SL i naked Z250SL.

 (Dalje)

Porodica Peugeot u svom vlasništvu nije imala samo automobilskog stručnjaka već i proizvodnju kućnih aparata, ekskluzivnih kulinarskih alata, pa i skutera. Upravo ovo poslednje svet pre svega zna zbog modela Speedfight koji je prvo ime koga se setite kada su u pitanju skuteri ovog sa Peugeot logom. Ovaj model je prvi put predstavljen pre 18 godina, a ovih dana je osvanuo u svojoj četvrtoj generaciji i to na salonu dvotočkaša u Milanu.

 (Dalje)

Praksa koju je Triumph počeo prošlog meseca na Intermotu predstavljajući opremljenije modele koji u svom nazivu imaju “X” oznaku postaje sastavni deo njihovog marketinškog plana. Tako su u Milanu prošlog vikenda bila izložena dva modela koji su uz svoj naziv nosila “X” oznaku. To su Tiger 800 XCx i Tiger 800 XRx koji donose brojna poboljšanja u odnosu na osnovni Tiger 800 XC koji je brend iz Hinckleyja predstavio pre par sezona.

 (Dalje)

Honda je jedan od brendova koji su na sajmu u Milanu prikazali najmanje noviteta. Osim studije “True Adventure” koja prikazuje budući model Africa Twin i prototipa drumskog sportiste baziranog na MotoGP dvotočkašu, Honda u Milanu nije predstavila ništa značajno. Dobro, obnovljeni VFR800X Crossrunner zaslužuje pažnju posetilaca, a uz njega tu je i blago našminkani superbike CBR1000RR koji je uz naziv Super Sport poneo i grafiku sa pobedničkog MotoGP motocikla.

 (Dalje)

Piaggio MP3 500

10 Nov 2014 - 07:29 Motociklizam Link

Prvi skuter na svetu sa tri točka upravo je postao još dominantniji. Reč je o najnovijoj verziji, koja zahvaljujući snazi od 40 „konja“ i naprednim sigurnosnim sistemima, garantuje brz i bezbedan prolaz kroz gužve

 (Dalje)

Moto Guzzi MGX-21

8 Nov 2014 - 18:10 Motociklizam Link

MGX-21 je koncept koji je italijanski brand predstavio ove nedelje na domaćem terenu.

 (Dalje)

Energica je mali italijanski proizvođač električnih motocikala, koji je uzburkao javnost svojim prvencem nazvanim Ego. Ove godine na sajmu EICMA u Milanu, uz već viđeni ‘supersport’ Ego, nalazi se i ‘naked’ verzija nazvana Eva.

 (Dalje)

Aprilia RSV4 RF

7 Nov 2014 - 21:41 Motociklizam Link

Iako to tako na prvi pogled izgleda, Aprilijini stručnjaci ne dangube kada je u pitanju rad na njihovim motociklima. To dokazuje i superbike RSV4 RF koji je opsežno dorađen u skladu sa RR verzijom. Uz 204KS koje RSV4 sada donosi, tu je i 1.5 kg manja težina, ali i niz nove elektronike.

 (Dalje)

Pet godina je prošlo otkako je F800R prvi put ugledao svetlost dana pa je BMW Motorrad odlučio da dotera ovaj model. Novi F800R nije samo dobio drugačiji izgled, nego se na sajmu u Milanu pojavio i sa novom tehnologijom i više konja.

 (Dalje)

KTM 1050 Adventure

7 Nov 2014 - 13:35 Motociklizam Link

Novi KTM 1050 Adventure je na sajmu motocikala u Milanu izložen u svom sjaju, a ono čime će pokušati da osvoji simpatije jesu agilnost, funkcionalnost i jednostavnost.

 (Dalje)

Uz novi 701 Supermoto, Husqvarna je na sajmu u Milanu predstavila i dve studije. Koncepti pod nazivom 401 Vitpilen i 401 Svartpilen su studije inspirisane café racer motociklima. Oba primerka (čiji prevod imena otkriva da se radi o beloj i crnoj streli) pokreće jednocilindrični motor zapremine 373 ccm čija je snaga 43KS. 

 (Dalje)

Nakon što je zatalasao javnost sa modelom namenjenim samo za stazu, Ninja H2R, Kawasaki je u Milanu predstavio i civilizovaniju uličnu verziju pod imenom Ninja H2.

 (Dalje)

Honda RC213V-S

4 Nov 2014 - 19:00 Motociklizam Link

Priče o drumskoj verziji Hondinog MotoGP dvotočkaša iz sfere glasina i šturih informacija koje je brend dao do sada, sele su u onu ozbiljniju fazu. Motocikl je pripremljen kao premijera za sajam u Milanu, a ovo su prve zvanične slike.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 102 103 104  Sledeći»