home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Norton V4

12 Avg 2015 - 06:08 Motociklizam Link

Britanski proizvođač dvotočkaša ima velike planove za budućnost. U njima se pominje nekoliko modela, a jedan od tih je superbike pokretan novim V4 agregatom zapremine 1.200 ccm. Kako će izgledati taj novitet otkrivaju skice koje je Norton objavio.

 (Dalje)
Takmičarski Empulse RR nije sve što je Victory uzeo od Bramma. Osim njega pozajmljen je i električni naked Empulse R koga je Victory preimenovao u Empulse TT. Kao što i sami vidite nije to ništa drugo nego rebrendirani model koji Brammo nudi već nekoliko godina.

 (Dalje)

Trebalo je da prođu dva meseca da Honda u potpunosti otkrije novi CRF1000L Africa Twin. Teaseri i slike iz patenta sada su zamenjeni prvim zvaničnim fotografijama i šturim podacima o tehnologiji upakovanoj u ovaj novitet.

 (Dalje)

Tesla Model M

16 Jul 2015 - 00:40 Motociklizam Link

Britanski dizajner Jans Slapins predstavio je svoju viziju Tesla motocikla. Ovaj virtualni projekat za kalifornijskog proizvođača sportskih električnih automobila, nazvan je “model M”.

 (Dalje)

Otkako je 1985. godine prvi put predstavio GSX-R motocikl, Suzuki je do danas prodao preko milion primeraka ove porodice.

 (Dalje)

Yamaha MT-03

9 Jul 2015 - 02:59 Motociklizam Link

Trideset dana je prošlo otkako je Yamaha otkrila naked MT-25. I pre nego što se to desilo znali smo da će taj motocikl izroditi i jaču MT-03 verziju namenjenu kupcima na Starom kontinentu. Taj motocikl je ovih dana otkriven kroz fotografije iz patenta s kojim je Yamaha zaštitila njegov izgled.

 (Dalje)

U mesecu junu i julu “rodile “ su se neke od najpoznatijih automobilskih i motociklističkih kompanija. Pre nekoliko dana proslavili smo rođendan legendarnog Italijanskog proizvođača Alfa Romeo, a prvoga jula je proslavljen šezdeseti rođendan kultne fabrike motocikala iz zemlje izlazećeg sunca “Yamaha Motor Company”.

 (Dalje)

Kranj, 29. jun 2015. – Sezona vožnje motociklima je već u punom jeku, zato je Dunlop pripremio nekoliko korisnih tehničkih saveta za motocikliste koji će doprineti većoj sigurnosti na putu.

 (Dalje)

Ukoliko volite sportsku i uzbudljivu vožnju ili samo želite da okusite osećaj slobode na dva točka posetite Hondin salon. Posebno se izdavajaju tri modela po izuzetno atraktivnim finansijskim pogodnostima i originalnom Honda dodatnom opremom.

 (Dalje)

Yamaha MT-25

12 Jun 2015 - 19:15 Motociklizam Link

Baš kao što se i pretpostavljalo, Yamaha je predstavila novi maleni naked pod nazivom MT-25. Motocikl zasnovan na Yamahi YZF-R25 je svetlost dana ugledao u Indoneziji gde će ga Yamaha i proizvoditi.

 (Dalje)

BMW Motorrad je za ovogodišnji Wheels & Waves Festival pripremio koncept motocikl R nineT scrambler 'Concept Path 22."

 (Dalje)

U subotu 13. juna salon Honde će biti posvećen bezbednosti motociklista. U saradnji sa stručnjacima za bezbednost motocikala, organizujemo akciju “100 bezbednih HONDA moto lica”.

 (Dalje)

Bienville Legacy

2 Jun 2015 - 08:30 Motociklizam Link

Pored Italijana i Japanaca, Amerikanci retko kada zakažu kada je u pitanju dizajn motora.

 (Dalje)

Honda Africa Twin

18 Maj 2015 - 17:28 Motociklizam Link

Buduća Honda Africa Twin osvanula je proteklog vikenda na nekoliko fotografija izvučenih iz Hondinog patenta i u prvom teaser videu. Dok slike iz patentne dokumentacije otkrivaju kako će CRF1000L Africa Twin izgledati, video materijal tu je da bi nam još malo zagolicao maštu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... 102 103 104  Sledeći»