home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Audi je najavio da će u februaru na sedmicu dana obustaviti proizvodnju kompaktnog modela "audi A3" u glavnoj fabrici u Ingolštatu zbog pada prodaje i da će 4.500 radnika otići na privremeni odmor.

 (Dalje)

Volfsburg/Ingolštat, 20.01.2010 - Aktuelni šampion protiv najvećeg šampiona: u nekoliko sledećih meseci VfL Volfsburg i FK Bajern Minhen će se sresti na sportskom duelu u Volfsburgu. Za promenu, timovi neće igrati samo za pobedu, već najpre u dobrotvorne svrhe: Sva zarada ove prijateljske utakmice će ići za kampanju "Mi želimo da pomognemo - Srce za decu", za žrtve katastrofalnog zemljotresa na Haitiju.

 (Dalje)

Kia za sledeći Salon automobila u Čikagu (2010 Chicago Auto Show, održava se od 12. do 21. februara) priprema promociju svog novog koncept vozila Ray sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

2010 Fiat 500 by DIESEL

21 Jan 2010 - 09:17 Noviteti Link

Specijalni Fiat 500 by DIESEL, rezultat saradnje dizajnerskog tima Fiatovog Centro Style-a i brenda DIESEL, nije novost, ali je za novu sezonu njegova ponuda proširena novom Blue Midnight Indigo bojom i jačim 1.3 Multijet dizelašem.

 (Dalje)

Nemački tjuner 9ff je osvežio svoj 9ff GTurbo program, a baza su Porscheovi modeli 911 GT3 i 911 GT3 RS koji u fabričkom izdanju razvijaju 435, odnosno 450 konja.

 (Dalje)

SpeedART, 9ff, TechArt, Mcchip, FAB Design, Mansory, Lumma Design, TopCar..., dugačka je lista tjunera koji su se već pozabavili Porsche Panamerom, a sada se ovom društvu pridružio i japanski Wald International.

 (Dalje)

Toyota je sa nekoliko fotografija i kratkim press saopštenjem objavila da će premijeru restilizovanog Aurisa za evropsko tržište održati početkom marta na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Najveći proizvođač automobila na svetu, japanska "Tojota" je saopštila da će krajem jula prestati proizvodnja luksuznog "leksusa SC" zbog slabe prodaje.

 (Dalje)

Novinari specijalizovanih auto medija u Litvaniji proglasili su novi Subaru “legasi” za Auto godine 2010.

 (Dalje)

Pre nekoliko dana je bilo reči o održavanju Bugattija Veyron, odnosno o tome da je britanski Autocar istraživao i utvrdio da godišnji troškovi vlasnika Veyrona mogu iznositi i više od 300.000 dolara.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

„Jugo” je konačno sišao sa proizvodnih traka i definitivno postao istorija, da bi postao predmet istraživanja – i pravih istoričara. Za 2. mart je naime najavljena premijera knjige Džejsona Vuića, profesora istorije sa Vudbridž koledža (država Virdžinija), sa provokativnim naslovom: „Jugo: uspon i pad najgoreg auta u istoriji”.

 (Dalje)