home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Prodaja SEAT vozila je u Nemačkoj i Austriji u 2009. godini porasla za 36%. Kompanija SEAT je prodala 336.000 vozila širom sveta, sto je manje za 8,6% u odnosu na 2008.

 (Dalje)Iza imena CCS Concept (Circuit Club Sport) se krije olakašana i doterana varijanta ionako atraktivnog Lexusa IS F, koji je publici predstavljen na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu tjunera.

 (Dalje)

U narednih pet godina u svetu će najviše porasti prodaja automobila na hibridni pogon, zatim vozila na alternativna goriva, kao i kola sa malom potrošnjom goriva, prognoziraju menadžeri velikih svetskih automobilskih kuća u studiji međunarodne istraživačke kompanije KPMG.

 (Dalje)

Posle Megana Coupe, Koleosa i Lagune Coupe, i Renault Megane hatchback sa 5 vrata je nemačkim kupcima sada dostupan u specijalnom Night & Day izdanju.

 (Dalje)

Britanska firma SDR Sports Cars je na Autosport International Showu predstavila sportski auto V-Strom, za čiji pogon se brine centralno smešteni četvorocilindrični Subaru boxer motor, pojačan na 300KS.
 (Dalje)

Audi je znatno prevazišao prognozu koja je povećana u toku prethodne godine, prodavši 949.700 vozila širom sveta u 2009.

 (Dalje)

U centru Moskve je pre nekoliko dana nastala saobraćajna gužva kada su vozači primetili da se sa ogromnog televizijskog ekrana pored puta emituju scene iz - porno filma.

 (Dalje)

Preuzeto sa : rts.rs

Završen je 31. reli Dakar, koji je ove godine vožen u Argentini i Čileu. Jedini predstavnik Srbije, Gabor Sagmajster u konkurenciji motociklista na kraju relija zauzeo je 59. poziciju.

 (Dalje)

VIDEO : "Be MINI" reklama

17 Jan 2010 - 10:02 Video Link


RDX RACEDESIGN Peugeot 207

17 Jan 2010 - 09:51 Tuning Link

RDX RACEDESIGN se ni kod doterivanja Peugeota 207 nije bavio pojačanjem njegovih motora, već pre svega atraktivnijim vizuelnim nastupom.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Policija je izrekla 15.654 kazne na teritoriji cele Srbije od početka primene novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju kaže za „Blic nedelje“ Nedeljko Munjas, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije za Beograd.

 (Dalje)

Samo nekoliko sati posle onih skeniranih slika iz procurele fabričke brošure, BMW je i zvanično objavio prvi set oficijelnih fotografija i tehničke detalje o blago restilizovanim modelima serije 3 Coupe i Cabrio (E92/E93).

 (Dalje)

Američki "Dženeral Motors" (GM) namerava da iduće sedmice privremeno zaustavi proizvodnju terenskog automobila "hamer" (Hummer) u svojoj fabrici u Šrivportu u državi Luizijana (Shreveport).

 (Dalje)

Otkrivena je još jedna tajna – izgled blago restilizovanih BMW modela serije 3 Coupe i Cabrio (E92/E93), koji će premijeru imati na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Kia ne miruje, pa je posle novog Sorenta, Venge, Cadenze i ostalih novih modela red stigao i na potpuno novu generaciju manjeg SUV modela Sportage, modelske godine 2011 (kodne oznake SL).

 (Dalje)