home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO : Chevrolet Aveo RS

13 Jan 2010 - 00:44 Video Link

Više o Chevrolet Aveu RS možete pročitati OVDE


Više o Cadillacu CTS-V Coupe možete pročitati OVDE.Na ovogodišnjem Salonu u Detroitu je prisutna i kompanija Green Vehicles, i to sa svojim elektroautomobilom Triac.

 (Dalje)

Rusija je najavila da će preduzeti mere podsticanja prodaje automobila po sistemu "staro za novo", kako bi ohrabrila kupce da uz nadoknadu od 50.000 rubalja (1.700 dolara) kupuju nova vozila ako predaju stari automobil.

 (Dalje)

Uz ukupno 105 vozila prodatih u decembru, Mazda je dostigla svoj cilj i premašila prošlogodišnji rezultat: u 2009. godini prodato je ukupuno 802 vozila.

 (Dalje)

Radnici fabrike automobila u Kragujevcu koje će preuzeti kompanija „Fijat automobili Srbija” počeće da potpisuju ugovore o radu 1. februara, rečeno je danas agenciji Beta u sindikatu Zastava automobila.

 (Dalje)

Gemballa je doduše poznat po zaista brojnim modifikacijama Porscheovih modela, ali njihov novi model MIG-U1 je kreacija na bazi Ferrarija Enzo.

 (Dalje)

Francuski "Pežo-Sitroen" (PSA) je objavio pad prodaje automobila i lakih kamiona za 2,2 odsto prošle godine, najavljujući još teže dane u 2010., zbog smanjivanja obima evropskog tržišta, drugu godinu zaredom.

 (Dalje)

Bugatti Type 22 Brescia Roadster koji je jula prošle godine, nakon više decenija, izvučen iz jezera Maggiore, 23. januara će biti ponuđen na aukciji u Parizu.

 (Dalje)

Sem CTS-V Coupea, Cadillac je javnosti na Salonu automobila u Detroitu pokazao i kako će izgledati budući najluksuzniji model ove marke.

 (Dalje)

Na Salonu u Detroitu i Lincoln ima svetsku premijeru i to redizajnirani crossover MKX, modelske godine 2011.

 (Dalje)

RZR Volkswagen Golf GTI

12 Jan 2010 - 09:24 Tuning Link

Još jedan dan i još jedna nova kreacija na bazi poslednjeg Golfa GTI. Naime, i RevoZport Racing Technology (kompanija iz Hong Konga koja se bavi proizvodnjom delova od karbon fibera za automobile BMW-a, Porschea, Lotusa, Ferrarija i Mercedesa) je lansirao svoje viđenje ovog Volkswagena.

 (Dalje)

Nekako u senci brojnih noviteta sa Salona automobila u Detroitu, provukla se i ova vest da je Fiat blago, ali zaista blago osvežio svog predstavnika u C segmentu – model Bravo.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno krajem prošle godine, u Kini je i zvanično održana prezentacija nove generacije Chevroleta Sail, koji će na tamošnjem tržištu (preko prodajne mreže od oko 380 dilera u preko 200 gradova) biti dostupan po ceni već od (preračunato) 8.800 američkih dolara.

 (Dalje)