home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motors je najavio da su izabrani Chevrolet dileri u SAD, počeli da preuzimaju porudžbine klijenata za 2011. godinu za Chevrolet Volt, prvo električno vozilo sa proširenim opsegom mogućnosti.

 (Dalje)Preuzeto sa : Politika.rs

Ni­je vi­še reč sa­mo o iz­me­nje­noj in­du­strij­skoj sli­ci već o no­voj kul­tu­ri ra­da na ko­ju će se u bu­duć­no­sti osim rad­ni­ka i sin­di­ka­ta mo­ra­ti pri­vi­ći i vla­de svih dr­ža­va u ko­ji­ma „Fi­jat” da­nas po­slu­je. – Vla­da u Ita­li­ji ne mo­že da spre­či „Fi­jat” da pro­iz­vo­di u Sr­bi­ji

 (Dalje)

Subaru rekordno u Kanadi

28 Jul 2010 - 11:20 Vesti Link

Subaru je u junu 2010. zabeležio rekordnu prodaju u Kanadi, gde je prodaja ove japanske marke povećana za 31,4 odsto.

 (Dalje)

Sremski Karlovci - Saobraćajna policija iz Sremskih Karlovaca u rutinskoj kontroli zaustavila je M.K. (57), vozača "moskviča" iz tog gradića i ustanovila da u krvi ima "rekordnih" 4,38 promila alkohola u krvi.

 (Dalje)

Nakon kupovine dizajn studija Italdesign i skoro 20% akcija japanskog Suzukija, Volkswagen naravno planira i dalje.

 (Dalje)

U fabrici u Bursi proizveden je milioniti primerak Fiata Doblo, modela koji je dostupan u dostavnoj i putničkoj varijanti.

 (Dalje)

Na današnji dan, pre tačno 20 godina u Portugalu je prestala proizvodnja legendarnog Citroena 2CV (Spaček).Mini Countryman WRC

27 Jul 2010 - 13:04 Vesti Link

Posle brojnih špekulacija, BMW je konačno i zvanično potvrdio da će se Mini vratiti u Svetski reli šampionat.

 (Dalje)

U Mercedesovoj Sindelfingen fabrici u Nemačkoj proizveden je poslednji primerak dosadašnjeg Mercedesa CLS, čiji naslednik je već spreman i čije slike možete pogledati OVDE.

 (Dalje)

Nakon što je direktor Akio Tojoda rekao da želi da kupci emocionalnije kupuju nove Toyote, japanska kompanija je najavila novu globalnu filozofiju dizajna proizvoda koja će se primenjivati u svim modelima.

 (Dalje)

Italijanski ministar za socijalnu zaštitu Mauricio Sakoni ugovorio je za 28. jul sastanak Fijat grupe i sindikata, čiji su se odnosi dodatno pogoršali najavljenim izmeštanjem proizvodnje novog modela u Srbiju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs 

Povećana potražnja na tržištu produžiće proizvodnju jedinog automobila iz Kragujevca. Inostrano tržište već traži 1.000 automobila mesečno, izvoz u osam država

 (Dalje)

40 godina Opel Mante

26 Jul 2010 - 00:31 Vesti, Video Link

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

Ko je pre 40 godina mogao predvideti da će kupe verzija Ascone postati kultni automobil ?

 (Dalje)

Najveći evropski proizvođač automobila, nemački "Folksvagen", zabeležio je u prvom polugodištu ove godine rast prodaje za 16 odsto na godišnjem nivou, na 3,58 miliona vozila.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Kupcima novih vozila prodavci savetuju da dobro prouče uslove garancije i da poštuju savete ovlašćenih servisera o održavanju automobila.

 (Dalje)