home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Pravila novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju počeće da se primenjuju od petka, 11. decembra, najavljeno je danas na sednici Komiteta za kontrolu i bezbednost saobraćaja Ministarstva za infrastrukturu Srbije.

 (Dalje)Korejski Hyundai je prošle nedelje proslavio silazak svog jubilarnog, milionitog automobila sa proizvodnih traka Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA) frabrike u Montgomery-u.

 (Dalje)

Fiat odličan u Nemačkoj

7 Dec 2009 - 16:49 Vesti Link

Italijanski Fiat je objavio da je tokom novembra u Nemačkoj zabeležio porast prodaje svojih modela u odnosu na isti mesec 2008., i to za 33.5 odsto, prodavši ukupno 8.077 automobila.

 (Dalje)

Jaguar je saopštio da je njihova prodaja na britanskom tržištu u novembru ove godine u odnosu na isti mesec 2008. povećana za 50 odsto.

 (Dalje)

Prema podacima agencije Promocija Plus, u Hrvatskoj je za prvih 11 meseci ove godine registrovano 41.758 novih putničkih vozila, što predstavlja pad od 50 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)

Akcija koju organizuje Fairfax Media Drive pod nazivom “Nagrada za automobil godine” nagrađuje najbolje u auto industriji i predstavlja svojevrstan dodatni vodič za kupce automobila u Australiji.

 (Dalje)

Kako bi se smanjila njegova cena za iranske kupce, novi Citroen C5 će se od 2010. godine proizvoditi u Iranu, i to u pogonima kompanije Saipa Corp.

 (Dalje)

Japanski Nissan je saopštio da njihov dugo očekivani model GT-R SpecV sada mogu na naruče i kupci sa Starog kontinenta.

 (Dalje)

Lexus je saopštio da će njihov novi supersportski model LFA u Evropi prodavati samo 1 (jedan) ovlašćeni diler, i to londonsnki Lexus Park Lane...Iz Opela su saopštili da su na evropskom tržištu za novu Astru već dobili više od 45.000 narudžbina.

 (Dalje)

Smart na Festivalu nauke

5 Dec 2009 - 13:03 Vesti Link

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. na ovogodišnjem Festivalu nauke od 4. do 6. decembra na prostoru od 30 m2 u RK Kluz predstavlja najkraći automobil na svetu.

 (Dalje)

Foto konkurs za najlepšu zimsku fotografiju traje od 01.12.2009. do 31.01.2010. godine u Merkator i Roda centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Čačku, na promotivnim štandovima u Merkator i Roda centrima u kojima je izloženo Hyundai vozilo.

 (Dalje)

Američki automobilski gigant "Dženeral motors" je raskinuo proizvodne aranžmane s Japancima, a sklopio ih sa Kinezima. To je posledica ekonomske krize, ali možda i - nešto više.

 (Dalje)

Alfa Romeo je objavio prvi, i to veoma kratak video o novim modelu Giulietta, o kome više možete pročitati OVDE.Serijska verzija dugo očekivanog Aston Martina Rapide je svetsku promociju doživela na poslednjem Salonu automobila u Franfurtu, dok će isporuke prvim kupcima početi u drugom kvartalu naredne godine.

 (Dalje)