home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Radeći zajedno na stvaranju prevoznog sredstva sa niskom emisijom ugljen-dioksida, Toyota i EDF od 2007. godine razvijaju pilot projekat čiji je cilj ispitivanje ‘plug-in’ hibridnih vozila, kao i razvoj tehnologija punjenja baterije.

 (Dalje)Bugarski ministri, njihovi zamenici i šefovi agencija će se umesto u službenim limuzinama voziti gradskim metrom.

 (Dalje)

Po podacima agencije Promocija Plus, u Hrvatskoj je za prva četiri meseca ove godine registrovano 12.106 novih automobila.

 (Dalje)

Nemački BMW je imao profit u prvom tromesečju od 324 miliona evra.

 (Dalje)

Američka prodaja automobila u aprilu porasla je oko 20 odsto u odnosu na rezultate u istom periodu prošle godine, odražavajući postepeni oporavak tamošnje privrede.

 (Dalje)

General Motors će opozvati 198.000 vozila Hummer H3 i H3T koji su proizvedeni između 2006. i 2010. godine.

 (Dalje)

Udružena kompanija "Pežo-Sitroen", najveći francuski proizvođač automobila i kineska automobilska grupa "Čangan" potpisali su sporazum o osnivanju zajedničkog preduzeća po sistemu "pola-pola" u Kini kako bi pokrili tražnju za vozilima na najvećem tržištu automobila na svetu, javljaju danas agencije.

 (Dalje)

Renault Twingu Gordini RS (sa kojim Renault ponovo na scenu vraća ime Gordini) se na poslednjem ženevskom Salonu automobila pridružio i Clio Gordini RS. 

 (Dalje)

Chevrolet priprema najnoviji moto koji će koristiti u svojim reklamama za putnička i teretna vozila, prenosi Wall Street Journal.

 (Dalje)

April 2010. je bio dobar mesec za japansku kompaniju "Subaru" koja je u SAD prodala rekordnih preko 23.000 vozila, što je za 48 odsto više nego u aprilu minule godine, preneo je internet portal "Autonjuz."

 (Dalje)


Proteklog vikenda je u Monaku (na RM Sporting Classics aukciji) prodat Ferrari 400 Superamerica Cabriolet Pininfarina SWB iz 1962. godine, i to za 2,8 miliona evra (oko 3,63 miliona dolara).

 (Dalje)

Fiat "342" iz Kragujevca

6 Maj 2010 - 00:32 Vesti Link

Preuzeto sa : Novosti.rs

Šifru “342”, pod kojom se u tajnosti čuva prvi model automobila koji će se proizvoditi u kompaniji “Fijat automobili Srbija”, u Srbiji će 25. maja, najverovatnije, otvoriti Serđo Markione, prvi menadžer “Fijat grupe” ili njegov pomoćnik Alfredo Altafila, saznaju “Novosti”.

 (Dalje)

Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeota za našu zemlju (Peugeot.rs), i ove godine je omogućio da Peugeot bude oficijelno vozilo ATP turnira "Serbia Open", koji se održava na terenima Sportsko-rekreativnog centra "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" opozvao je više od 134.000 vozila u SAD prodatih pod oznakom luksuzne robne marke "Infiniti", zbog straha da se vazdušni jastuci možda ne mogu razviti u slučaju sudara, prenele su agencije.

 (Dalje)

Renomirana evropska rent-a-car kuća Sixt je počela sa iznajmljivanjem električnih verzija Fiatovih modela 500 i Fiorino.

 (Dalje)